My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Mona_M wrote:z alledrogo, ale one nie wychodzą tak jak powinny zgodnie z instrukcją z tego co zauważyłam. Jak są 2 wyraźne kreski to już można pod pozytyw podciągnąć.
Też właśnie to zauważyłam... Lepsze, ale droższe są z Domowego Laboratorium.Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualny
-
Dokladni eMona o tej samej porze
rano zawsze gorzej wychodza bo stezenie LH jest wieksze po poludniu
co do Kraschra.. az wstyd sie przyznac ale jeszcze go nie uzywlam bo pogoda byla do kuitu
teee ztym totkiem to niezly pomysl -
Ania_84 wrote:
teee ztym totkiem to niezly pomysl
A podobno jakaś kumulacja ma dziś byćAnia_84 lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnySummerka wrote:Ania, super - bardzo sie cieszę, widzisz moze los sie odwróci;)
Anuska- widzisz;) relax...
Z innej beczki : Mariss, Ty mówiłaś chyba, ze masz te myjkę karchera do okien? Zadowolona jesteś, bo chce se kupić
no i nie umiem tego dziadostwa obsługiwać więc okna myje mążAsiula86 lubi tę wiadomość
-
mari chyba w takimrazie musze mojego meza zatrudnic do mycia okien moze ja poporstu nie umiem tym myc.. to nic ze jesscze nei probowalam
-
nick nieaktualnyHej. Anuśka dobrze że już nie plamisz. Odpoczywaj i się nie zamartwiaj.
Ania, gratuluję, 7.07 to już niedługo! Masz piękny suwaczek z tej okazji
My z mężem mamy 27.07 apelację w Trybunale w sprawie tej wizy, wiec albo Sąd się wstawi za nami albo nie i opuścimy kraj. Więc lipiec dla wielu z nas jak widzę to ważny miesiąc
Ja znowu miałam dziś porąbany sen. Jeśli ktoś pamięta moje poprzednie sny (bocian wykluwający się z banana) to nie będzie zdziwiony
Gdzie jest Katja, Smarta i reszta tych "starych" dziewczyn?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lady Maruda wrote:Hej. Anuśka dobrze że już nie plamisz. Odpoczywaj i się nie zamartwiaj.
Ania, gratuluję, 7.07 to już niedługo! Masz piękny suwaczek z tej okazji
My z mężem mamy 27.07 apelację w Trybunale w sprawie tej wizy, wiec albo Sąd się wstawi za nami albo nie i opuścimy kraj. Więc lipiec dla wielu z nas jak widzę to ważny miesiąc
Ja znowu miałam dziś porąbany sen. Jeśli ktoś pamięta moje poprzednie sny (bocian wykluwający się z banana) to nie będzie zdziwiony
Gdzie jest Katja, Smarta i reszta tych "starych" dziewczyn?
Katja czasem się odzywa a Smarta już tylko na FB bywa... Jakoś się rozlazły dziewczynki...
Trzymam kciuki za wizytę w sądzie... Oby poszło po Waszej myśliLady Maruda lubi tę wiadomość
-
polecam sronkę streetcom.pl wypełnia sie tam ankiety o różnych produktach i jesli zakwalifikują cie do "danej grupy docelowej" dostajesz pakę produktów do testowania: ja już kiedyś testowałam: ballantines, kosmetyki nivea, szczoteczki elektryczne braun, soki hortex, warzywa bonduelle i inne. wszystko za darmo, trzeba pozniej pisac swoje opinie o przyslanych rzeczach i opinie znajomych, których się "zaprasza niby" do wyprobowania tych rzeczy tym razem dostalam taką pakę
Do testowania wysyłają tez produkty dla dzieci, ogólnei co chwile są różne kampaniewarto
może załapię sie też na kampanię viledy, takiej maszynki do mcyia okien
Ania_84, Karolucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa opracowałam patent na testy owulacyjne. Oczywiście, tak jak zawsze, owuluję bardzo wcześnie. 9 lub 10 dc. Jest to dziwne, bo faza lutealna trwałaby wtedy 18 dni, no ale do rzeczy. Być może u nas przyczyną niepowodzenia jest to, że ja mam bardzo krótki czas skoku LH. Zaczęłam robić testy owu 2-3 razy dziennie i naprawdę widać jak to się zmienia i jak np.odpowiednie wstrzelenie się ze stosunkiem potrafi zdziałać cuda. Robiłam testy owulacyjne przedwczoraj (9dc) i były pozytywne. Robię je mniej więcej o tej samej porze, np. O 12,14 i 19. Wczoraj 10 dc a testy o 14 były już negatywne. Mogę wiec przypuszczać, że owulację miałam dosłownie wczoraj rano.
Na pewno powiem o tych obserwacjach w klinice niepłodności. -
miw tym cyklu rzaden nie wyszedl pozytywny .. tylko widoczna druga krecha
a wedle tempki niby owulka byla
-
nick nieaktualnyKroko widzę cię!
opowiadaj jak tam po bara
Chciałam wam polecić dwie fajne aplikacje na telefon. To dla starających się. Pierwsza to Ovia. Mnóstwo różnych codziennych porad, interpretacja cyklu i objawów oraz bardzo przejrzysty wykres. Można nawet wpisywać to co się jadło, ile się waży w danym dniu oraz jakie się ma ciśnienie
A druga to Fertility Friend. To bardziej dla tych, które mierzą temperaturę. Dokładna analiza wykresu wraz z dokładną datą owulacji. Mi te aplikacje poleciły babki na zagranicznym forum, bo do tej pory używałam Ovu Friend ale nie jest to dobre jednak.marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
juz insteluje obydwie
Kr5oko dawaj dawaj nie wstydz csieLady Maruda, Asiula86, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa miałam wcześniej OvuFriend ale tam tak jest ze nieważne jaki śluz wpiszesz, aplikacja ci wyznacza owulację zawsze automatycznie po wpisaniu pozytywnego testu owulacyjnego. Wiec do dupy.
A z tym Ovia Aniu to jedynie wada taka, że bardzo nakręca, bo tuż przed @ wedle objawów to byłabym w ciąży już z kilka razyAnia_84, Asiula86 lubią tę wiadomość