My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czy Wy serio nie potraficie zakończyć dyskusji.. tylko się obrażać ??
Aszka jak znajdę to ci podeślemoja czarna kamikadze jest taka
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:czy Wy serio nie potraficie zakończyć dyskusji.. tylko się obrażać ??
Aszka jak znajdę to ci podeślemoja czarna kamikadze jest taka
a pozniej wystawimy na yt i zbijemy fortune dzieki ogladalnosci
Ok czekam, kocham koty -
nick nieaktualnyReni wrote:Lady, bo na siłę chcesz ciągnąć temat
Po co? -
Ania powiem Ci ze wyszło to nie fajnie .
Nie zamierzam wystepowac w charakterze adwokata dziewczyn czy cuś ale z niewinnych żartów wyszła ujnia z grzybnia jednym słowem.
Nie sądze , baa wręcz jestem pewna ,że żadna pisząc na naszym wątku nie miała za cel obrażanie Ciebie czy Twojego męża.
Wiem z czym walczycie , jak długo walczycie i ile juz przeszliście. Na wątku nasienia wielu pomagałaś dziewczynom i doskonale to pamiętam. Fedre równiez i jej walke. Szkoda ,że niektóre dziewczyny nakręcają złą atmosfere i nastawiaja Cię negatywnie do nas.
Wiem jedno , jesteś na tyle inteligentna kobietka ,że na spokojnie potrafisz sobie sama doczytac co i jak.
Pozdrawiam i nadal trzymam za Was mocno kciuki by spełniły sie Wasze marzeniaaszka, moremi, ComeToMeBaby, efcia, dorbie, Ania_84, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
marzusiax wrote:Właśnie widać kto ciągnie temat...
aszka, ComeToMeBaby, efcia, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Fajnie się płaci za forum na którym moderatorzy nic nie robią? Jak już ktoś wyszedł z inicjatywą to został "zjedzony".
Aniu pomysł był fajny. Szkoda że został skrytykowany już na samym początku. Już nikt nie docenił, że jednak potrzeba czasu by się "bawić w moderatora". Najprościej się wchodzi na forum i narzeka że po raz 1000 został założony wątek "czy jestem w ciąży"
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Fajnie się płaci za forum na którym moderatorzy nic nie robią? Jak już ktoś wyszedł z inicjatywą to został "zjedzony".
Aniu pomysł był fajny. Szkoda że został skrytykowany już na samym początku. Już nikt nie docenił, że jednak potrzeba czasu by się "bawić w moderatora". Najprościej się wchodzi na forum i narzeka że po raz 1000 został założony wątek "czy jestem w ciąży"kapturnica lubi tę wiadomość
-
Hej
Chwilkę mnie nie ma a tu awantura w najlepszeTo chyba przez pogodę
Ja pojechałam po panele do pokoi na górze dla dzieciaków i taką awanturę zrobiłam w OBI że aż małżowi było głupio
W sumie należało im się bo pół godziny nie mogłam się doprosić kogoś z obsługi, żeby zapytać czy są takie panele jak chciałam kupić. Kupiłam inne bo okazało się że tamtych i tak nie było. Podobno wyglądałam jakbym miała wylewu dostać
Purpurowa się zrobiłam.
Na szczęście już jestem w domku i idę nadzorować ciąg dalszy remontów