My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
momo1009 wrote:Jak widać głodnemu chleb na myśli, bo przeczytałam "...cholera jakieś litry zjadam..."
Smoczyca, wzięłam sobie Twoją radę do serca i zamiast sprzątać jedziemy z S po piwo, bo o dziwo nie ma. To której co podrzucić?
Ja Lecha Shandy poproszę -
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Mnie też od kilku dni... I dlatego taka nakręcona byłam, no ale tempka mówi mi coś innego, więc spełzam na ziemię pomalutku...
eee tam, nie ma żadnego pełzania!! a co z hasłem? LUŹNE POŚLADY !!
Ja staram się nie nakręcać. W pierwszym cyklu starań, dzień po pierwszym "odbezpieczonym" serduszkowaniu, jechałam autobusem i zrobiło mi się niedobrze bo kobieta siedząca obok miała bardzo mocne perfumy. Oczywiście uznałam, że to na pewno objaw ciąży! haha Tak więc obecne obrzydzenie do alko może być po prostu wynikiem przedawkowania hehe
Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:O widzisz kochana to jeszcze sie potargujemy i dojdziemy do porozumienia ja mysle:-) ale swoja droga pomarzyc mozna a nawet trzeba:-P
-
CzaryMary wrote:eee tam, nie ma żadnego pełzania!! a co z hasłem? LUŹNE POŚLADY !!
Ja staram się nie nakręcać. W pierwszym cyklu starań, dzień po pierwszym "odbezpieczonym" serduszkowaniu, jechałam autobusem i zrobiło mi się niedobrze bo kobieta siedząca obok miała bardzo mocne perfumy. Oczywiście uznałam, że to na pewno objaw ciąży! haha Tak więc obecne obrzydzenie do alko może być po prostu wynikiem przedawkowania heheWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 19:16
-
Smoczyca1 wrote:Czary mary co robi z czlowiekiem sila podswiadomosci;-) ja miesiac temu tez tak swirowalam i coz odchorowalam bardzo wiec tez staram sie nie nakrecac ale wiadomo ze to tylko latwo sie mowi ehhh
Ja się staram co miesiąc i co miesiąc od owulacji do @ jestem w ciąży łącznie ze wszystkimi objawamiPóźniej walnięcie młotkiem w łeb i kolejny cykl i to samo... Wydaje mi się że jestem niereformowalna już
-
Smoczyca1 wrote:Jaaaa marzenie to raz ale Ty bylabys multimiliarderka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 19:19
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Smoczyca1 wrote:Czary mary co robi z czlowiekiem sila podswiadomosci;-) ja miesiac temu tez tak swirowalam i coz odchorowalam bardzo wiec tez staram sie nie nakrecac ale wiadomo ze to tylko latwo sie mowi ehhh
Ech, jak Was tak czytam to powoli schodzę na ziemię.