My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Będę Ci trzymała miejsce jakby co... Ale coś mi mówi że do mnie nie dołączysz... A powiem Ci w tajemnicy, że głosy w mojej głowie nigdy się nie mylą
Hehe kochana trzymaj mi miejsce w tym samym pokoju bez klamek.Anuśka lubi tę wiadomość
-
Uff. Wróciłam
Ale nie byłam po testa, nie chciało mi sięZrobiłam tak z 10km po okolicznych wiochach, odkryłam nowy staw niedaleko w lesie i ogólnie trenowałam przed tym wejściem na lodowiec
Także nie spieszy mi się do testowania i jednak zgodnie z zapowiedzią będę w poniedziałek olewała albo mnie krew zaleje
Ale tak serio na poważnie - MUSZĄ CO NAJMNIEJ ZE 2 ZACIĄŻYĆ W TAKIEJ ZGRAI! A NAJLEPIEJ WSZYSTKIE!
Jak już rozdają na straganie to poproszę GrochaMój mąż se życzy opóźnione o miesiąc kiełkowanie, ale ja poproszę jednak na świeżo
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Anuska, Kroko to i ja do Waszego pokoju dolacze
u mnie dopiero 4dpo a juz mam wszelkie objawy ciazy (porownujac do 2 poprzednich): mdlosci a mimo wszystko glodna jestem, brak sil i enegrii - spac spac i jeszcze raz spac. nawet balagan w domu mnie nie wkurzal, tylko spac! podczas sprzatania, wysilku fizycznego, bol podbrzusza i krzyza!!! no ciaza urojona! i dziwie sie sobie, bo przeciez nie mysle niby tyle w tym cyklu o objawach, ze niby podjescie, co bedzie to bedzie
aha widac podswiadomosc ma wieeeelka moc!!!!
witam nowe kolezankiKrokodylica, Anuśka lubią tę wiadomość