My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję za bardzo miłe przywitanie
No i co? Zamiast sprzątać, czytam, ale bałagan jak to mówią nie zając, nie ucieknie. W ogóle wstałam dziś o nieprzyzwoitej porze, i czuję jakbym dopiero zaczynała dzień. No ale nie ma wyjścia, sprzątać trzeba bo mój małżonek mecz traktuje jak święto, a to wstyd, żeby w święto bałagan był.
Nieukowa, ja Cię z tym pomysłem na wyjazd po test zupełnie rozumiem, ale z drugiej strony 15 km....
Piwko będzie i to adekwatne do mojej fazy cyklu, czyli 4,5%CzaryMary, Krokodylica lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Smoczyca1 wrote:Haha gady zesikaja sie razem a to dobre:-) widze sama alkoholowa patologia obecna
miło ze tez sie zaliczam:-) a sprzatanie. .. nie ucieknie a babelki wyparuja, wiec co możesz odlozyc na później to tak zrób
[ ciagle cholera jakies litery zjadam i musze edytowac..i czlowiek dlatego taki styrany caly czas...]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 18:57
cymcia lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:My tu kochana mamy takie nerwy ze bez alko nie idzie przetrwac...sama zobaczysz...
Na trzeźwo się nie da to fakt...
A poza tym alkoholowa patologia rozmnaża się jak króliki, więc bierzemy przykład, może na nas też zadziałaKrokodylica, cymcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:Haha gady zesikaja sie razem a to dobre:-) widze sama alkoholowa patologia obecna
miło ze tez sie zaliczam:-) a sprzatanie. .. nie ucieknie a babelki wyparuja, wiec co możesz odlozyc na później to tak zrób
heh taa zesikają razem i to jeszcze na zielono!!
a mnie ostatnio (nałogową alkoholiczkę) rzuca od %%%Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Na trzeźwo się nie da to fakt...
A poza tym alkoholowa patologia rozmnaża się jak króliki, więc bierzemy przykład, może na nas też zadziałaAnuśka, cymcia lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:My tu kochana mamy takie nerwy ze bez alko nie idzie przetrwac...sama zobaczysz...
[ ciagle cholera jakies litery zjadam i musze edytowac..i czlowiek dlatego taki styrany caly czas...]
Jak widać głodnemu chleb na myśli, bo przeczytałam "...cholera jakieś litry zjadam..."
Smoczyca, wzięłam sobie Twoją radę do serca i zamiast sprzątać jedziemy z S po piwo, bo o dziwo nie ma. To której co podrzucić?Asha lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...