My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Looknij na PH, uplynnienie, lepkosc, aglutynacje, komorki okragle i leukocyty
nie raz na sama ruchliwosc wplywaja bakterie jesli morfologie ma dobra, liczbe i zywotnosc to byc moze to wlasnie jeden z czynnikow moze byc jakas ukryta infekcja -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Looknij na PH, uplynnienie, lepkosc, aglutynacje, komorki okragle i leukocyty
nie raz na sama ruchliwosc wplywaja bakterie jesli morfologie ma dobra, liczbe i zywotnosc to byc moze to wlasnie jeden z czynnikow moze byc jakas ukryta infekcja
PH- 7,4 (>=7,2)
UPŁYNNIENIE (MIN)- 30 (<=60)
lepkość - norma
aglutynacja - brak
komórki okrągłe - 1,2 x 10'/mL(<5 x 10'/mL)
w tym liczba leukocytów - 0.5 x 10'mL (<1 x 10'/mL)
Koncentracja - 39.3 x 10'/mL (>= 15 x 10'/mL)
całkowita liczba w ejakulacie - 141.5 x 10' ( >= 39 x 10')
Żywotność - 90 %
9% prawidłowych (>=4)
91 % nieprawidłowych -
zróbcie ten posiew
macie komorki okragle i leukocyty wiem ze sa w normie ale generlanie powinno ich tam nie byc .
ps rzy takich wynikiach startowalabym do Inseminacji macie wiksze szanse bo wlasnie to ruchliwosci moze byc "wyleczona" IUIreszte macie super wiec ja bym wspomogla wlasnie tak
Shafuli lubi tę wiadomość
-
Czekaj, Ania, dajże dziewczynie mieć najpierw owulację
!
A tak serio - skoro był płyn, była i owu, to dobre wieści! Może faktycznie po zbiciu prolaktyny Tobie i suplementacji małżowej jest szansa, że niebawem doczekacie się potomka
. Anka jest tu specem od problemów ze strony niesfornych plemników, więc jeśli mówi że coś warto jeszcze przebadać to na pewno tak jest
.
Bąbel - życzę najpiękniejszego prezentu na rocznicę!
bąbel, Shafuli lubią tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
Aaa tam owulacja
hihih
nie no wiem .. wiem tylko ja to o owulacji malo wiem wiec gderam o plemnikachShafuli lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:
Kroko jak tam co u Was ??
Aniu jakoś leci do przodu.
Mała szaleje, wczoraj mi wstała 3 razy po czym usiadła. Dziś też usiadła dwa razy samodzielnie. I wskoczyła na jakiś wyższy level raczkowania, dużo sprawniej jej to idzie, zasuwa jak mały samochodzik.
Ale za to cały dzień mega marudna, tak mi dała dziś w kość że nie wiem jak się nazywam.
Ania_84, Summerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć laski
U mnie ciężki dzień, byliśmy w szpitalu na badaniach prenatalnych. Kluska ma nietypową budowę aorty, lekarz mówił, że da się z tym żyć, ewentualnie czeka młodą operacja. Badanie trwało ponad 30 min, Kluska nie chciała współpracowaćpoza tym wszystko ok, na pewno jest dziewczynką i wkładała całą rączkę do buzi
mamy piękne ujęcie stópki i tyle bo 3d nie udało się zrobić gdyż młoda leżała nosem w łożysku
Ania_84, bąbel, Summerka lubią tę wiadomość
-
Ja jakos odzylam po tej @ jak teraz przylazla. Nie wiem czy to moja psychika tak dziala ale zawsze jak jem witaminy B to jakos magicznie mi sie okres uregulowuje. Kiedys juz tak mialam a teraz znowu 2 dni wit b z kwasem foliowym i przylazla. Ale to pewnie jakas sugestia hihi.
Shafuli kaz swojemu pic wit c. Moi znajomi sie starali latami i udalo sie jak on bral duze ilosci wit c na cos tam innego
Elficzka to zaczynamy razem nowy countdown ?
Ja po godzinnym spalaniu tluszczu i cwiczeniach na brzuch jestem wykonczona -
Mari mam nadzieje ze obejdzie sie bez operacji
taka złosnica nie chiala sie pokazacbąbel, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Mari mam nadzieje ze obejdzie sie bez operacji
taka złosnica nie chiala sie pokazacpo kim to takie uparte to nie wiem
Ania_84, bąbel, Lena_83, Asiula86, Anuśka, Krokodylica, Summerka lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:Księżniczka stópkę pokazała i niech się starzy cieszą
po kim to takie uparte to nie wiem
przeciez uparcie walczyła o nią
bąbel, marissith lubią tę wiadomość