My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja tam na belly sie nie przenosze jak cos
hihih
ale chcialaby w koncu miec jakis realny termin.. bbo wpasc nie da rady
FSH,LH, Prolaktyna Estradiol mozna zrobi c wtedy tez tsh ... ale niech dziewczyny jeszcze sie wypowiedza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no na pewno nie bylo owulki ..raczej przed Lh jest wysokie okolo chyba 30 przygotowuje sie do owulki ..
pRL ok .
w tym dniu cyklu stosunek LH/FSH masz bliski 3,5 wiec moze wskazywac na pco alretez nie jest to wyznacznikiem szczegolnie jesli nie byly robione 3 dc.. -
Misi@ wrote:A Aniu ja też zwalniam początek września :)jakby co ;p
Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:No i miałam mieć za wysoki progesteron... 0,35 to jest wysoki progesteron? Po co ja te tabsy anty brałam?
-
Dzień dobry, na chwilę was zostawić to już rozdają brzuchy. A ja bez kolejki się wepchnę z niepokalanym poczęciem
tylko jeszcze nie wiem kiedy
Na razie znowu zaatakowały mnie zatoki i mam taki kaszel że wypluje zaraz płuca.
MARII gratulacje!!!!!
Lady trzymam kciuki za Bossamarissith, Ania_84, Lady Maruda, Asiula86 lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyA no właśnie.....
3 m-ce w plecy
Zła jestem bo nie rozumiem czemu ona mnie nie stymuluje. Luteinę biore już od lipca zeszłego roku i co? I nic? Żaden monitoring na 100 % mi nie powiedział że owulka była bo to albo jajnik sie schował albo nic nie było widać a śluzówka wskazuje na 2 fazę.... nie rozumiem tego. Moge się założyć ze owulek wcale nie miałam -
zrob badania w 3 dc.. i koniecznie estradiol..najelpiej by bylo powtorzyc estradiol w okolicach domniemanej owulki tak 2-3 dni przed.. on pokazuje czy jest dojrzala komorka jajowa i pecherzykjest do pekniecia..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się
Widziałyście? Zrobili nowy przycisk 'Nie lubię' hehe
Ja niestety testować nie będę. Dziś w nocy obudziłam się zlana potem. Mam tak co miesiąc około 3-4 dni przed @. To znak, że mi progesteron spada. No i tej nocy to samo, więc @ przyjdzie max w niedzielę. Muszę się na to psychicznie przygotować w ciągu kilku dni
Ania_84, marissith, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Nastka siedzę cicho bo miałam pełne gacie ze strachu no, bóle @, cycki normalne... ale już się pochwaliłam
Jeeeeeaaaa super!!!!!
A już Was miałam wczoraj opitalać że dawno żadna nie zaciążyła.
Gratuluję!!!
PS. Zrobili w miejscu "lubię" "nie lubię" więc jak bym komuś odruchowo kliknęła to przepraszam.marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny