My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Mona- pięknie polujeszpowodzenia
Summerka, powodzenia! I tak jak pisze Mona... Wyluzuj, choc wiem, ze jest cieżko
Ania, właśnie, grzyby były???
Miłego dniaMona_M, Summerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mona, wiem, wiem, tylko o ile tamto było problemem urojonym, to to jest prawdziwym, ale staram sie ogarnąć, bo po pierwsze nie wiadomo kiedy ta niedoczynnosc sie zaczęła (wyniki nie były tragiczne, wiec niże nie w pierwszym trymestrze), a po drugie z Zuza byc mize tez miałam (tsh w 6 tc 4,8, a ft4 ledwo w dolnej granicy normy), nie leczyłam sie i jest okej z Zuzka. A poza tum, jak mówisz nic mi to nue da;(
A z innej beczki, to mam nadzieje, ze tym razem polowanie na owulke sue uda;)
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, ja już po pracyAsiula86 wrote:A ja jestem na diecie
Od powrotu po pracy staram się już nie jeść
Bąbel, to dobra cena! Dostajesz 75, prawda?
Ciekawa jestem, ile u mnie teraz wyjdzie tego Menopuru... ale lekarz wspominał, że raczej da mi więcej - poprzednio było ok. 225, a teraz myśli nawet o 300 dziennie.
W aptece zgubiłam dziś 577,45 zł na leki do stymulacji (menopur, luteina 100, metformax i inofem).
Marija i Anja Rubik .... nie ma szans.
Nabieram nowych dobrych nawyków żywieniowych i bardzo mi to odpowiada, a jedzenie jest kolorowe i naprawdę pyszne. W pracy mi zazdroszczą, że sama sobie takie kolorowe i pachnące jedzonko robię. W poniedziałek rano I ważenie
, zobaczymy jakie będą efekty.
Mona długi ten Twój cykl, a Twój przystojny gin nie dał Ci czegoś na wywołanie @?
Summerka głowa do góry, musi być dobrze.
Ania, napisz mi proszę, jak wyszukujesz te wszystkie szkolenia w których bierzesz udział. Tak sobie myślę, że będę miała sporo czasu popołudniami, więc może udałoby mi się jakieś zaliczyć.
marissith lubi tę wiadomość
-
Właśnie zrobiłam test facelle, po 10min cień cienia cienia. Chyba mam zwidy i chyba tylko ja to widzę
poza tym jest ciut za pozno bo wynik powinien być po 5min..?? Cholera! Bety nie zrobię do wtorku, bo nie mam jak..
Chyba, że to furalgina wpływa na taki wynik?
Zwariuje chyba. Jutro powtórzę, dobre, że facelle w promocji -
nick nieaktualnyHej
Mona, powodzenia w polowaniu
Summerka, będzie dobrze. Musi być.
PS. Myśl z ostatniej chwili. Bo przecież jak my tak sobie piszemy np 27dc (elficzka - pozdrawiam), to to może znaczyć przecież 27 dzień ciąży, czemu nie? Tak sobie chcę zaklinać rzeczywistośćWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 06:29
-
hej kochne ja już z tablecikiem w domku
Babel - albo przez inwestycjewkadry.pl
albo wpisuje szkolenia UE i mi wychodzą .. kilka mam ustaiwonych firm żeby mi przchdzily bardo fajne ma firma Altkomale wszystkie infrmatyczne
bąbel lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:hej kochne ja już z tablecikiem w domku
Babel - albo przez inwestycjewkadry.pl
albo wpisuje szkolenia UE i mi wychodzą .. kilka mam ustaiwonych firm żeby mi przchdzily bardo fajne ma firma Altkomale wszystkie infrmatyczne
-
Dzięki, ale biorę firalgine, bo mam zapalenie pęcherza. Chyba nie wezmę dzisiejszej. Sama nie wiem. Byłabym w szoku gdyby się udało. Wielkim szoku. Ale brzuch mnie boli normalnje jak na @ i w krzyżu strasznie ciągnie...
Z pierwszym dzieckiem wpadliśmy, wystarczyl jeden raz zaraz po @. i zero objawów, aż zrobiłam betę po takiej delikatnej kresce na teście, a tam ponad tysiąc... -
elficzka ja bym nie odstawiala tylko zrobila bete po co masz gdybac
Manbu odp na męskim zrobcie posiewnasienia bo sa leukocyty - jelsi jest jakas infekcja nawet nie dajaca objawow to może wplwac na rochliwosc
babel nie ma sprawy ja to co rusz cos wymslam 8 października jade na szkolenie menadzerow służby zdrowia -
nick nieaktualny
-
manabu wrote:Ania, dziękuję
Napisałam tam, bo tu się dużo dzieje. Zrobimy, tym bardziej, że mężczyzna sam chce działać tak, żeby było lepiej
Jak dobrze, że nie muszę go do niczego namawiać, zmuszać...
niech zrob posiew nasienia..jak wyjdzie czytso no to ewetualnie do sprawdzenia wymazy z cewki na chlamydie, mychoplaste i uroplaste
ale to już wyższy level
z witamin cynk, selen lkarnityna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybąbel wrote:Mona mocno kibicuję
Mari jak po wizycie, to dzisiaj prawda?
Tak dzisiaj
Wszystko ok, dostałam inne tabletki z żelazem, moja żabka ok, dr tylko tętno sprawdziładostałam skierowania na badania i tyle. Więcej czekania w kolejce niż ta cała wizyta. Czekam na wizytę u W. - ojca sukcesu
A Ty kiedy idziesz teraz na podglądanie jajek?
Mona u Ciebie to jak w dobrej brazylijskiej telenowelibierzesz lutkę na wywołanie @?
Pozdrawiam laski!!!Ania_84, bąbel, Asiula86, Misi@ lubią tę wiadomość