My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się z wami po dzisiejszej wizycie. Mamy 200 gram chłopa
Dostałam 2 tygodnie L4 więc zamiast wracać do Londynu lecimy na tydzień do Grecji uzupełnić witaminę Da 18 dopiero wracam na szkolenie na 2 tygodnie a potem już domek
Pozdrawiam wszystkie i odezwę się pewnie po powrocie w połowie przyszłego tygodniachoco, Lena_83, marissith, Mona_M, LaRa, Summerka, Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Izolecc super ze chlopak ladnie rosnie. Zazdroszcze grecji i to jak !
Ale jestem w znakomitym humorku bo malpiszon przylazi, juz plamie i tempka spadla. Jeeeeej zaczynam z wznowionymi silami. Dzis moj 34 dc(ja licze 33 bo bez plamienia z poprzedniego cyklu) z 20dniowa faza lutealna .tak przedstawia sie moj wykres. Nie jest idealnie ale jest poprawa bo w zeszlym mcu bylo 37 dni. -
nick nieaktualny
-
Izoleccc
- super!!!! Rośnijcie zdrowo.
Nowatorska ale 37 dniowy cykl to raczej nie jest takie wielkie odstępstwo od normy co? Lepsze to chyba niz cykl np 21
Jest 14:30 a ja nic dzisiaj nie zrobiłam. No obiad tylko .... Nic innego mi sie nie chce
Chciałam Wam powiedziec ze samo przebywanie na tym forum u mnie gwarantuje ciaze urojona. Jak mnie nie było tu kilka miesiecy to nie miałam nic nigdy zadnych objawów po ovu a przed @. Teraz? Oczywiscie ze mam objawy ciązowe - i to 5 dni po ovu i bez plemników. Toz to cud!!!!
A tak serio to tak mnie ( * )( * ) bolą, że za chwile cos pogryzie ....., no i chodzę sikać co godzine. Jakby mi sie @ zbliżała a to powinno byc dopiero za 1,5 tygodnia. Jak mi sie cos jeszcze teraz poprzestawia to chyba skocze ....... z dywanu ....((((
Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
-
Cześć dziewczyny
. U mnie humor dzisiaj lepszy, choć brzuch dalej boli na @. Na niektóre rzeczy nie mam wpływu. Odpoczywam, zdrowo się odżywiam i wcinam ananasa na zagnieżdżenie
. Na więcej niestety nie mam wpływu. Tak więc co ma być, to będzie. To ostatnia nasza IUI - już więcej nie będzie.
Izoleccc gratuluję synka.
Mari Ty nie wypisuj tutaj głupot, że się głupio czujesz bo jesteś w ciąży, żeby mi to było ostatni raz.
nowatorka powodzenia w nowym cyklumarissith lubi tę wiadomość
-
Kurde, ja ani nie w ciąży ani starająca, ale mam tu znajome, z którymi mi się miło gawędzi
a nowym dziewczynom zawsze coś można podpowiedzieć, żadnej filozofii nie dorabiam do mojego pobytu tutaj
.
Witaj Smarta po dłuuugiej nieobecności.
Shafuli - no właśnie, Kobieto, przybliż nam swoją historię, bo starania staraniom nierówne...
Lena - to jeszcze nic, pamiętasz jak nam obu się pojawiła linea nigra?
Bąbel - kiedy godzina zero?
Choco - pewnie można zamówić w aptece, tak na podorędziu mogą nie mieć.
Izolec - gratuluję!!!
Nowatorka - nowy cykl, nowe nadzieje! I nowe testy
!!!!
Lena_83, bąbel, choco, nowatorka, Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
Izoleec gratulacje chłopczyka
Nowatorka u mnie też plamienia i chyba okres będziecieszę się bardzo
Babel - trzymam mocno kciuki żeby się udało! Zaciśnięte u rąk i stóp
Dzisiaj zakupiłam castagnus , magnez z b6 i tabletki z wiesiolkoem i będę działać pełną parą w tym cykluale tempki na razie nie mierze, to chyba bez sensu, bo ja wstaje do pracy po 4, a w wolne dni o 8-9
mam takiego kochanego synka, że nie przyjdzie do nas dopóki nie wstaniemy. Siedzi w swoim pokoiku, wyciąga lego i układa aż nas nie usłyszy
mój Skarbek kochany.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 17:12
bąbel lubi tę wiadomość
-
Daven taaaak
. Tobie chyba na miesiac przed szczęśliwym cyklem a mnie 24 miesiace przed zajściem w ciaze
))))
Bosze ..... Co za ovufiendowe zapalenie mozguDaven lubi tę wiadomość
Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
-
Ustawiłam sobie zdjęcie profilowe mojego synka z 15tyg, na szczęście
. Zajrzałam właśnie do teczki ciążowej i aż mi się łezka w oku zakręciła..
