My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLeną, smarta Witajcie i Życzę Wam powodzenia
Mnie się wydaje, że inaczej jest starać się o kolejne dziecko a inaczej o pierwsze. Choć w obu przypadkach jest ból, strach I nadzieją. Ech dziewczyny Życzę Wam wszystkim z całegoserca, zżeby Wasze marzenia się spełniły.
Kolorowych snownowatorka, Asiula86, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMari nie zaczynaj
dzięki takim Babeczkom jak Ty nie czujemy się odludkami pozostawionymi na Ovu.
Twoje znikniecie nie spowodowałoby nagłego grupowego zaciażenia
Ja przy staraniu o 1 dziecko podałam się bez walki praktycznie bo każdy lekarz mnie olewał miMo ze starałam sie 2 lata. Stwierdziłam, że pewnie dziecko nie jest nam pisane i wtedy pojawił się mój syn.
Ale staranie o 2 dziecko też boli, tzn porażki bolą zwłaszcza jak przy każdym wzdęciu syn pyta czy to juz mam dzidziusia w brzuchu.marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Ale staranie o 2 dziecko też boli, tzn porażki bolą zwłaszcza jak przy każdym wzdęciu syn pyta czy to juz mam dzidziusia w brzuchu.
Mona a ty przy 1 dziecku mialas takie same tasiemcowe cykle jak teraz czy bylo inaczej ? -
nick nieaktualny
-
Marissith, przecież jeszcze pamiętasz, co my czujemy!
Dajesz nam nadzieję, a poza tym bardzo nas wspierasz :*marissith lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Mari jak fajnie że ty z brzuszkiem
AsiUla trzymam kciuki oby tym razem się udało. Anią a jak tam Wasza historia. Mona trochę się wyszalałam ale w listopadzie jadę znowu
pewnie jeszcze chwile mi zajmie zanim znowu wbije się w rozmowę
marissith, Ania_84 lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
marissith wrote:Kto wie
-
Lena_83 wrote:Pewnie
A nie było Cie?
Bo mnie dluuuuuugo .....
Bajdełej apropo tego, ze kogos nie ma to: lukam i lukam za Anuśką i nie widze ......
Jestem
Właśnie mam bezsenną nockę i nadrabiam co tu słychaćCholercia tak długo mnie nie było i nic się nie zmieniło... To chyba faktycznie tak nie działa
Lenka, Smarta wróciłyście
Super
-
nick nieaktualny
-
Cześć Anuśka
Widzę, że rośnięcie i córa będzie. Cieszę się i uśmiecham do monitora
Shafuli - witaj. Ja za 4 miesiace tez juz bede blizej 35 niz 30. Mysle, ze nikt nie bedzie tutaj z tego powodu robił wymówek
.
Ja mam tydzien urlopu ale musze ze 2-3 razy jechac do pracy na chwile (czytaj 2-3 godziny). Moge miec kontrole w kazdej chwili po urlopie i wolalabym byc niezakończona tym co tam sie dzieje podczas mojej nieobecnosci.
A poza tym to nie wiem co ze soba zrobic przez ten tydzien. Moze jesienne gruntowne porządki? Moze zrobie gołąbki i pierogi do mrożenia. W ogole poszłabym na grzyby ale nie ma. Bylismy w ubiegłym tygodniu i przez 3 godziny znaleźliśmy AŻ 3 prawdziwki i 2 kurki
.
Anuśka lubi tę wiadomość
Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
-
Dzień dobry kochane
witam sie z kawka
Asiula i Anuska kciuki za wizyty
Shafuli witamy
Smartus co u nas.. no coz nie podeszliśmy do mTESE zabrakło finansów a szanse malały z kazdym badaniem nawet dr powiedział ze podjelismy dobrą decyzje
Zdecydowalismy sie na dawce no i tak sie teraz bujamy, najpier probowaliśmy w Gamecie w naszym miesice..ale niestety nas zawiedli kupa kasy a pozniej okazalo sie ze przeoczyli istotna sprawe ..
tak wiec w lipcu zdecydowalismy sie na powrót do Novum tym razem na IUI AIDjednak ta klinika wzbudzila nasze nawieksze zaufanie i wole dojezdzac niz sie leczyc u nas
no i wyszło szydlo z worka okazało sie ze mam polipa w macicy, teraz czekam na histeroskopie a nastepnie w cyklu po histeroskopii mam nadzieje pierwsze podejscie do IUI AIDAnuśka lubi tę wiadomość
-
Cześć Laseczki
Witam poniedziałkowo. Ciężki tydzień mi się zapowiada ale też i przyjemności będą. Dziś idę na aerobik, mam nadzieję nie dostać zawału zaraz po rozgrzewcea w środę kino z Mamusią. No i męża będę miała co noc aż do końca tygodnia (standardowo co drugą noc pracuje).
Witam dziewczyny co powróciły, jednak gang uzależnia
Miłego członka życzę i lecę walczyć o przetrwanie (czyt. praca wzywa).Summerka lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************