My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam.
Asiula, zobacz jakie te @ podstępne łajzy są. Jak trzeba to nie przyjdzie a jak nie trzeba to przyłazi nawet wcześniej.
Nutka, przykro mi.
A ja se dla odmiany rano omdlałam. Osunęłam się na ścianę i bach. A później tak mi się w głowie kręciło, czułam się jak pijana. Teraz leżę, ale zaraz wstanę, bo muszę gdzieś jechać.Asiula86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady Maruda wrote:A ja se dla odmiany rano omdlałam. Osunęłam się na ścianę i bach. A później tak mi się w głowie kręciło, czułam się jak pijana. Teraz leżę, ale zaraz wstanę, bo muszę gdzieś jechać.
Ty wiesz co tak czytam i czytam od jakiegoś czasu co piszesz i ja bym na twoim miejscu zatestowała, bo to mi na ciążę wygląda.marissith, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLady Maruda wrote:Marisska może mi brak żelaza albo wit D?....
A jak u Ciebie z. (*)(*)?a suplementujesz wit D? Ja brałam od września i teraz przestałam bo już słoneczko świeci wystarczająco długo, więc powinno wystarczyć
Moje są już "normalne", pobolały 3 dni i wróciły do stanu wyjściaa jak u Ciebie?
-
nick nieaktualnyWit.D brałam, bo miałam niedobór odkąd wrocilismy do Europy. Ale teraz juz nie biorę, bo to by było za dużo.
U mnie (*)(*) aż tak nie bolą. Bardziej swędzą. Są nadal obrzmiałe, ale wydaje mi się, że nie aż tak obrzmiałe jak wcześniej. Więc pewnie @ nadchodzi.
Mari, a tobie też jest zimno tuż przed @? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobiłam kochana i właśnie wtedy mi wyszło, że mam niedobór wit D i przepisali mi witaminę D w kapsulkach, ale tylko na receptę. Brałam jedna kapsułkę codziennie a potem jedna raz na tydzień, bo tak mi lekarz kazał. Skończyłam dawkę i już nie biorę.
A żelazo niby miałam w porządku. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny