My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:heheh dzieki
ojj to widze ze niezle cie rozlozylo
a robisz inhalacje ??
ja włąsnie dostalam info na bocku od dziewczyny ktora podchodzi w Novum do IUI AID "no to super... o ile źle nie zrozumiałam to na razie AID w N jest wstrzymane, nie mają dawców, bo nie zgodzili się podawać swoim danych czy coś takiego. mam dzwonić w poniedziałek aby od lekarza się dowiedzieć coś wiecej"
jeszczez tego nam brakowalo
Lena_83 na gardło polecam
http://zielonyzagonek.pl/naturalne-i-skuteczny-na-angine/Lena_83 lubi tę wiadomość
-
Lena looknelam na twoj pamietnik. Wspolczuje ze musialas przejsc przez tyle niefajnych wynikow badan i wiadomosci. Ale teraz widze ze juz droga obrana:) masz juz termin w czechach? Trzymam kciuki zebyscie dziewczyny szybko zafasolkowaly bo na to w pelni zaslugujecie
-
pewnie chodzi o zgody na przetwarzanie danych..w koncu ich czesc danych tzn nr ID tarfi do MZ .. i raczej jest kwesta tego ze wczesniej takich zgod nie brali.no nic poczekamy
jak cos mamy na oku dawce z cyrosa
'
co do Czech genrlanie wolalabym ten pierwszy cykl po histero jednak zrobic w Novum.. jakos mowie tam mam zaufanie do nich .. -
nowatorka wrote:Lena looknelam na twoj pamietnik. Wspolczuje ze musialas przejsc przez tyle niefajnych wynikow badan i wiadomosci. Ale teraz widze ze juz droga obrana:) masz juz termin w czechach? Trzymam kciuki zebyscie dziewczyny szybko zafasolkowaly bo na to w pelni zaslugujecie
A był szok i łzy i kryzys w związku. Dziewczyny, które tu byly rok temu tu byly pewnie cos pamietają.....
Ale to juz było....
Do Czech jedziemy w styczniu. Maja mi wyznaczyć konkretny dzien jak bede znac pierwszy dzien cyklu w grudniu...
Tylko zaczyna sie pierdaczyc. Ja zaczelam tutaj w PL robic najwazniejsze badania. I okazało sie w październiku ze mam infekcje i dalej z badaniami ruszyć nie moge. A teraz jeszcze plamilam od owulacji do samej @ codziennie. Cykl mi sie skrócił do 24 dni (zawsze 28 jak w zegarku). Wiec jak widzisz droga obrana ale staje sie kręta bardzo... Nie wiem co bedzie... Kiedy bedzie.... Brak mi sil ....Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
-
nick nieaktualnyWitam dziewczynki.
Pozdrawiam z wygnania. Weekend u teściowej. Ehhh sama radość...
Pierwsza kawa wypita zaraz chyba będzie potrzebna kolejna. To będzie dluuuugi weekend.
Co do akcji mikołajkowej to ja również się chętnie dołączę choć beztalencie manualne ze mnie jak z mało kogo
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Izoleccc ja ostatnio cierpię na spotkaniach z teściową z powodu braku alkoholu
Ja się na mikołajki nie piszę, bo moje zdolności manualne niewiele przekraczają zdolności mego 5 letniego syna
zaraz będzie piękna strona 4444Ania_84, Lena_83, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Lena bo jak to w zyciu bywa nie wystarczy ze sie pierniczy z jednej ale i z drugiej tez musi
ja bylam swiecie przekonana ze IUi tojuz formalnoscod marca ta formalnosc trwa
izolcu ja juz kawunie siepnelam ale cos misie ywdaje ze tez potrzeb a bedzie wiekszej ilosci .. a ten brak ochoty do pracy mi nie pomga -
Lena_83 wrote:Kto rozbije 4444 to ma czworaczki?
dobra to Wam sie pochwale naszym potencajlnym kandydatem
http://dk.cryosinternational.com/media/photos/1117800775385.pdfWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 10:47
-
Lena_83 wrote:To uznajmy ze 4 x 4 to 16 czyli ten co rozbije to pierwszy zaciążą w 2016.
Ania84 dawaj
Lena_83, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ozesz w morde ale to moze kazda ktora sie zapisze na 4444 zacizyw 2016
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:ooo to traz czekamy na twój test
póki co siedze i szukam ten dawca poki co najbardziej nam pasi ma profil emocjonalny, genetyczny , oczy , grupe krwi ..
tylko kuna drogie te slomki do IUI to koszt od 174 euro do 350 euroWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 10:53
-
Lena_83 wrote:Baronowa nie wiedziałam ze planujesz 3 ciaze na 2016
także zaklepywanie na fajnych stronach ma sens
Lena_83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izoleccc wrote:Aniu mega słodziak z tego waszego wybrańca był
jak był mały