My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenaaa wrote:Ej dziewuszki, myślicie, że jeśli do tej pory nie rzygnęłam nawet raz, to już mnie to ominie?
Tak mi się wydaje... Chyba że trafisz na jakiś drażniący zapach...
Ja w pierwszej ciąży miałam lekkie mdłości, ale jak weszłam do babci, która topiła słoninkę w domu to niestety zarzygałam jej drzwiI to był mój jedyny raz
Asha, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Tak mi się wydaje... Chyba że trafisz na jakiś drażniący zapach...
Ja w pierwszej ciąży miałam lekkie mdłości, ale jak weszłam do babci, która topiła słoninkę w domu to niestety zarzygałam jej drzwiI to był mój jedyny raz
Anuśka lubi tę wiadomość
-
włąsnie sieze u odzicow
i slucham jak koty sie kłóca ;P o kote i stoija w bezruchu od pol godziny
hehehe
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zrobiłam pierogi, w smaku dobre, ale twarde cholery. Mama mówi, że ciasto miałam za twarde.
Zgredka Twój wykres wygląda obiecująco.
Anuśka ten detektor ciąży to w ogóle jest wkurzający tylko.
Tamka czekamy na wieści od Ciebie.
Anastazjaaa jakie ten Twój chłopak już kawaler!
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Bez jaja, z gorącą wodą. Ale już mi mamusia powiedziała, że za mało wody dałam.
Dobra, jak na pierwszy raz robienia pierogów, nie jest tak tragicznie.... (tak się pocieszam). A małż to nawet zjadł dwa talerze, nie wiem czy chciał być miły czy mu smakowało. :PPP
cymcia ja wykupiłam od razu z góry na rok. Wkurza mnie tylko ten detektor ciąży, ale ogólnie spoko.Nieukowa lubi tę wiadomość
-
cymcia wrote:A jeszcze mam pytanie macie wykupione abonamenty? bo mi się zaraz kończy bezpłatny okres i się zastanawiam, czy warto inwestować w abonament
bede do was listy pisac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 19:55
-
Krokodylku ciasto twarde może też wyjść przez mąkę nie tylko przez brak wody
załapałam jakiegoś doła patrząc na mój wykres który nic nie pokazuje tj nie to co chciałabym zobaczyć dziś 26 dc więc czekam już na @
pozdrawiam Was kochaneKrokodylica lubi tę wiadomość