My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
ale smycz mi sie podoba na szelkach
szczegolnie przy ruchliwych ulicach albo jak ia z przedszkolem .
Asha lubi tę wiadomość
-
cymcia już by się ta Twoja @ zdecydowała. Albo w tą albo w tamtą, a nie Cię tak dręczy.
Anuśka nie smutkaj!
Kropka_1 kurcze, i Ty też tak pesymistycznie.
Nieukowa Ty w ciąże zachodź a nie o górach myślisz.
CzaryMary używaj tam nad morzem.
marissith trzymam kciuki za test!!!Nieukowa, Ania_84, Ania_84, Katjaa, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciłam
rozmawiałam przez tel z przyjaciółką i powiedziałam jej o tej sytuacji i za 5 minut była pod domem moim z mężem i oczywiście z pakietem piwek, pojechaliśmy do mojego nowego domku (zagraconego) wypiliśmy (ja i jej mąż) wygadałam się i o 18 idę na meczyk do nich bo strefa kibica tam jest dzisiaj hehehe. tak mi natłukli do głowy że dół odszedł... tak patrze na zdjęcie jego żony na fb i po prostu nie wiem jak mógł do niej wrócić. ja nie mówię że jestem ideałem bo mam swoje "chimery" no ale nie jestem alkoholiczka, nie wyzywałam go wręcz wstawałam o 6 rano mu śniadanka robić koszule prasować do pracy a on i tak wybrał ją.
Zgredka mój były M też ma dzieci (2 córki) i był jej mężem ale się rozwiódł (tak przynajmniej mówił) bo teraz już w nic mu nie wierzę... a czy jestem twarda hmm nie wiem po prostu mam za duży szacunek do siebie żeby dać sobą "pomiatać"... facet ma mieć jaja i konkrety dać...nie da się trzymać 2 srok za ogon...
ależ się napisałam... zapewne już macie dość mojej historii bo ileż to można heheWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 13:51
marissith, cymcia lubią tę wiadomość
-
Chyba gòry wygrają, bo cyce napieprzać przestają
Pomidory podwiązałam kijaszkami i teraz się opierdzielam razem z moim kotem. Małżon w delegacji to se mogę
Ma to też ciemne strony, bo zqbral auto a w mojej wiosce nie kupie testuTak wiec zmiana planu, testuje w poniedzialek, chyba ze mnie malpa uprzedzi.
Ania_84, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Wróciłam
rozmawiałam przez tel z przyjaciółką i powiedziałam jej o tej sytuacji i za 5 minut była pod domem moim z mężem i oczywiście z pakietem piwek, pojechaliśmy do mojego nowego domku (zagraconego) wypiliśmy (ja i jej mąż) wygadałam się i o 18 idę na meczyk do nich bo strefa kibica tam jest dzisiaj hehehe. tak mi natłukli do głowy że dół odszedł... tak patrze na zdjęcie jego żony na fb i po prostu nie wiem jak mógł do niej wrócić. ja nie mówię że jestem ideałem bo mam swoje "chimery" no ale nie jestem alkoholiczka, nie wyzywałam go wręcz wstawałam o 6 rano mu śniadanka robić koszule prasować do pracy a on i tak wybrał ją.
Zgredka mój były M też ma dzieci (2 córki) i był jej mężem ale się rozwiódł (tak przynajmniej mówił) bo teraz już w nic mu nie wierzę... a czy jestem twarda hmm nie wiem po prostu mam za duży szacunek do siebie żeby dać sobą "pomiatać"... facet ma mieć jaja i konkrety dać...nie da się trzymać 2 srok za ogon...
leż się napisałam... zapewne już macie dość mojej historii bo ileż to można hehe
super, że dołek minął. Zobaczysz z każdym dniem będzie lepiej
ehhhh pogoda nadal beznadziejna... leżę w wyrku i buszuje po necie szukając inspiracji wnętrzarskich oraz podczytując Was
Może zaraz zwlokę się i pójdę na śledzika.. mniaammmmmmKatjaa lubi tę wiadomość
-
Katja cymcia Ci dobrze pisze, głowa wysoko i cyc do przodu.
choko przytulam
zgredka, o fuck, szok. Niektórzy faceci to niezłe gnojki.
Anastazjaaa będzie zielono!!!
Ania trzymam kciuki żeby jednak u Twojego coś znaleźli.Katjaa, Anastazjaaa, choco lubią tę wiadomość
-
Katjaa- nie mamy dosc
ja tam na jego na fb nie lukam acz pojawia mi sie jako propozycja znajomych i choc mam raczej niska samoocene, to naprawde nie dziwie sie, ze "wybral" mnie acz nie byli razem (poza formalnoscia) zanim mnie poznal..
Ja tez prasowalam, ale poza tym wiekszosc rzeczy robil on..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej przyszłam pomachac temp wysłuchała i pinie dziś padła wczoraj bzykanko było dziś zobaczymy bo u tesciów jestesmy jutro bedzie na bank!!!
sprawdzam jak działa necikbuziaki
Katjaa, Asha, Ania_84, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Asha mi w 8 dc learz powiedzial ze mozliwe ze jestem w ciazy i ze to bardzo wczesna ciaz a bo mialam czesc enometrium nie zluszczone i ze moze tuz przed okresm doszlo do owulacji
-
Ania_84 wrote:Asha mi w 8 dc learz powiedzial ze mozliwe ze jestem w ciazy i ze to bardzo wczesna ciaz a bo mialam czesc enometrium nie zluszczone i ze moze tuz przed okresm doszlo do owulacji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 14:23