My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyByłam na monitoringu, w tym cyklu clo + menopur. Gin powiedział, że teraz będą kary cielesne jeżeli pęcherzyki urosną nie z tej strony co trzeba, po czym patrzy na moje siniaki na nogach i mówi, że mąż był pierwszy
powiedziałam, że to od sportu a nie od męża to się zapytał czy taniec na rurze ćwiczę, bo jego koleżanki z pracy chodzą na zajęcia i wie, że jest ciężko.
Także o, tyle dobrego, że się pośmiałam. Od soboty clo a od dzisiaj chyba zdrowaśki żeby lewy jajnik się wziął do roboty.
Ania przykro mi, że nie wzięli was do programuKrokodylica, Asiula86, Katjaa, momo1009, Izoleccc, ara, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Marissith, mocno trzymam kciuki za te pęcherzyki z dobrej strony!!! Z zastrzykami też dasz radę!
Hmmm... lekarz trafił w 10
Anastazja, tulę Cię mocno. Tak jak ktoś wcześniej napisał, otworzysz to pudełko, spokojnie!
A ja po Zumbie jestem i tego mi było trzeba. Nie, żebym miała jakiegoś mega wielkiego powera, ale trochę mi lepiej, choć w głowie dalej pierdzielnik, ale trudno. Najwidoczniej tak musi być...
Summerka, wstrzymaj się do jutra, będzie dobrze!marissith, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyHej
Izoleccc tak mi przykro
Aniu
Naprawde to jakis czas strasznyu mnie to tez straszny dzien byl wczoraj
wpadla mi na mieszkanie zandarmeria i przewrocili Dom do gory nogami. Zabrali mojego na przesluchanie i dopiero o 22 wrocil do domu. Okazalo sie ze 60 osob z jednostki tak zabrali... A chodzilo o to ze jakis tam szeregowy sprzedawal takie male perfumy, ktore byly z nielegalnej fabryki (o czym nikt nie mial pojecia) a moj kupil od niego 2 sztuki tych perfum i zostal uznany jako ze wspolpracowal z nim (I te 60 osob). Nie macie pojecia co ja przezylam... Na szczescie nie zakuli go w kajdanki tylko dlatego ze jest wyzszym stopniem w wojsku. W zyciu bym nie powiedziala ze kupno 2 fiolek perfum zrobi z niego kryminaliste.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 07:39
-
Katja,, jak z filmu...wow
Btw gdzie Ty sie podziewasz??
Hellol Lejdus,
U mnie bhcg 211,4, we wtorek 82,48, a w zeszła sobotę 23,4, wiec jakos przyrasta;) uff
A, co potwierdza, ze testy z Allegro sa do dupy.
Mona, obszczalas test??Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 08:20
Izoleccc, choco, ara, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Ana jeszcze je otworzysz :*
Testy powinny mieć wmontowany jakiś mały ładunek wybuchowy żeby po 10 minutach ulegały samodestrukcji. Oczywiście tylko te negatywne
Ana głowa do góry, jeszcze otworzysz to pudełko.
Mari no dowcipny ten lekarz
Misi@ super że z serduchem wszystko ok
Summerka a Tobie to wszystkie testy powinny juz wybuchnąć
A ja czekam na @, może dzisiaj się doczekam, ale jakoś symptomów brak.momo1009, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
Katja.... maskara.. mam nadzieje ze jakos normalnie do tego podejda. no przeciez 60 os ni emoga potraktowac jako wspolwinnych skad mieli wiedziec ze tojakies nielegalne..i wogole.. ;/
summerka super a idzsz mowilam ze te obszczane testy aleggro sa nie ten teges
Mona szczałas ??/bo tempka sie ustabilizowala
-
nick nieaktualnyAnia nie będę szczać
Czekam na @ 36,61 to raczej nie temperatura ciązowa ;(
A właśnie Katjaa no masakraja to bym z nerwów w gacie narobiła, a potem umarła z powodu migreny
Kochana współczuję Wam nerwów bo do mojego taty wpadło CBA bo akcja była.
Edit: Tadam jest @ także witam się z Wami w nocym cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 09:29
-
Mona
Katja, cóż za historia... ech...Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
Mona tulaski
Katja współczuję, niezłe nerwy musiałaś mieć.
Ehhh ja mam plamienie, więc @ już za rogiem, ale oczywiście mój zryty beret dał o sobie znać i tak pomyślałam że właściwie ostatnio nie miałam plamień przed @ więc... Może jednak zwiastuje coś innego. Ale raczej oznacza to jedynie że znowu mam wysoką prolaktynę**********************Gang 18+***********************
-
A ja mam już moje wyniki mutacji... chyba coś jest nie tak
Detekcja mutacji C677T w genie heterozygota CT
MTHFR
Detekcja mutacji A1298C w genie heterozygota AC
MTHFR
Interpretacja:
Stwierdzono genotyp heterozygotyczny C/T wariantu 677 w genie kodującym enzym reduktazę metylenotetrahydrofolianu
(MTHFR). Obecność genotypu C/T wpływa w niewielkim stopniu na obniżenie aktywności tego enzymu prowadząc do
nieznacznego wzrostu stężenia całkowitej homocysteiny w osoczu. Hiperhomocysteinemia związana jest między innymi z
chorobą niedokrwienną serca, miażdżycą, chorobami tętnic obwodowych, udarem i zakrzepicami żylnymi. W populacji
polskiej stwierdza się występowanie około 40% pacjentów heterozygotycznych C/T.
Stwierdzono obecność wariantu heterozygotycznego A1298C co może powodować nieznaczny wzrost ryzyka łagodnej
hiperhomocysteinemii (15 - 30 umol/l). Nosicielstwo genotypu A/C polimorfizmu A1298C genu MTHFR należy rozpatrywać
w powiązaniu z genotypem C/T polimorfizmu C677T.
Detekcja mutacji Leiden w genie brak mutacji
Proakceleryny - czynnik V
Interpretacja:
Nie stwierdzono mutacji G1691A (Leiden) w genie czynnika V krzepnięcia krwi (proakceleryny). Wynik negatywny - brak
mutacji typu Leiden w genie czynnika V oznacza, że nie występuje zwiększone, w stosunku do średniej populacyjnej,
wrodzone ryzyko wystąpienia choroby zakrzepowo-zatorowej.
Detekcja mutacji G20210A w brak mutacji
genie Protrombiny - czynnik II
Interpretacja:
Nie stwierdzono mutacji G20210A w genie czynnika II krzepnięcia krwi (protrombiny). Wynik negatywny - brak mutacji w
genie czynnika II oznacza, że nie występuje zwiększone, w stosunku do średniej populacyjnej, wrodzone ryzyko
wystąpienia choroby zakrzepowo-zatorowej.
Kurcze, wizyta u lekarza dopiero za 2 tygodnie
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
Asiulka kurcze nie znam się na tym, ale mam nadzieję, ze nie będzie tak źle...
Mona - a jednak @. Ale a propos samej tempki pamiętam jak Marnut mi kiedyś udowadniała, że Tamka miała zieloną kropę przy temperaturach około 36,45. Ciekawe co u dziewczyn
Katja - orzesz! Stają mi przed oczami sceny ze służb specjalnych itp. Nie zazdroszczę. A jak Twoja córcia? pewnie się zestresowała
Kroko to leć do gineksa szybciutko
Misia - no i super!
Summerka - Ty już nie rób żadnych testów sikanych, po co się stresować. A jak już musisz to bierz te najdroższe z najdroższej apteki
Witam się tak poza tym
Mona_M, Krokodylica lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyAsiula - kurczę w interpretacji wyników to chyba tylko Ania lub Nieukowa.
Spoko z tą moją @, wczoraj jednak nie wzięłam luteiny a po 2 negatywach inaczej byc nie mogło. I tak to był cykl żmija.
Po @ biere Donga, zaraz skocze po witamine D, od 16 dnia luteine i zobaczymy. -
Cześć dziewczyny. I'm new!
Tak jakoś smutno mi się zrobiło, dzień wolny od pracy, to postanowiłam pierwszy raz chyba w życiu zapisać się na forum.Padło na Was!. Nie zaskoczę, też staramy się o dzidzi.
Jestem już po nieudanych próbach, w styczniu okazało się, że ze starań nici, diagnoza - puste jajo płodowe i operacja;( Lekarz kazał odczekać, odczekaliśmy i już jeden cykl starań za Nami, ale póki co bez efektów.
Podoba mi się sformułowanie: z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...6lama9, momo1009, Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjosephinka84 wrote:Cześć dziewczyny. I'm new!
Tak jakoś smutno mi się zrobiło, dzień wolny od pracy, to postanowiłam pierwszy raz chyba w życiu zapisać się na forum.Padło na Was!. Nie zaskoczę, też staramy się o dzidzi.
Jestem już po nieudanych próbach, w styczniu okazało się, że ze starań nici, diagnoza - puste jajo płodowe i operacja;( Lekarz kazał odczekać, odczekaliśmy i już jeden cykl starań za Nami, ale póki co bez efektów.
Podoba mi się sformułowanie: z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...Witaj wśród nas, rozgość się.