My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Nie powiem z mezem oszalelismy ..
akurat jechalismy na wesele maz nie pil bo w razie co by mnie zawizl do szpitala.. ja nie pilam bo moze akurat ..
siedzielismy i glaskalismy brzuszek i mowilismy ze jesli chce nam zrobic maluch niespodzianke to ze bedziemy bardzo szczesliwiehh raz w zyciu czulam sie wtedy tak blisko.a zarazem tak aleko jak sieokazalo ze nie .. ;/
Cymciu okazalo sie ze po duphastonie nie wszytsko sie zluszczylo.. i po porstu w tym jedym miejscu byla plama nie zluszczonego endometrium -
Arienna wrote:Hej kochane będę dopiero w nocy bo mam dziś zapierdziel. Mam czarne myśli. Zaczęłam plamic ale napisze wszystko jak wejdę na dłużej do potem pa
-
ehh jak na to spojrze dziewczynki to chcialabym miec ta nadzieje co wlasnie wtedy
owszem pozniej bolało ale przez te 5 dni czulam sie tak wyjatkowo -
Arienna wrote:Hej kochane będę dopiero w nocy bo mam dziś zapierdziel. Mam czarne myśli. Zaczęłam plamic ale napisze wszystko jak wejdę na dłużej do potem pa
-
Ania_84 wrote:ehh jak na to spojrze dziewczynki to chcialabym miec ta nadzieje co wlasnie wtedy
owszem pozniej bolało ale przez te 5 dni czulam sie tak wyjatkowoAnia_84, Tamka, Katjaa, CzaryMary, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Jeszcze sie tak poczujesz i to na dluzej ...zobaczysz
Tamka, Asha, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Spaggetti wstawione...a wy co tam?
Ja się właśnie uporałam z obowiązkami i leżę na kanapie i pochlipuję... Oglądam wykresy ciążowe w poszukiwaniu nadziei... Nawet znalazłam wykres, na którym zielona kropka zaznaczona jest na tak niskiej temperaturze jaką ja mam -
Hej, ja jestem tu nowa
całkiem całkiem nowa i poruszam się trochę po omacku i chciałam się ze Wszystkimi przywitać
. Mam 29 lat i staramy się od 2 miesięcy o dzidziusia, ale póki co bez rezultatu, wiem wiem zapewne jeszcze daleka droga, ale jestem pełna nadziei.
Pozdrawiam i miłego wieczorku życzę.momo1009, Nieukowa, cymcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:Hej, ja jestem tu nowa
całkiem całkiem nowa i poruszam się trochę po omacku i chciałam się ze Wszystkimi przywitać
. Mam 29 lat i staramy się od 2 miesięcy o dzidziusia, ale póki co bez rezultatu, wiem wiem zapewne jeszcze daleka droga, ale jestem pełna nadziei.
Pozdrawiam i miłego wieczorku życzę.
Witamy koleżankę -
nick nieaktualny
-
13 lipca - Marissit, Anastazjaaa, Anuśka,
14 lipca - Arienna, Kropka, Nieukowa,
16 lipca - Tamka
21 lipca - Krokodylica
24 lipca - Lili83:)
25 lipca - CzaryMary
26 lipca - Biedroneczka83
31 lipca - Asha