My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Mona_M wrote:O matkooo
nie to ja taki tanszy bym chciała
i mopa parowego -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:noo do tej pory rodzice Michala splacali ten odkurzacz.. ale powiedzcie mi jakim trzeba byc łajza wciskac taki sprzet 92 letniemu dziadkowi
Moja teściowa kupiła pościel za 3500 zł i co na to powiesz?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
marissith wrote:Mam karchera do mycia okien, rewelacja. Mąż myje okna bo ja nie umiem tego włączyć
O tez to chciałam kupić, ale mauz sie zastanawiał czy warto() mówisz ze tak?
Mopa parowego mam - fajna sprawa;)
Chociaz na szczescie chwilowo nie sprzątam
A co do tych rat, to oni wlasnie na starszych zerują - garniki, miksery, srely;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 14:14
-
Mona_M wrote:Kochana oni skrupułów nie mają.
Moja teściowa kupiła pościel za 3500 zł i co na to powiesz? -
nick nieaktualny
-
Mona.. hehe my to sie smialilsmy bo najlepsze a raczej najgorsze bylo w tym wszytskim to ze ta posciel nie byla nigdy uzywana tak samo jak i odkurzacz .. dzaidek je tylko podziwial .. teraz z odkurzacza mama M korzysta ..
-
Summerka wrote:No wlasnie tego nowego modelu nie ma tm5 model chyba ze teraz juz sa.,,zibacze
http://allegro.pl/thermomix-tm5-urzadzenie-wielofunkcyjne-okazja-i5265685958.html
http://allegro.pl/thermomix-tm5-vorwerk-zdrowie-luksusowe-kolekcje-i5265252095.html
nie wiem czym sie rozniaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 14:45
-
nick nieaktualnySummerka wrote:No wlasnie tego nowego modelu nie ma tm5 model chyba ze teraz juz sa.,,zibacze
Tadam
Ej no 2 byłam ;(
Czy toto samo gotuje i jak wrócę z pracy to będzie ciepły obiadek stal na stole?
Bo w innym przypadku nie rozumem tej ceny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 14:49
Ania_84, Summerka lubią tę wiadomość
-
Mona_M wrote:http://allegro.pl/thermomix-tm5-nowy-warto-i5291012471.html
Tadam
Ej no 2 byłam ;(Mona_M, Summerka lubią tę wiadomość
-
osttani raz to napiszę: żadna z nas mówiąc "bierzcie sie do roboty" nie chciała Was zdołować ani urazić, jedynie zmotywować do zaprzestania marudzenia, a robienia tego,co lekarz radzi. bo od marudzenia to się jednak w ciąże nie zachodzi.
ja też nie raz byłam przez Was "stawiana do pionu" i przyznam, że wyszło mi to na dobre.
powodzenia, trzymam kciuki
Biedroneczka83, Koniara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA czy tu ktoś kiedykolwiek się oburzał?
Edit.
Póki co uciekam do domu.
Blondik - ale się zmienia punkt widzenia w zależności od punktu siedzenia co? Ja tam nie czuję sie urażona osobiście, ale mam wrażenie, ze od marudzenia to się czasami w ciążę zachodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 15:19
Blondik lubi tę wiadomość
-
Dobra orzeczytalam kilka stron wstecz...
Ej Blondik ♡
Asiula ♡
Anuska ♡
Ania ♡
Ehhhmilego dnia dziewczyny
ja nie mam poki co nawet z kim brac sie do roboty....z mezem dogadujemy sie coraz gorzej jest bardzo zle miedzy nami....ale time is good....wierze ze hedzie co ma byc.
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
Aniu cieszę się że możecie skorzystać z tego programu
karchera do okien też mam - rewelacyjna sprawa
no i tyle miałam napisać i co... zapomniałam.
chyba jeszcze raz muszę przeczytać dzisiejszy dzień...
w niedziele lecę do mamy na 10 dni, ależ się cieszę, dobrze mi to zrobi
i umówiłam się do ginekologa, muszę skonsultować moją sytuację
a co z betą anuśki? chyba mi umknęło, były dzisiejsze wyniki czy nieAnia_84 lubi tę wiadomość