My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
http://zapodaj.net/176e67f9f266b.jpg.html
http://zapodaj.net/182cfa79bcbde.jpg.html
http://zapodaj.net/dae7379575079.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 13:33
-
nick nieaktualny
-
Katjaa gratki!
stokrotka fajne chłopaki
dostałam wyniki mojej gastroskopiirozpoznanie - podejrzenie celiakii hmmm podejrzenie było dlatego miałam robić badanie a tu dalej podejrzenie
w następnej kolejności to mi chyba karzą mózg i dupę prześwietlić
miłego dzionka!Ania_84, Summerka, zgredka, Karolucha, Izoleccc, Koniara, Katjaa, marissith lubią tę wiadomość
-
Ara ..hmm to sie duzo dowiedziałas
Stokrotka slicznosciahhh zakochałam sie
Katja gratulacjeara, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Stokrotka: super chlopaki no i fotka w koszyku...cud miod
Co do tych moich jajnikow bolacych no to dalej pobolewaja. Nie chce sie nakrecac za bardzo ale moze zeczywiscie cos tam zaczyna pracowac. Zwlaszcza ze ten bol nie jest mi obcy. Wiem ze kiedys w zyciu go odczuwalam juz. Tempka dzisiaj mi spadla o kilka stopni. Po bromku jakos dzisiaj juz lepiej sie czuje. Wczoraj bylo kiepsko,moze sie przyzwyczajao organizm.
Do tego dzisiaj mialam wrazenie ze mam sluz, czulam mokro ale potem sprawdzilam i nie bardzo jest chociaz ten co jest sie rozciagatroszke na jakies pol cm.
Ps.co wy z tymi owocami (grejpfrut, gruszka )? -
Witajcie kochane..
Hmmm... jestem nową osobą na forum, która pragnie, tak jak wy mieć dzieciątko.
Przeczuwając po każdej owulacji, że znów nici z zaciążeniem, robię się zgorzkniała.
Nie cierpię u siebie tego stanu..
Kochane, czy wy również przy staraniu się, również miałyście nadzieję przed owulacją, a chwilę po owulacji czułyście, że znów nie doszło do zapłodnienia?
Nie wiem, może jestem nadwrażliwa;/
Heh, w sumie nic o sobie nawet nie napisałam.
A zatem, mam 32 lata, w 2014 roku miałam 2 poronienia samoistne ( 1. 6/7 tydzień, 2. 4-5).
Nigdy nie rodziłam, a wręcz mam same poronienia za sobą.
Wykonywałam część badań, z których wynika, że jestem zdrowa jak ryba. A od 12 miesięcy, czyli od poronienia nie mogę zaciążyć..
W moim otoczeniu nie mam koleżanek, które miały problem z zajściem w ciążę, a tymbardziej poronienia;// Ahhh..
Chyba jakieś smutaski mnie łapią, oczywiście przed okresem..
-
Yasmin wrote:stokroto śliczne chłopaki
marzyłam o bliźniętach
nowatorko, prowadzisz wykres? moge zobaczyć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 15:13
-
Hej Kobietki kochane
. Ja już po urlopie
Było super,ale tak szybko minął
. Nie dam rady Was nadrobić, przepraszam. Widzę sporo nowych dziewczyn
.
Ja obecnie biorę luteinę i czekam na @ i podchodzimy do 4 IUI.
Mari, Asiula jak się czujecie ?
Katja gratuluję obrony
Aniu jak Twoje ćwiczenia?
Misia gratulacje
Mona co u Ciebie, jak przystojny gin, jaki macie plan
Ściskam Was wszystkie bardzo mocno :-)i trzymam kciuki.Asiula86, Katjaa, marissith, Malenq, LaRa, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Katjuszka: gratulacje
Super avatar, aż sama zmienił na jakiś supercool
I idę czytać Was dalej
Wesołek: tak też tak miałam, po każdym cyklu uważała go za stracony, a że !oke trwały ok 50 dni to wydawało !i się, że to będzie trwać wieczność
Ara: skoro masz już takie badanie za sobą, to prześwietlenie mózgu pójdzie jak splatka (czy tak to się pisze?)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 17:42
Katjaa lubi tę wiadomość
-
też miałam cykle od 31 do 50 dni, także kupiłam od razu testy owu na allegro 50 szt i starczyły na 2 cykle
no ale się doczekałam -
A robisz to całe wykresowanie: tempka służy i test owu?
Baronowa: ja właśnie też z testem (acz chyba źle je zinterpretowalam co do daty)
No i obserwacja, choć ja nie miałam śluzu rozciagliwego..
Też mi testy zostały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 18:41
-
Hey Kobietki
Jesień na mnie działa usypiająco, snuję się bez siły nie mogę sobie znaleźć miejscano i ta praca... tak bym chciała zmienić... ale okazuje się że to wcale nie takie proste...
oj... rozkręcam siędobra koniec...
Dziewczyny zastanawiam się nad testami owu, nigdy nie robiłam, myślicie że warto? MAcie z tym jakieś doświadczenie?http://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html#