My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkich. Ja jakies pobolewania mam w podbzuszu, bol glowy dalej i katar jeszcze sie przyplatal cholercia
Summerka a o co wam poszlo z malzem ze az sie nie odzywacie? Zazdroszcze ci ze juz na koncowce jestes
Mona_M wrote:Na karcie zaleceń mam zakaz współżycia do następnej @. Nie wiem jak mąż wytrzyma pół roku bez sexu hahaha.
Ps. Tulam :*
-
Mona, a może jak pójdziesz za jakiś czas do lekarza, to spróbuje Ci wywołać @? Bo tak czekać w nieskończoność to też bez sensu...Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Asiula86 wrote:Mona, a może jak pójdziesz za jakiś czas do lekarza, to spróbuje Ci wywołać @? Bo tak czekać w nieskończoność to też bez sensu...
-
nick nieaktualnyWłaśnie się dowiedziałam ze wczoraj wygrałam wypasione nosidełko dla dzidziusia.
O ironio.
Chyba trzeba się starać o następne
Wykupuje ubezpieczenie zdrowotne w pracy i biorę się za siebie.marissith, Izoleccc, Asiula86, choco, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynowatorka wrote:No wlasnie. Moglabys dupka pobrac przez pare m-cu zeby troche uregulowac. A potem jakbyscie sie chcieli na nowo starac to tez juz by bylo latwiej z krotszymi cyklami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mona, wlasnie i tego sie trzymaj!
Nowatorko, hmm...ciagle o to samo. Byliśmy u teściów, nie narzekałam, ze robili co chcieli z Xuza, no to afera, ze nic nie zjadłam ( teściowa częstuje mnie sama surowizna albo wątpliwej świeżości potrawami) i jeszcze teściowa zadzwoniła do mojej mamy, zeby ze mną porozmawiała, bo zagłodzenie dziecko skoro nie mam zamiaru nic jeść do porodu - skąd ten pomysł, ze gdzie indziej nie jem?! No i mój mauz obrażony, ze uraziłam jego rodzicow, bla bla bla... -
Summerka no dlaczego ci faceci zamiast za zona i to jeszcze ciezarna to za mamusia leca.
nie wiem co z nimi jest. A surowizny to nie mozesz jesc to wogole nie powinna ci podawac i na inne tez mozesz nie miec ochoty. W ciazy wszystko wolno
no mam nadzieje ze sie malz szybko otrzasnie i przypomni sobie gdzie jego miejsce
Mona no w chorwacji juz ma byc piekny cykl owulacyjny -
Mona ja też się wybieram do Chorwacji na wakacje
Summerka ehhh. Teściową za skarżenie do twojej mamy, powinna w Anuśkowym szambie wylądować a męża to może do studni bo jest jeszcze nadzieja że się otrząśnie.
Szczerze to ja bym chyba wzieła tą surowiznę i jej na głowę wywaliła (złośliwa ostatnio się zrobiłam)
**********************Gang 18+***********************
-
Mona znam przypadki wpadki jeszcze przed @ po poronieniu. Właśnie jeden przypadek będzie się "rozpruwał" na dniach. U niektórych poronienie wpływa korzystnie na płodność. Może u ciebie też tak będzie.
Choco tak jak czytałam o twoim ivf to też mi coś to śmierdzi. Ani jeden zarodek nie ruszył? Chyba nie często się to zdarza.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Hej kochane
Mona Mam nadzieję ze w miare możliwość wszystko sie ulozy
Jade teraz na usg pozniej do stom
Mona_M, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hmmm a może ten mój doktorek oczekuje na jakiś "dowód wdzięczności".
Najpierw nam tłumaczył jak to wspaniałomyślnie wchodzimy na miejsce kogoś kto wypadł z programu (dziewczyna podobno w ciążę zaszła naturalnie), a teraz mi mówił że on będzie musiał jakieś papiery wypełniać ale wciśnie nas w kolejkę do programu na przyszły rok. A dziewczyny na wątku ivf piszą że brak zarodków wcale nie dyskwalifikuje z programu.
Źle trafił, bardzo źle... O teraz to ja tym bardziej będę sprawdzałam wszelkie rozliczenia z kliniki.
Mari... turlam się normalniesztuczka prawie że cyrkowa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 11:45
Krokodylica lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Juz po 2 pecherzyki na prawym jajniku po 18 mm jeden na lewym 13 mm endo 15 mm
LaRa, Izoleccc, choco, Misi@, Anuśka, nowatorka, Katjaa, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tak mam taka nadzieje dr mowi ze jak nic jutro owu bo wygladaja jak do pekniecua
Izoleccc, marissith, Misi@, Mona_M, nowatorka, Katjaa, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość