My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny !!!
Powiem Wam, że jestem w szoku, bo wcale nie musialam się przymilac
Moj tak jakby zmienil ton, nawet pytal o dni cyklu itd it i ....sam chcial 
Cieszę się bardzo bo czuję, że jest w tym ze mna a to chyba najważniejsze.
Może przemyślal temat na spokojnie a może też ja wczoraj za bardzo na niego naskoczylam. Jest lepiej i mam lepszy nastroj
Ania_84, Asiula86, nowatorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilion buziakow na tak piękny początek dnia

5 km biegu za mną jeszcze 5 przede mną ale teraz chwilunia przerwy
muszę rozładować poranną kłótnie z moim facetem o zbyt mała ilość seksu jak dla mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 10:55
agatkaa, Asiula86, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjuszka pogodzcie sie sexownie

Agatka ja bralam jeden cykl dupka.. gerlanie nie mialam po nim skutkow ubocznych jedynym ksutkiem bylo nie zluszczone do konca endometrium
zapisałam meza na usg jaderek niech mu pani pomasuje
12 sierpnia a 24 sierpnia wizyta u dr wolskiego 
summerka z łebkiem witam w klubie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 13:32
-
a więc dzisiaj byłam na usg. Widać pęcherzyk ciążowy wielkości 0,84 cm co odpowiada 5 t 4 d . Lekarka poinformowała że według ostatniej miesiączki jest w normie. Kazała dużo leżeć i nic nie nosić. Kolejna wizyta za 10-14 dni i mam nadzieję usłyszeć bicie serca.
Maximka, Ania_84, agatkaa, Misi@, Anuśka, LaRa, Katjaa, Blondik, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, mam takie glupie pytanie....tak z własnej ciekawości zmierzyłam sobie dziś tj przed chwilą temperature, wyszło 36,8 i tak sobie wpisalam ja na wykres a tu mi od razu wskoczylo, ze mam juz dni niepolodne a owulacja byla 4 dni temu , oczywiście wszytko przerywana linia...Skasowalam to wszytsko bo coś tu mi się nie zgadza. Dziwne to jest samo w sobie bo aktualnie mam 15 dc, wczoraj test owu pozytywny, przedwczoraj negatyw. Dziś jeszcze nie zrobilam, i jak to jest mozliwe ze na wykresie mam, ze owu jeszcze nie wykryta i dni plodne a tu takie zmiany po wpisaniu tempki.....ehhhh, a co camam?
-
Ja brałam duphaston przez prawie pół roku, że niby miał mi pomóc zajść. Nie wiem jak miał mi pomóc, skoro cykle równe miałam i zero plamieńagatkaa wrote:Dziewczyny a powiedzcie czy u Was po duphastonie wszytskie bylo ok? Czy jakoś zle sie czulyście, coś się po nim dzialo ? Ja wkrotce zaczynam i jestem ciekawa
W każdym razie czułam się po nim tak jakbym już była w tej ciąży. Szczęka się nie zamykała, mdłości miałam i narkolepsja mi dokuczała. Po pół roku przytyłam 6kg 
OF tak działa, że o owulce dowiesz się po kilku wyższych tempkach. Jeśli przerywana linia to znaczy że coś się może jeszcze zmienić jutro lub pojutrze a stała tempka oznacza pewną owulkęWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 14:46
agatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Raczej bym powiedziala ze tera zmasz owule ..

jesli o 14 miałas 36,8 a normlanie mierzysz o 7 rano .. to od 7 :30 do 14 wychodzi ci 13,5 rayzy po 0,05C za kazde półgodziny do odjecia od 36,8
czyli mozna wpisac tal pi razy ddrzwi ze mialas 36,15
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 14:55
agatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny