My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Daven wrote:Myślę, że to rozsądne, nie ma co skakać z kwiatka na kwiatek co 2 tyg
. Wiele dziewczyn chwaliło zioła, które teraz pijesz, więc trzymam kciuki aby były strzałem w 10
!
Dziękuję, zobaczymy, wierzę, że pomogą. Jak nie to po 3-4 miesiącach kupie tego niepokalanka. Trzymam kciuki również za nas wszystkie
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
a tak poza tym winko czeka na mnie na dzisiejszy wieczór
dla męża whisky- hehe po whisky są lepsze wytryski
nowatorka, Ania_84, Mona_M, choco lubią tę wiadomość
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
nick nieaktualny
-
Stiffi wrote:a tak poza tym winko czeka na mnie na dzisiejszy wieczór
dla męża whisky- hehe po whisky są lepsze wytryski
Malenq co tam u was ?
ja wlasnie szukam podstawy programowej dla liceum dla doroslych z fizyki musze poczytac bo dawno nie przygotowywalm programu nauczaniaMalenq lubi tę wiadomość
-
Malenqu, zawsze mnie znajdziesz na privie
. Czasem częściej a czasem rzadziej, ale staram się być przynajmniej raz dziennie i oblecieć co mogę na OF
.
Dzięki, że pytasz. No więc u dzieciaków tak:
- najstarsza ma etap pytań. Wygląda to trochę jak w tym kawale
Idzie Jasio z ojcem na spacer. Nagle ojciec potyka się i mówi pod nosem:"kurwa".
"Co powiedziałeś tatusiu?"pyta Jasio. "Aaaa... powiedziałem.... duduś" odpowiada ojciec. "tatusiu, a co to jest duduś" pyta ciekawski bachor. "Aaa, wiesz synku duduś to takie zwierzątko"
"Tato, a jak on wygląda?"
"A, ma takie rączki i nóżki...."
"Tatusiu, a co jedzą dudusie?"
"Mmm. Jedzą warzywa owoce...."
"A tato, a czy dudusie mają dzieci?"
"Noo, tak"
"To znaczy, że dudusie się rozmnażają?"
"Tak"
"A jak się nazywają dzieci dudusia?"
"Eee...dudusiątka."
"A jak wyglądają dudusiątka?"
"Też mają rączki i nóżki.... tak samo jak dorosłe"
"A co jedzą dudusiątka?"
"Eeee..... mleczko piją..."
"Tato, a gdzie mieszkają dudusie?"
"KURWA!!!! POWIEDZIAŁEM KURWA!!!!!
- średni wykaraskał się z jelitówki, za to zaliczył regres i znów 2ka ląduje w gaciach. Sama radość mycia i prania.
- najmłodsza, odpukać, wylazła z kolejnego skoku rozwojowego i na chwilę obecną daje żyć.
Oprócz tego zjeździliśmy pół Bieszczadów i całą Solinę wzdłuż i wszerz, żeby coś wybrać na agro. I w efekcie z wizji "byle domków na byle działce" zrobiła nam się inwestycja na około 600.000. Niebawem małżonek zabiera majstra, pakuje w auto oglądać 2 domy, żeby oszacować koszty ewentualnego remontu i skalkulować czy nie taniej będzie stawiać nowy od zera.
A i jadą jak Kosia? Jak Ty się w ogóle czujesz, bo wiem że Cię coś łapało choróbsko?
Kuruj się i zdrowiej, Kochana!
Sorry, coś mi kursor przeskoczył i jakieś dziwne zdania powychodziły.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 20:31
Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:mowisz ....hmmmm musze na moim potrenowac
Malenq co tam u was ?
ja wlasnie szukam podstawy programowej dla liceum dla doroslych z fizyki musze poczytac bo dawno nie przygotowywalm programu nauczania
na mojego działataki ogier z niego wtedy
no i troche dłużej to trwa
Ania_84 lubi tę wiadomość
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
Stiffi wrote:na mojego działa
taki ogier z niego wtedy
no i troche dłużej to trwa
Stiffi lubi tę wiadomość
-
Hehe ja mojemu mówiłam ze sama będę mu do gardła wlewać tylko żeby pił hehe
My ogólnie mało alkoholowi jesteśmy, ale jak w niego taki ogier wstępuje po whisky to będę mu sama wlewać hehe.
A właśnie, znacie Coś na kobiece libido?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 20:53
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
nick nieaktualnyAno chora jestem, małej wyniki poleciały,w środę na cukier jeszcze jedziemy...za to tesciow przeżyłam dzisiaj i to bez kłótni więc "brawo Ja"..hehehe
Mój siostrzeniec jak był w fazie takich pytań to zawsze ode mnie dostawał odpowiedź "bo nie ma dżemu i kropka"....a córa moja jest w fazie " froterowania" podłóg z jednoczesnym kładzeniem połysku z własnej śliny hehehe....
Wnioskuje że i tak taniej będzie coś nowego stawiač, ale może "nóż widelec się uda", 3mam kciuki...
Co do '2jek i prania to współczuję, pamiętam jak siostrzenicę odpieluchowywałyśmy to była jazda.....
Regres to ją chyba mam, bo normalnej krzyżówki ciężko mi rozwiazač...ale ale wpadliśmy z małżem, że jak mała śpi sama wieczorkiem (a śpi sama tylko do północy, jak kopciuszek budzi się o 24tej i już musi u nas w łóżku być) to sobie pouczymy się języków hehehe ją przypomnę sobie włoski, a on mnie będzie rosyjskiego uczyć...
Aniu w sobotę się nie pracuję!!!! Pracusiu nasz wątkowy -
Teściów bez kłótni
? Zakneblowałaś się czy jak
?
E, to podłogi masz na wysoki połysk teraz! Patrz jak Ci dzielnie pomaga, no robi co może dziecko, żeby Ci ulżyć w sprzątaniu!
No nie, moja córa nie z tych. Na odpowiedź "bo nie ma dżemu" odpowiada "ale jakiego?" a na "kropka" pyta "czemu?". Mam nadzieję, że będzie równie dociekliwa i zdeterminowana w szkole a chęć zrozumienia świata przełoży się na doktorat. O ile żaden z nauczycieli jej wcześniej nie udusi
...
Jeśli chodzi o stawianie nowego domu, to niekoniecznie będzie taniej. Sama działka w tej miejscowości to ok. 200.000, a gdzie ją uzbroić i chatę stawiać a do tego domki letniskowe, które też niemało kosztują. Więc spokojnie. Najpierw majster nam powie na ile szacuje remont wybranych domów. Myślę, że do końca października sklarujemy się z wszystkim.
Rany, rosyjskiego zawsze się chciałam uczyć, jak dla mnie jest piękny! A włoski faktycznie tak prosty jak mówią? Super, że spędzicie czas razem i się nie pozabijacie, wnioskuję że wszystko się unormowało i na dobrej drodze?
Krokodylica lubi tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
nick nieaktualnyZnaleźliśmy kompromis....na razie mi wystarcza...
Oby ona nauczyciela nie udusiła za jego niechęć poznawania opinii.....
Ps. Dla mnie włoski jest prosty, do tej pory umiem z niego więcej niż po 8latach nauki angielskiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 21:40
-
Udusić? Jeszcze mi się zmęczy dziecko...Z przyłożenia go
!
Może i ja się zacznę uczyć w takim razie...bo mi mózg zgąbczał przez ostatnie 4 lata.
Stosunkowo dobrej nocy, dziewczyny!
Mona_M, Malenq lubią tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
nick nieaktualny