My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć Gangsterki,
ale będę jutro siiiiiiiikaaaaaaać!!!!!! Szkoda tylko że jednak nie na test, a temu że w czasie okresu zawsze mam częstomocz.
No nic, staramy się dalej, jak w tym cyklu sie nie uda to ide do lekarza niech szuka dalszych usterek w moim organizmie.
Nieukowa znajoma na samym początku ciąży pojechała na spływ kajakowy, też nocowali pod namiotami itp. i wszystko jest ok, tylko syn taki troche kaskader im się urodził
Katja głowa do góry, to on stracił na tej sytuaci a nie Ty. Ty jesteś ładna, młoda i mądra, możesz sobie jeszcze życie super ułożyć. A jemu zostało tylko jego smutne życie z żoną, która raczej szczęścia mu nie da. Więc powinnaś chodzić z uniesioną głową.
Reszte Dziewczynek całuje i ściskam, i kibicuje testującym jutro.
Katjaa, Nieukowa, marissith, Tamka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:kaatja - czas goi rany. A jakby chciał do Ciebie wrócić to przyjelabys go?
cymcia, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pogonilam i przywrocilam, po zalatwieniu spraw, ktore powinien zalatwic. Ale powiem ze mega trudno sobie ulozyc w glowie ze jestem z gosciem co mial zone i ma dziecko. Bo nie tak to sobie wyobrazalam. Dzieciece marzenia...
-
nick nieaktualnyNo to podziwiam, że przywróciłaś i przebaczyłaś, że nie był szczery i ukrył taki drobny fakcik przed Tobą.
Ale jedna rzecz mnie zastanawia, jeśli mogę się dopytać, on był z Tobą a jednocześnie żoną, czy tylko z Tobą, a żonę już zostawił tylko się nie rozwiódł? -
dobry,
jeju, cóż to za nastroje i tematy od rana, gdzie te kropki??Katja, przytulam i posyłam dużo siły, żebyś następnym razem głowę zadzierała wysokoooo!
zgredka, to niezły agent, podziwiam, że umiałaś mu zaufać i życzę żeby Wam się bardzo dobrze ukladało
mnie się okres skrada, wszystko mnie boli i tylko zaciskam nogi , żeby faza lutealna miała te 12 dni...
buziaki, miłego weekenduKatjaa lubi tę wiadomość
-
No tak mi powiedziala... Uwaga zona
. Ale to nic nie wiadomo. Zreszta szybkosc rozwodu by na to wskazywala. Ja z kolei podziwiam katjee, ze powiedziala sobie nie i tyle! Ja waham sie czasem do dzis..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 10:52
-
nick nieaktualny
-
Moim zdaniem trzeba miec sile na jedno i na drugie...Katja teraz musi sie borykac ze wszystkimi uczuciami juz bez niego a Zgredka uczyc na nowo zaufania chociaz ma go przy sobie...tego za bardzo sie nie da porownac
zgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:witam serdecznie
katja tule,
tamka jak to się skrada nie ma takiej opcji, czekam na zielony koniec.
nieukowa syn kaskader też dobrze, nie będzie wam się nudziło
zgredka aż tak burzliwie było?
choco mocno trzymam kciuki za zielony koniec
Asha mądrze gadasz, zgadzam się w 100%
a reszta śpi?
moje kochane moja prababcia zawsze mi mówiła: "dziecko jak chcesz aby sen się spełnił zachowaj go tylko dla siebie, jeśli nie chcesz aby się spełnił opowiedz go komuś"
tak więc nie chcę i opowiadam śniło mi się że dostałam @Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:dzięki słońce, też mam taką nadzieję ale jak prababcia każe to wnusia musi
jutro teścior.
dziś idę kupić.
Mam w domu ale koleżanka poradziła mi kupić inny bo ten co ja mam pokazał jej dopiero tydzień po @ - taka taniocha...
kupię o czułości 10Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny