My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anuska, powiedzmy ze nieśmiało gratuluje
bardzo sie ciesze!
Ja pozdrawiam ze szpitalnego łóżka, gdzie cżekam na decyzje ordynatora odnośnie mojego rozpakowania....
I moze dzis pojawi sie Royal Baby GanguMona_M, Anuśka, ara, Katjaa, Misi@, Koniara, Asiula86, choco lubią tę wiadomość
-
No i to jest podrecznikowy test! Anuska sciskam i niesmialo gratuluje! No i kciukam za najblizsze tygodnie, bedzie bejbik jak nic!
No to teraz sie posypia wiosenno-letnie ciazeprzeciez wam mowilam ze wiosna to potezny katalizator! Olac dongi i inne wspomagacze
biegusiem na sloneczko a potem sexik!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 11:20
Anuśka, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Anuśka, wielkie kciuki za przyrost bety:) na jutrzejszym teście.. ale kreska dość wyraźna..
no i co do Przemusia, to jakoś wydaje mi się, że będzie dziewuszka:P
Katja jedź, zbadaj
miłego dnia
Jak będzie dziewczynka to będziemy z mężem robić dalejA jak wyjdzie chłopak to też będziemy robić dalej
Dziewczyny słuchajcie Nieukowej. Ja w tym cyklu brałam wit.D podobno bardzo dobrze wpływa na płodnośćara, Mona_M, Asiula86, choco lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Program mi wyznaczyl owulkę. Grubą krechą. Serduszek w okolicy brak.... fuck
Mona_M, Koniara, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Anuśka gratuluję. Bociany pomogłytrzymam kciuki za betę.
Katjaa dobrze, że jednak do nas wróciłaś
Asiula_86, też trzymam kciuki. A w której klinice się leczysz? Powoli się zastanawiam czy inseminacja lub in-vitro nie zadziałało by lepiej niż nasz nieowocne próbyAnuśka, Katjaa, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnuska
dalej trzymam kciuki
ciesze sie ogromnie
Asiula za Wasze plemniczki tez
Katja i za Twoja wizyte!
I wszystkie dziewczyny, ktore wkrotce testuja
Blondik moze babcia martwila sie o mame i jie umiala sobie inaczej poradzic. Mam nadzieje, ze sie wyspaliscie!
Knowi, oj biedny Patryczek taki malutki i znow jest choryech dzielna z Ciebie kobieta
Milego dnia!Anuśka, Katjaa, konwalianka, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWyszłam od lekarza... lekarka wysmiala moje dolegliwości i że może to mieć związek z tarczyca... za namową Mony (dziękuję) powiedzialam jej żeby mi pisemko wystawiła że skierowania mi nie da a ja zrobię badania gdzie indziej i jak coś będzie nie tak to do niej wrócę ze skarga... to łaskawie raczyła wypisać badanie na TSH... jutro rano na czczo...
Mona_M, Summerka, konwalianka, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Masakra, głupia pinda, ale widzisz, postraszyli i miekkna.
Dziewczynki, mam pytanko, bo ja swiezak, zrobiłam test ovu z Allegro i jedli kreska jest bledsza, to znaczy, ze nie ma owulki, tak? bo rozumiem, ze nawet pozytyw nie pokazuje stricte owulki, wiec jedli bledsza, to znaczy, ze mój organizm nawet sie do niej nie przygotowuje? -
Summerka wrote:Masakra, głupia pinda, ale widzisz, postraszyli i miekkna.
Dziewczynki, mam pytanko, bo ja swiezak, zrobiłam test ovu z Allegro i jedli kreska jest bledsza, to znaczy, ze nie ma owulki, tak? bo rozumiem, ze nawet pozytyw nie pokazuje stricte owulki, wiec jedli bledsza, to znaczy, ze mój organizm nawet sie do niej nie przygotowuje?Były prawie takie same ale jednak bledsze
Więc wychodzi na to że ja też owulki nie miałam w tym cyklu
-
nick nieaktualnyTo ft3 itp zrobię na koniec m-ca przy wypłacie... bo wszystkie oszczędności ma M na koncie swoim a nie będę pisała...
Z dobrych newsów jutro mam wizytę u psychologa na 12...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 13:01
Mona_M, Misi@, Blondik lubią tę wiadomość