My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie udało... Jestem przerażona perspektywą świat... Najchętniej wyjechalabym gdzieś bardzo daleko...
Mój jeszcze mąż też wyleciał z korporacji. Dziś ma firmę z wielkim potencjałem... To po prostu pora na zmiany ..ehttp://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html#
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:Prenatalne tez mam na nfzet.
-
nick nieaktualnyA propos jeszcze lekarzy na nfz, wizyta u diabetologa dla kobiet w ciąży pod koniec grudnia
poczekam miesiąc i "problem" sam się rozwiąże...
Nie mam pomysłu na prezenty świąteczne. Tak myślałam, żeby kupić małe słoiczki, może jakieś ozdobne, i zapakować nalewkę z pigwy razem z pigwą. Jakoś estetycznie to obwiązać sznurkiem. Bo i z kasą cienko i po prostu nie mam pomysłu. -
Malenq amoze faktycznie niech zacznie dzialac na wlasna reke .. ja powiem szczerze ze ani mi ani Michalowie na zle to nie wyszlo fakt klnie sie jak trzeba placic a ZUS .. ale.. sa plusy
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarissith wrote:A propos jeszcze lekarzy na nfz, wizyta u diabetologa dla kobiet w ciąży pod koniec grudnia
poczekam miesiąc i "problem" sam się rozwiąże...
Nie mam pomysłu na prezenty świąteczne. Tak myślałam, żeby kupić małe słoiczki, może jakieś ozdobne, i zapakować nalewkę z pigwy razem z pigwą. Jakoś estetycznie to obwiązać sznurkiem. Bo i z kasą cienko i po prostu nie mam pomysłu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny