My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Babeczki jeśli wczoraj o tej porze test owu miałam pozytywny a dziś o tej porze juz jest negatyw to znaczy z e jestem w trakcie owulacji czy juz po? Czy jeśli dziś wieczorem będą przytulanki to jest szansa na ciążę czy większe były wczoraj? Z góry dzięki kochane za odpowiedz
-
No widzisz ja am kaszanke ale bez grilla... coz musze zadowolic sie popcornem;-) a co do schodzenia na ziemie to jak juz mowilam fajnie nawet i byc w stanie 'to chyba ciaza' w momencie czujesz sie jakbys stapala nad ziemia, nic innego wtedy sie nie liczy, nic cie nie zlosci, przyjemny blogostan... a ze pozniej przychodzi rozczarowanie coz powiem prozaicznie takie zycie, ale i tak sciskam mocno kciuki:-)
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Nie no faktycznie chyba trzeba się ogarnąć.
A nie ciążę sobie wmawiać a potem jak @ przyjdzie to chyba faktycznie tylko psychiatryk.
Będę Ci trzymała miejsce jakby co... Ale coś mi mówi że do mnie nie dołączysz... A powiem Ci w tajemnicy, że głosy w mojej głowie nigdy się nie myląKrokodylica lubi tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Babeczki jeśli wczoraj o tej porze test owu miałam pozytywny a dziś o tej porze juz jest negatyw to znaczy z e jestem w trakcie owulacji czy juz po? Czy jeśli dziś wieczorem będą przytulanki to jest szansa na ciążę czy większe były wczoraj? Z góry dzięki kochane za odpowiedz
Moim zdaniem masz jeszcze szansęMykaj się przytulać
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:noo Anuśka przed chwilą pełzałasz po ziemi a teraz juz na chmurze siedzisz. mama miaaa ten radler potrafi czynić cuda . To mnie się podobuje
To nie radler... To gadanie z Wami tak mnie nastraja do życiaKrokodylica, cymcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:CzaryMary wyczarowała mi groszka wczoraj.... No to dołożę fasolkę i będą bliźniaki
wiecie co, jeszcze niedawno nie wyobrażałam sobie jak można mieć bliźnięta, a w chwili obecnej mam taki ogrom matczynych uczuć, że podzieliłabym nawet na trojaczki. ehhhhAnuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:wiecie co, jeszcze niedawno nie wyobrażałam sobie jak można mieć bliźnięta, a w chwili obecnej mam taki ogrom matczynych uczuć, że podzieliłabym nawet na trojaczki. ehhhh