My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Nie moge powiedziec ze u nas jest tragicznie, tylko ze wydaje mi sie ja mam wieksze potrzeby niz moj i to czasami moze tak ze mogloby byc lepiej, ale tak naprawde to wcale nie jest tak zle
Asha ja Cię rozumiem. Ja tu pisałam jakiś czas temu że pokazywałam mojemu małżowi mój wykres i mówię "patrz ile serduszkowaliśmy w tym miesiącu" a on mówi "eee to wcale nie tak dużo" hehehehe śmiać mi się z niego chciało, pokazałam mu inne wykresy, tam po 3 - 5 serduszek a on zdziwiony, że tak mało.
Niewyżyty jakiś czy co.
Wczoraj wieczorem mu mówię że przez kilka pierwszych tygodni ciąży nie można seksu uprawiać a on mi na to "już mi się nie podoba ta ciąża". Wkurzył mnie farfocel jeden. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, uffff, rozpływam się
Malenq, współczuję bólu głowy ale chętnie go przejmę jeśli w zamian obiecasz mi fasolkęa kiedy masz kolejne usg?
Krokodyl, czekam niecierpliwie na wieści od gina bo jak dla mnie to Twoja tempka wskazuje owulkę w 26dc..a o palmę pierwszeństwa w bzykosercach możesz tylko z Anią konkurować
Nastka, panikaro! a mówiłyśmy, że wszystko będzie dobrze
Kasia, testuj!
Smarta, kochana, przytulam mocno mocno...
Anuśka, poczekajmy jeszcze troszkę..
witaj Asha
mnie dzisiaj rano małż zaskoczył dyspozycjąmimo upału
także dzień zaczął się bardzo miło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 09:24
Malenq, kasiarzyna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej hej
witam sie z NO
trzymam kciuki za wszystkie wizyty lekarskie, aby byly same dobre wiesci
co do serduszkowania, to moj maz moze zawsze i wszedziea u mnie to roznie bywa, bo zmeczona strasnzie jestem
teraz bedzie mnije, bo meza czesto nie bedzie.
wyjechalismy z PL i od razu piekna pogoda na pomorzu
dziewczyny, spojrzalybyscie na moj wykres. sadzilam ze mialam ovu 16 dc (testy ovu, sluz, szyjka), ale ta dzisiejsza tempka chyba za niska, co? kurcze jak zaczelam sie obserwowac, to jakies dziwne cykle mam. wczesnije jak w zegarku a teraz
https://ovufriend.pl/graph/36175e50fc78f17aed3f7bd868a8d592 -
Tamka wrote:Dzień dobry, uffff, rozpływam się
Malenq, współczuję bólu głowy ale chętnie go przejmę jeśli w zamian obiecasz mi fasolkęa kiedy masz kolejne usg?
Krokodyl, czekam niecierpliwie na wieści od gina bo jak dla mnie to Twoja tempka wskazuje owulkę w 26dc..a o palmę pierwszeństwa w bzykosercach możesz tylko z Anią konkurować
Nastka, panikaro! a mówiłyśmy, że wszystko będzie dobrze
Kasia, testuj!
Smarta, kochana, przytulam mocno mocno...
Anuśka, poczekajmy jeszcze troszkę..
witaj Asha
mnie dzisiaj rano małż zaskoczył dyspozycjąmimo upału
także dzień zaczął się bardzo miło
Tamka właśnie wiem że Ania też ostro działa ale jakoś nie widziałam ile miała serduch, nie skupiałam się na tym.
Też mi się wydaje że była wtedy owulka, chociaż najpierw myślałam że 18dc ale to już wykluczyłam, więc może była późna? Nie mam pojęcia. Zobaczę jutro co mi gin powie. Może coś tam dojrzy.Tamka lubi tę wiadomość
-
No @ przyszła - w sumie to wczoraj się stresowałam, teraz to w sumie się cieszę że w ogóle przyszła bo w zeszłym cyklu to było więcej plamienia niż samej @, także nie najgorzej. W sumie to nawet teraz stwierdziłam że kropek może poczekać aż wrócę z Egiptu
Ale tak czy siak starań nie odrzucam z soją lecę akurat te dwa cykle, a po Egipcie Clo. Cały czas próbuje też męża namówić na te badania nasienia, ale on wiecznie nie ma czasu
Zresztą bzykoserduchować też mu się ostatnio nie chce.
******************************GANG18+*****************************