My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Wrrrr wcięło mi wpis.
Ja wizytę mam na 22 lipca. To jeszcze 1,5 cyklu.Mona_M, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLady Maruda wrote:Marisska, widzisz już nie musisz testować na moim sierpniowym wątku
Mogę Cię wypisać z listy, jeśli chcesz.
A poza tym, będziesz uciekać na belly czy zostajesz z nami? :*
Możesz mi wstawić bocianażartuje, na razie mnie wykreśl
A co już chcecie się mnie pozbyć? ;( chlip chlip
Tak szczerze powiem, że nie czuje się jeszcze w ciąży, nie mogę w to uwierzyć, że w 19 cs się udało... chyba moja podświadomość nie dopuszcza tego do siebie żeby później się nie załamać jak jednak się nie uda utrzymać tej ciąży. Wiem wiem, będzie dobrze, ale tak się czuję jakoś. Ciąża to dla mnie wyższy poziom abstrakcji
Także jeżeli mogę to chce zostać, obiecuję, że nie będę się użalać nad sobąKrokodylica, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarissith wrote:no dobra, to nie idę
a wiesz co, dzisiaj kręci mi się w głowie
hmmm a ktoś tu wczoraj omdlał
Mi też się wczoraj w głowie kręciło pod wieczór, ale ja już miałam dziś w nocy spadek progesteronu, więc kochana jestem już na wylocie w tym cyklu.
Ale cycki do góry i będę próbować dalej. Kiedyś musi się udaćurocza, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale bym zaliczyła wtope
miłam ochote zejsc w sexi bieliznie na dól jak Michal wroci z pracy, ale sie rozpisalam i nie zdazylam na cale szczescie bo z Michalem przyszedl jego kolega z pracy
urocza, ara, marissith, Izoleccc, Koniara, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
elo!
rety strach tu teraz pisać, żeby bana jakiegoś nie zaliczyć
dziewczyny poratujcie! chciałam robić biocenozę pochwy, ale odebrałam dziś wynik cytologii i tam w rozpoznaniu Candidamyślicie, że jest sens robić teraz biocenozę czy lepiej grzyba się pozbyć najpierw? i w ogóle jak? trza iść do gina czy mogę sama jakoś powalczyć? ktoś ma doświadczenie?
ps. Mona po Twoich wpisach odnoszę wrażenie, że masz dziwnego gina... masz cały czas tego samego? masz możliwość zmiany? ja bym jeszcze dorzuciła testosteron do tych badań w 2-3dc
Ania dobrze radzi z estradiolem, żeby powtórzyć przed owu, dodałabym intensywny monitoring, żeby nie mieć wątpliwości, że owu mogła się odbyć i w dobrym dniu celować z progiem i estradiolem kontrolnie po owuAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Lady Maruda wrote:Asiula jak @ się nie pojawi w tym tygodniu to w poniedziałek/wtorek. Ja jestem kilka dni cyklu do tyłu od Mariski więc jeszcze za wcześnie na test.
Choć już się nie chcę nastawiac. Tak nagle się u mnie wszystko szybko dzieje. Hugo Boss mnie jednak chce przyjąć!
Gratuluję pracy!!!
Teraz wszystko będzie szło w dobrą stronę już. -
Ara jak pojdziesz do gina zeby podleczyc Cadide to pewnie ciod razu zrobi biocenoze.. bo to od reki robia
ara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny