My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
mimik74 wrote:Krokodylku ciasto twarde może też wyjść przez mąkę nie tylko przez brak wody
załapałam jakiegoś doła patrząc na mój wykres który nic nie pokazuje tj nie to co chciałabym zobaczyć dziś 26 dc więc czekam już na @
pozdrawiam Was kochane -
Anastazjaaa wrote:Walczymy tak długo aż zobaczymy zielony koniec!!!
Anastazjaaa: nie wiem czemu, ale zielony koniec kojarzy mi się tylko z tym, że na końcu porośnie nas tak czy siak trawa
Proszę tu bez dołów... dołować się można jak przyjdzie @, ale nie wcześniejI to tylko przez chwilę, bo potem kolejna szansa
[wiem że moje skojarzenie z zieloną trawą sugeruje co innego niż optymizm, ale ja akurat jestem pozytywnie nastawiona, bo zaraz URLOP]
A tak w ogóle jest lato, łapmy słońce na zapas na zimę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 21:46
-
Nieukowa wrote:Anastazjaaa: nie wiem czemu, ale zielony koniec kojarzy mi się tylko z tym, że na końcu porośnie nas tak czy siak trawa
Proszę tu bez dołów... dołować się można jak przyjdzie @, ale nie wcześniejI to tylko przez chwilę, bo potem kolejna szansa
[wiem że moje skojarzenie z zieloną trawą sugeruje co innego niż optymizm, ale ja akurat jestem pozytywnie nastawiona, bo zaraz URLOP]
A tak w ogóle jest lato, łapmy słońce na zapas na zimę!Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Powiem wam ze po takim czasie to ciezko byc optymista...ja ogolnie w zyciu jestem, jak najbardziej tylko to staranie tzw nie tyle, ze mnie doluje...ja poprostu chyba po malu godze sie z tym , ze nie wyjdzie
i tyle, ale starczy mi optymizmu na tyle zeby was wspierac i was nie zadreczyc soba, caluje