My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nytusia84 wrote:Cześć Dziewczyny,zerknijcie proszę na mój wykres. Wg moich odczuć i obserwacji ovu była 14 dc, ale temperaturka nie skoczyła jakoś znacznie...co myślicie ?
-
Nytusia84 wrote:Testy robiłam wieczorem, a w trakcie dnia duuużo wody piłam (tak tylko się łudzę)...
-
Dziewczyny, ja tez mam jakies zejscie na psychice... niby jutro mam test robic ale poczekam do pon chyba, okres powinien byc u mnie max w pon... mąż mi kibicuje memda jedna, zebym nie zaszla bo chce sie w gory wybrac na urlopie. Ja niby tez chce bo to moze bhc ostatnia szansa w zyciu wejsc na 4500m na lodowiec...
Z drugiej strony, jesli nawet zaciaze, to nie wiem ile bede miec frajdy na tym urlopie... jedziemy daleko z namiotem w upal i to srednie warunki na ciaze... ale tak bym chcialaczlowiek to jednak glupi jest.
-
Nieukowa wrote:Dziewczyny, ja tez mam jakies zejscie na psychice... niby jutro mam test robic ale poczekam do pon chyba, okres powinien byc u mnie max w pon... mąż mi kibicuje memda jedna, zebym nie zaszla bo chce sie w gory wybrac na urlopie. Ja niby tez chce bo to moze bhc ostatnia szansa w zyciu wejsc na 4500m na lodowiec...
Z drugiej strony, jesli nawet zaciaze, to nie wiem ile bede miec frajdy na tym urlopie... jedziemy daleko z namiotem w upal i to srednie warunki na ciaze... ale tak bym chcialaczlowiek to jednak glupi jest.
nie zazdroszcze...trzymam kciuki tak czy tak za dobra decyzje
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki. Wczoraj nic juz nie pisałam bo wykroil mi sie niezapowiedziany wypad nad morze. Wiec było szybkie pakowanie i dluuuga podroz. nie podoba mi się ten brak 2 kresek u cymci:( ale uważam ze do końca trzeba mieć nadzieję i myśleć pozytywnie. Dzisiaj zmierzylam temp. I program mi przesunął owulację... Można to tak? Myślałam ze jak raz wyznaczy to juz się teggo trzyma. Jak widać duzo nauki jeszcze przede mną. Życzę Wam spokojnej soboty a ja pojawie się prawdopodobnie po południu. Buzka.
cymcia lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Hej dziewczynki. Wczoraj nic juz nie pisałam bo wykroil mi sie niezapowiedziany wypad nad morze. Wiec było szybkie pakowanie i dluuuga podroz. nie podoba mi się ten brak 2 kresek u cymci:( ale uważam ze do końca trzeba mieć nadzieję i myśleć pozytywnie. Dzisiaj zmierzylam temp. I program mi przesunął owulację... Można to tak? Myślałam ze jak raz wyznaczy to juz się teggo trzyma. Jak widać duzo nauki jeszcze przede mną. Życzę Wam spokojnej soboty a ja pojawie się prawdopodobnie po południu. Buzka.
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Koncert był super! Mam siniaki bo młodzież młyn zrobiła ale nie dałam się wypchnąć spod barierki
Tempka o dziwo nie spadła jak w tamtym cyklu w 11 dpo więc witamina B6 chyba pomogła. Jutro zobaczę czy spadnie, jeżeli nie to siknę na test. Chociaż na wiele nie liczę bo w tym cyklu trochę przyszalałam: 2 koncerty, tatuaż i rezonans magnetycznycymcia, Nieukowa, Tamka, Krokodylica, Arienna lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:Cześć dziewczyny
Koncert był super! Mam siniaki bo młodzież młyn zrobiła ale nie dałam się wypchnąć spod barierki
Tempka o dziwo nie spadła jak w tamtym cyklu w 11 dpo więc witamina B6 chyba pomogła. Jutro zobaczę czy spadnie, jeżeli nie to siknę na test. Chociaż na wiele nie liczę bo w tym cyklu trochę przyszalałam: 2 koncerty, tatuaż i rezonans magnetycznymarissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny