My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry..
ja jeszcze 2 dni i wracam do Was
Nie jestem w stanie Was nadrobić, czytam wyrywkowo, z doskoku.. bardzo mi przykro dziewczyny, ze mimo braku @ testy nie wychodzą.. nie podoba mi się to, bo założenie było inne..mam nadzieję, że to tylko kwestia czułości testu..
Miłego dnia zyczę i trzymam kciuki za testujące..
Ps. Ja kupiłam premium, ale akurat okazała się ciąża, zastanawiałam sie czy kupować, ale zlamałam się..nie wiem czy bym kupiła na drugi raz..Anuśka, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:Kolejne testowanie- krechy brak, @ brak.... Esh... Ale dzisiaj wszystkie wnętrzności mnie bolą, wiec domyślam sie, ze @ przyjdzie....
Ja też myślałam czy by dzisiaj nie zatestować ale jak zobaczyłam moją tempkę to stwierdziłam, że to nie ma sensu... Więc pokornie czekam na @... Siły mi opadły... Nic mi się nie chce... Dół totalny -
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Asha, może faktycznie ten stary był popsuty
Cymcia dopóki tempka leci w góre zawsze jest nadzieja -
cymcia wrote:Kolejne testowanie- krechy brak, @ brak.... Esh... Ale dzisiaj wszystkie wnętrzności mnie bolą, wiec domyślam sie, ze @ przyjdzie....
Anusia, Ciebie też mocną tulę.. przykro mi dziewczyny
Asha, trzymam kciuki za dobre pomiary i owulkęAsha, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Kropka_1 wrote:Dziewczynki tulę Was bardzo mocno!!! U mnie tempka zaczyna spadać, czuje nadchodzącą @ dziś mamy wesele wiięc ją wytańczę bankowo.. Do pon testu pewnie nie dotrwam
Kurcze a tak miało być zielono w tym miesiącu...Kropka_1 lubi tę wiadomość