Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka- dajesz dajesz :D zmień imiona, nazwiska, miejsca zamieszkania - whatever :D ale opowiadaj :D my tu mamy jeden wielki serial :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 10:34

Asha lubi tę wiadomość

• choco Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Gangsterki,
    ale będę jutro siiiiiiiikaaaaaaać!!!!!! Szkoda tylko że jednak nie na test, a temu że w czasie okresu zawsze mam częstomocz.
    No nic, staramy się dalej, jak w tym cyklu sie nie uda to ide do lekarza niech szuka dalszych usterek w moim organizmie.
    Nieukowa znajoma na samym początku ciąży pojechała na spływ kajakowy, też nocowali pod namiotami itp. i wszystko jest ok, tylko syn taki troche kaskader im się urodził :-)
    Katja głowa do góry, to on stracił na tej sytuaci a nie Ty. Ty jesteś ładna, młoda i mądra, możesz sobie jeszcze życie super ułożyć. A jemu zostało tylko jego smutne życie z żoną, która raczej szczęścia mu nie da. Więc powinnaś chodzić z uniesioną głową.

Reszte Dziewczynek całuje i ściskam, i kibicuje testującym jutro.

nick nieaktualny, Nieukowa, nick nieaktualny, Tamka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    kaatja - czas goi rany. A jakby chciał do Ciebie wrócić to przyjelabys go?
    Nie Kochana nie przyjełabym Go... znam siebie i wolę cierpieć raz a porządnie niż żyć w strachu że mnie znów zostawi i krzywda na nowo by była...

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, czy katjaa byla z zonatym czy sie ozenil jak ja zostawil.. ale ,,,,,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 09:59

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Asha Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Nie wiem, czy katjaa byla z zonatym czy sie ozenil jak ja zostawil.. ale ja bylam z zonatym i uwaga o tym ze ma zone i dziecko dowiedzialam sie po paru latach bardzo jak sie wydawalo zwiazku
    Oj jojoj tulam tulam

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja jest twardzielka :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka- a to dopiero serial!!! kurde, jak jemu się udawało ukryć przed jedną i drugą taki związek??? mój małż to taki cerber, że nawet pogaduszek, jakbym chciała, nie udaje się ukryć, a co dopiero drugiego związku- hihihihi :D

• zgredka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz jest ok...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 09:59

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cymcia a przed zona to on nic nie ukrywal, a ja powiedzmy mialam inne rzecy na glowie :)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka - łoo hooo- niezły agent :D ale jesteście razem, czy go pogoniłaś, po tym jak się dowiedziałaś o żonie ???

• zgredka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogonilam i przywrocilam, po zalatwieniu spraw, ktore powinien zalatwic. Ale powiem ze mega trudno sobie ulozyc w glowie ze jestem z gosciem co mial zone i ma dziecko. Bo nie tak to sobie wyobrazalam. Dzieciece marzenia...

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to podziwiam, że przywróciłaś i przebaczyłaś, że nie był szczery i ukrył taki drobny fakcik przed Tobą.
    Ale jedna rzecz mnie zastanawia, jeśli mogę się dopytać, on był z Tobą a jednocześnie żoną, czy tylko z Tobą, a żonę już zostawił tylko się nie rozwiódł?

• Tamka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry,

jeju, cóż to za nastroje i tematy od rana, gdzie te kropki?? :( Katja, przytulam i posyłam dużo siły, żebyś następnym razem głowę zadzierała wysokoooo!

zgredka, to niezły agent, podziwiam, że umiałaś mu zaufać i życzę żeby Wam się bardzo dobrze ukladało

mnie się okres skrada, wszystko mnie boli i tylko zaciskam nogi , żeby faza lutealna miała te 12 dni...

buziaki, miłego weekendu

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak mi powiedziala... Uwaga zona :). Ale to nic nie wiadomo. Zreszta szybkosc rozwodu by na to wskazywala. Ja z kolei podziwiam katjee, ze powiedziala sobie nie i tyle! Ja waham sie czasem do dzis..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 10:52

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Tam, a ja sie zegnam, jade do ogrodniczego po tyczki do roslin ;)

Tamka lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nieukowa- tyczki tyczki, będzie tyczyć roślinki :P naukowo! :D hihihi
    co sadzisz?

Nieukowa lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem trzeba miec sile na jedno i na drugie...Katja teraz musi sie borykac ze wszystkimi uczuciami juz bez niego a Zgredka uczyc na nowo zaufania chociaz ma go przy sobie...tego za bardzo sie nie da porownac

zgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    witam serdecznie

katja tule,
    tamka jak to się skrada nie ma takiej opcji, czekam na zielony koniec.
    nieukowa syn kaskader też dobrze, nie będzie wam się nudziło ;)
    zgredka aż tak burzliwie było?
    choco mocno trzymam kciuki za zielony koniec
    Asha mądrze gadasz, zgadzam się w 100%

a reszta śpi?

moje kochane moja prababcia zawsze mi mówiła: "dziecko jak chcesz aby sen się spełnił zachowaj go tylko dla siebie, jeśli nie chcesz aby się spełnił opowiedz go komuś"

tak więc nie chcę i opowiadam śniło mi się że dostałam @ :/
    Kochana tobie @ nie grozi...pomykasz w gore smialo z temp tu tylko zielono moze byc..kiedy tescior?

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    dzięki słońce, też mam taką nadzieję ale jak prababcia każe to wnusia musi ;)
    jutro teścior.

dziś idę kupić.
    Mam w domu ale koleżanka poradziła mi kupić inny bo ten co ja mam pokazał jej dopiero tydzień po @ - taka taniocha...

kupię o czułości 10 ;)
    Oj zaciskam zaciskam ..i czekam na wynik ale bedzie zielony i tak i tak ...pewniak ;-)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katja - silna kobieta jesteś. Tak trzymaj!
    Jutro jakieś wielkie testowanie bedzie miało miejsce :) będę trzymała wszystkie moje kciuki . Te nozne też::)
    Pogoda nad morzem kiepska:( a miałam nadzieje na jakieś opalanie...

‹‹ 912 913 914 915 916 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