My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nie to bylo kilka cykli wczesniej .. nie bylam w ciazy ale faktycznie jest taka mozliwosc
nawet jak robil mi usg to prosil o konsultacje i dwoch lekarzy i polozna powiedzieli jednoglosnie ze albo to wczesna ciaza albo nie wszytsko sie zluszczylo
-
nick nieaktualnyKatjuszka- nie zanudzasz nas!!!! Po to tu jesteśmy, żebyś mogła sibie pogadać i wyżalić sie
A ja wlasnie nagotowalam na imprezkę jedzonko
Mam: zupę cukiniowa, schabowe, ziemniaczki zapiekane, pieczarki i sushi zaraz będę kręcićAsha, Katjaa, Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa sie nie nadaje na matkę Polkę.... Wiec moze i dobrze, ze w ciąży nie jestem.... Lubię gotiwac, ale od czasu do czasu, nie lubię sprzątać.... Nie zajmuje sie odpowiednio domem i mężem....jak tak zaś czytam, to uświadamiam sobie, ze jestem leniwą jedzą.... A najchętniej to non stop bym siedziała na necie pod pretekstem pracy........... Chyba muszę cos z tym zrobić, bo mi maź sobie inna znajdzie...
-
cymcia wrote:Ja sie nie nadaje na matkę Polkę.... Wiec moze i dobrze, ze w ciąży nie jestem.... Lubię gotiwac, ale od czasu do czasu, nie lubię sprzątać.... Nie zajmuje sie odpowiednio domem i mężem....jak tak zaś czytam, to uświadamiam sobie, ze jestem leniwą jedzą.... A najchętniej to non stop bym siedziała na necie pod pretekstem pracy........... Chyba muszę cos z tym zrobić, bo mi maź sobie inna znajdzie...
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 14:42
-
cymcia wrote:Ja sie nie nadaje na matkę Polkę.... Wiec moze i dobrze, ze w ciąży nie jestem.... Lubię gotiwac, ale od czasu do czasu, nie lubię sprzątać.... Nie zajmuje sie odpowiednio domem i mężem....jak tak zaś czytam, to uświadamiam sobie, ze jestem leniwą jedzą.... A najchętniej to non stop bym siedziała na necie pod pretekstem pracy........... Chyba muszę cos z tym zrobić, bo mi maź sobie inna znajdzie...
Z własnego doświadczenia wiem, że za dobrym też nie można być.Asha, cymcia, Tamka, Tamka, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
w tym cyklu z 18 sierpnia bylo podejrzenie wczesnej w 8 dc robilam tes pzy lekarzu i kazal powtorzyc po 5 dniach nawet dal kartke ze w arzie jakby pojawilo sie plamienie to mialam jechac do szpitala
wiec mysle ze traktowal to serio powaznie -
Ania_84 wrote:w tym cyklu z 18 sierpnia bylo podejrzenie wczesnej w 8 dc robilam tes pzy lekarzu i kazal powtorzyc po 5 dniach nawet dal kartke ze w arzie jakby pojawilo sie plamienie to mialam jechac do szpitala
wiec mysle ze traktowal to serio powaznieale sytuacja cala napewno nadzieji ci narobila
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:To szkoda ze nie wyszlo
ale sytuacja cala napewno nadzieji ci narobila
akurat jechalismy na wesele maz nie pil bo w razie co by mnie zawizl do szpitala.. ja nie pilam bo moze akurat ..
siedzielismy i glaskalismy brzuszek i mowilismy ze jesli chce nam zrobic maluch niespodzianke to ze bedziemy bardzo szczesliwiehh raz w zyciu czulam sie wtedy tak blisko.a zarazem tak aleko jak sieokazalo ze nie .. ;/
Cymciu okazalo sie ze po duphastonie nie wszytsko sie zluszczylo.. i po porstu w tym jedym miejscu byla plama nie zluszczonego endometrium -
nick nieaktualny