My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik, trzymam mocniutko kciuki
Wszystkie Was pozdrawiam, wspieram i czekamy na Was na fiolecie
I wpłyncie na Nene bo rodzic Jej sie odechciało bo mówi, ze zimnoa teraz Jej kolej
Katjaa, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Blondik, mocno trzymam kciuki..ale teraz musi być dobrze!
Asiula.. tez miałam torbiel.. krwotoczną.. gin. przepisał mi kurację tabletkami na 3 m-ce, po Iwszym opakowaniu i kilku tabl. drugiego dostałam kontrolowanego krwotoku, tzn. nie mocniejsze krwawienie.. poszłam na usg i okazało się, że odpadła.. kilka miesięcy później zaszłam w ciążę.. tulę Cię, bo przecież nastawiałaś się na szybką inseminację..ale będzie dobrze..
smartuś, tulę.. ile to ja razy chciałam pieprznąć robote i wyjść..
nieco lepiej się czuję..ale rewelacji nie ma.. no nic.. nadal nie chce rodzić..jeszczeAsiula86 lubi tę wiadomość
-
Smarta cholera
Przykro mi. Pocieszam się tym że Twój wykres wyglądał teraz naprawdę ładnie, nie takie krzaczki jak zawsze, więc może będzie tylko lepiej? Oby.
Blondiku! Jest kreseczka! Super! Bardzo się cieszę! Trzymam kciuki zaby wszystko było dobrze!
Acha i witam znowu momo.
Asiula kurcze. Oby wszystko dobrze się skończyło.Asiula86 lubi tę wiadomość
-
Asiula ale niefart
i co, masz czekac czy pecherzyk sie wchlonie czy chca cos z tym robic? Najpierw sie czeka na ten pecherzyk jak na zbawienie, a potem okazuje sie ze dupa blada i ze to zle ze nadal tam jest
mendowate zycie...
Blondik to ja tez zamiast gratulacji podsylam kciuki mocno zacisniete. Poprzednio sie nie udalo ale bylo to niezalezne od Was, ot trafila sie nieprawidlowa komorka... Teraz juz bedzie dobrze, zobaczysz! Swoja droga sliczny test, wyrazne kreseczkiktory to dpo?
Anuska udanego wywczasu, ja sie nartami zmeczylam, 5 dni dla ciezarowy to az nadto. Jak mmie maz do kompa pusci to jakas fote zapodam...
Caluski!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 12:18
Asiula86, Blondik, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Podobno ma się sama ta torbiel wchłonąć podczas kolejnej miesiączki... tabletki antykoncepcyjne mam brać przez 21 dni (jedno opakowanie) i pojawić się ponownie między 1 a 5 dniem nowego cyklu. Tylko najgorsze jest to, że mogą nie chcieć HSG zrobić i będę musiała znowu posiew gdzieś zrobić, polować na zapis w szpitalu i modlić się, żeby tej torbieli już nie było
Jak to któraś napisała: jak nie urok to sraczka...
No i z inseminacją w tym cyklu dupa blada...
I to właśnie duży minus kliniki, w której się leczę - nie ma tam wizyty kontrolnej po zastrzyku, bo raz się taka odbyła i pęcherzyk pękł, więc po co? Chyba następnym razem, jak taka się nie odbędzie, to pójdę sama na własną rękę do innego lekarza...Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
a no wlasnie niestey kliniki czesto nie orbia spr czy pekl.. ;/
alekochana nie zamartwiaj sie tez za bardzo..co sie odwlecze co nie uciecze
teraz wazne zeby sie wchlonelaAsiula86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO Anastazja
głowa do góry będzie dobrze.
Asiula ja jak usłyszłam o 3 m-cach tabletek anty to się załamałam. Ale patrz jak ten czas zapierdziela, zostało mi już tylko jedno opakowanie do połknięcia. Tylko teraz zaczynam się bać - a co jak nic nie pomogło. Zwłaszcza że @ z odstawienia nie przyszła.Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:no właśnie o to mi chodzi czy mi zaleci luteinę...bo poprzednio brałam...wiem, że nic nie zobaczy...byłam na becie i zrobiłam też tsh...może i dawkę euthyroxu będzie trzeba zmienić...najwyzej mnie wysmieje;)
nikt cie nie wysmieje postąpiłas bardzo odpowiedzialnie kochanabedzie dobrze
-
nick nieaktualnyA zmieniając temat gdzieś w internetach widziałam zdjęcie tabliczki z napisem "uwaga teren występowania żmij" chyba zacznę co poniektóre wątki tak oznaczać.
A po co ja wchodzę i czytam inne wątki?Ania_84, Krokodylica, Katjaa, momo1009, Blondik lubią tę wiadomość