My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak zwykle w pracy.
Mamy kontrolę ISO i kierownictwo amoku dostaje lata i szuka zaczepki.
Edit.
Brzuch mnie boli jak na @, nawet jakieś plamienie się pojawiło, ale w zeszłym tygodniu tez było i zniknęło. Ale chciałabym, żeby @ przyszła. Byłby to pierwszy taz z cyklem 28 dniowymWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 09:34
-
Hej kochane
Mona współczuje ..najgorsze są audyty,i kontrole
2 lutego o godz 13:45 mam I wizyte u dr MercikaMona_M, Asiula86, konwalianka, LaRa, Izoleccc, choco, wszamanka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Konwalianka piec dzis bedzie juz palił .. nie bylo w marketah bdowalnyh jakijs czesci i musielismy czekac az otworza dzis urtownie
Ara ptaszyno co u ciebieKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu super że ten piec w końcu będziecie mieli działający
Powodzenia na wizycie w klinice.
Asiula kciuki za fasolki trzymam bez przerwy.
Nowatorka ja jak kicham to ki kregi w lędźwiach strzelają.
Ja po konsultacji w szpitalu. 10 marca wyciągamy Młodegonowatorka, Mona_M, Asiula86, ara, choco, Biedroneczka83, konwalianka, marissith, Katjaa, Krokodylica, zizia_a lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Konwalianka piec dzis bedzie juz palił .. nie bylo w marketah bdowalnyh jakijs czesci i musielismy czekac az otworza dzis urtownie
Ara ptaszyno co u ciebie
Aniu piec Wam naprawią a tu koniec mrozów
u mnie ok, fajnie ten rok się dla mnie zaczął, dużo dobrych rzeczy mnie spotkało a to dopiero styczeń
zbiłam prolaktynę (w zeszłym miesiącu była ponad 40, teraz 15), progesteron też ładny, może kiedyś będzie jakiś długodystansowy efekt <marzymisie>
odliczam dni do marca, wtedy spadamy na krótki urlop pomoczyć dupy w ciepłej wodzie
czytam obecnie Bondę, kończę drugą część, ehh jaki żal, że do września trzeba czekać na kolejnąmoże zapodacie jakieś fajne tytuły?
Mona_M, Asiula86, marissith, Krokodylica, zizia_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A do mnie dzwoniła pani embriolog - mamy jeszcze jeden zarodek
Czyli łącznie zamrozili nam 3 zarodki
A z dziadkiem lepiej. Dadzą mu inny lek (drogi), może on pomoże. Chociaż pewnie na zabieg nie będzie się nadawał...
Być może w środę go już wypiszą.
Ale załamuje mnie postawa rodziny (moje rodzeństwo cioteczne i wujek-syn dziadka), ale to oddzielna historia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 16:43
marissith, ara, choco, LaRa, Krokodylica, zizia_a lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
staram się podczytywać ale mocno kiepsko się czuję i dupa
Asiula nieustająco trzymam kciukidobrze, że z dziadkiem lepiej. No i mega gratki jeszcze jednego mrozaczka (opóźniony po tatusiu, dobrze rokuje
)
Izoleccc to już niedługo
Ara gratulacje wyników. Zazdroszczę wczasów
Ania trzymam kciuki za wizytę w klinice i za rozmowę o pracę.
Mona kwestia przyzwyczajenia, ja na bezglucie jestem już jakieś 4-5 lat i odstawiłam wszystko od razu. Zamiast zwykłego makaronu - ryżowy albo kukurydziany, zamiast bułki tartej płatki jaglane itd.
ara, Mona_M, Asiula86, Krokodylica lubią tę wiadomość