A tak BTW - znalazłam swoje betaHCG. Na teście wyszła mi blada kreska -mam go na pamiątkę- a beta z tego dnia wynosiła 1305bąbel, nowatorka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to Was kochane zaskoczę bo my po prostu sie zaczęliśmy kochać bez zabezpieczenia w moje jajeczkowania ( przynajmniej tak mi się zdawało) i tak sobie czekałam na "wpadkę". U lekarza byłam ale tylko kontrolnie bo mi moja gin mówiła że nie powinnam mieć problemu bo jestem zdrowa itp. (okresy zawsze jak w zegarku) ale nigdy tego nie zbadała dogłębnie. Jakos tak jej ufałam i słowom, że przyjdzie taki dzień...ale nie przyszedł i dopiero na serio wzięliśmy się za sobie 4 cykle temu. No bo po 3 latach to chyba by już coś się zrodziło... NO i zmieniłam lekarza. Najpierw wyszła prolaktyna ponad 2x przekroczona górna granica. U mojego plemiory nieruchawe. Monitoring cyklu nic u mnie nie pokazał... tzn albo za późno było albo nie było ( bo jak na złość jeśli jajkuję to tylko w weekendy
). Teraz czekam na skierowanie na HSG (może w tym roku się uda) i mam mieć wspomagane jajeczkowanie - czekam do następnego cyklu. Mój był u Androloga i na razie suplementa, luźne gatki itp no i powturzyc badanie nasienia za miesiąc. Długa droga przed nami i żałuję że wcześniej się za to porządnie nie wzięłam
((
-
Lena -
. Prania mózgu ciąg dalszy
!
Elficzka - i oby szczęście przyniosło!
Shafuli - ale czekaj, gdybyś była po owulacji to na USG powinno być widać pęknięty pęcherzyk Graffa (i to widać aż do następnego cyklu). Jeśli nie było tego widać to i owulacji nie było. Zresztą nic dziwnego przy takiej prolaktynie. Dał Ci coś na jej zbicie? Bromergon, Dostinex? HSG nie zaszkodzi, ale i nie pomoże jeśli nie masz owulacji...Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
Lena 4 IUI i ostatnia. Jak się nie uda, to tylko in vitro -niestety komercyjnie bo kasy na rządowe już nie ma. No i muszę męża przkonać, bo on jakoś nie chce zgodzić się na in vitro. A testuję 16.10 (BTW 5 rocznica naszego ślubu).
Shafuli ja prolaktynę szybko zbiłam bromergonem, ale cały czas mam dawkę podtrzymującą 1/2 tabletki na noc. Mąż ma żołnierzyki super. To niestety ze mną coś nie tak. -
hej ho ja fdopieor na spokojnie siadlam na moim sikalafon
Shafuli jak sa nieruchliwe to godzinke przed sexiorem kawa albo cola
elficzku noo to niech avatarek przyniesie szczescie -
nick nieaktualny
-
generlanie kofeina ponosi ruchliwosc
tak samo szybki prysznic przed ..pobudzenie jader na przemian zimna ciepla i zimna woda na koniec
plastry chlodzace na jadra
lkarnityna te na ruch dobra
no i sprawdzic testosteron i estradiol u faceta przy nskiej ruchliwosciWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 19:02
Shafuli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do tych owulacji to już sama nie wiem bo według jednej lekarki to 10 dnia cyklu widziała dojrzewający pęcherzyk itp a 14 dnia już tylko płyn w zatoce Duglasa i tyle...
No na prolaktynę dostała Bromka. Najpierw 1 teraz 0.5 tabletki. Nie zmienia to faktu że w tym cyklu to mi cyce chcą wybuchnąć
Zimna woda powiadacie i kawa... no to małżon ma przechlapane w następne "dni płodne"