My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Looknij na PH, uplynnienie, lepkosc, aglutynacje, komorki okragle i leukocyty
nie raz na sama ruchliwosc wplywaja bakterie jesli morfologie ma dobra, liczbe i zywotnosc to byc moze to wlasnie jeden z czynnikow moze byc jakas ukryta infekcja -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Looknij na PH, uplynnienie, lepkosc, aglutynacje, komorki okragle i leukocyty
nie raz na sama ruchliwosc wplywaja bakterie jesli morfologie ma dobra, liczbe i zywotnosc to byc moze to wlasnie jeden z czynnikow moze byc jakas ukryta infekcja
PH- 7,4 (>=7,2)
UPŁYNNIENIE (MIN)- 30 (<=60)
lepkość - norma
aglutynacja - brak
komórki okrągłe - 1,2 x 10'/mL(<5 x 10'/mL)
w tym liczba leukocytów - 0.5 x 10'mL (<1 x 10'/mL)
Koncentracja - 39.3 x 10'/mL (>= 15 x 10'/mL)
całkowita liczba w ejakulacie - 141.5 x 10' ( >= 39 x 10')
Żywotność - 90 %
9% prawidłowych (>=4)
91 % nieprawidłowych -
zróbcie ten posiew
macie komorki okragle i leukocyty wiem ze sa w normie ale generlanie powinno ich tam nie byc .
ps rzy takich wynikiach startowalabym do Inseminacji macie wiksze szanse bo wlasnie to ruchliwosci moze byc "wyleczona" IUI
reszte macie super wiec ja bym wspomogla wlasnie tak
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Czekaj, Ania, dajże dziewczynie mieć najpierw owulację
!
A tak serio - skoro był płyn, była i owu
, to dobre wieści! Może faktycznie po zbiciu prolaktyny Tobie i suplementacji małżowej jest szansa, że niebawem doczekacie się potomka
. Anka jest tu specem od problemów ze strony niesfornych plemników, więc jeśli mówi że coś warto jeszcze przebadać to na pewno tak jest
.
Bąbel - życzę najpiękniejszego prezentu na rocznicę
!
bąbel, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
Aaa tam owulacja
hihih 
nie no wiem .. wiem tylko ja to o owulacji malo wiem wiec gderam o plemnikach
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:
Kroko jak tam co u Was ??
Aniu jakoś leci do przodu.
Mała szaleje, wczoraj mi wstała 3 razy po czym usiadła. Dziś też usiadła dwa razy samodzielnie. I wskoczyła na jakiś wyższy level raczkowania, dużo sprawniej jej to idzie, zasuwa jak mały samochodzik.
Ale za to cały dzień mega marudna, tak mi dała dziś w kość że nie wiem jak się nazywam.
Ania_84, Summerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć laski

U mnie ciężki dzień, byliśmy w szpitalu na badaniach prenatalnych. Kluska ma nietypową budowę aorty, lekarz mówił, że da się z tym żyć, ewentualnie czeka młodą operacja. Badanie trwało ponad 30 min, Kluska nie chciała współpracować
poza tym wszystko ok, na pewno jest dziewczynką i wkładała całą rączkę do buzi
mamy piękne ujęcie stópki i tyle bo 3d nie udało się zrobić gdyż młoda leżała nosem w łożysku
Ania_84, bąbel, Summerka lubią tę wiadomość
-
Ja jakos odzylam po tej @ jak teraz przylazla. Nie wiem czy to moja psychika tak dziala ale zawsze jak jem witaminy B to jakos magicznie mi sie okres uregulowuje. Kiedys juz tak mialam a teraz znowu 2 dni wit b z kwasem foliowym i przylazla. Ale to pewnie jakas sugestia hihi.
Shafuli kaz swojemu pic wit c. Moi znajomi sie starali latami i udalo sie jak on bral duze ilosci wit c na cos tam innego
Elficzka to zaczynamy razem nowy countdown ?
Ja po godzinnym spalaniu tluszczu i cwiczeniach na brzuch jestem wykonczona -
Mari mam nadzieje ze obejdzie sie bez operacji

taka złosnica nie chiala sie pokazac
-
nick nieaktualnyKsiężniczka stópkę pokazała i niech się starzy ciesząAnia_84 wrote:Mari mam nadzieje ze obejdzie sie bez operacji

taka złosnica nie chiala sie pokazac
po kim to takie uparte to nie wiem
Ania_84, bąbel, Lena_83, Asiula86, Anuśka, Krokodylica, Summerka lubią tę wiadomość
-
Po mamusimarissith wrote:Księżniczka stópkę pokazała i niech się starzy cieszą
po kim to takie uparte to nie wiem
przeciez uparcie walczyła o nią