My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Aha, co do objawów urojonej ciąży, to nie miewam prawie żadnych. Dlatego kiedyś uczepiłam się tego, że rano zrobiło mi się straaaasznie niedobrze pod wpływem pasty do zębów i byłam przekonana, że to ciąża. Później zrozumiałam, ze to przez pastę której krótko używałam, a która nie jest klasycznie miętowa (sensodyne). Generalnie mdli mnie po niej w drugiej fazie cyklu
Krokodylica lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Nieukowa wrote:Niby betka od 7 dnia wychodzi, ale czasami jest wtedy na granicy,tak <10 inie wiadomo o co chodzi. Najlepiej tak 10dpo w górę. A w ogole najlepiej to w dzień @, czyli wtedy, gdy często już jest to zbędne
Dzięki za info.Awatar masz w pytę.
-
Dla mnie beta ma sens tylko w kilku przypadkach:
a) masz imprezę, jesteś zaraz przed @ i masz cholerną ochotę na alko a nie wiesz czy możesz.
b) Masz wskazania żeby brać luteinę od początku ciąży i chcesz szybko wiedzieć
c) masz plamienie już w ciąży i chcesz wiedzieć jaki jest przyrost
d) lekarz podejrzewa jakieś nieprawidłowości
Można zrobić też dla frajdy, ale ja wolę za kasę wydaną na 2 bety pójść na romantyczną kolację z mężulemKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Krokodylku jesli chodzi o sikanca to zalezy jak masz mocz rozcienczony
niektorym nie wychodzi z moczu beta wychodzi powyzej 50
ostatnio byla dziewczyna ktorej wychodzily takie dupowate testy byl niby cien ale rozmyty 2 rzy jej wyszedl a beta 1034
wiec jak dla mnei mozesz sprobowac sikancaa najlepiej profilaktcznie napij sie winka jak cos
i nie przesadzaj z piciem zreszta zobaczysz jak bedzi esie rozwijal Twoj wykresik
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Nieukowa, Twój nowy awatar przypomniał mi obrazek, który wywołał u mnie kiedyś niekontrolowany śmiech, więc go Wam pokażę:
http://www.demoty.pl/niektorzy-10294Nieukowa lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyjestem. nażarta do granic, sączę karmi żurawinowe... bleee
Widzę, że dwie koleżanki przybrały nowe oblicze.. kroko - zielony do Ciebie bardzo pasuje. Nieukowa - plemnior rewelka.
Ania, a jakie to wdzianko Twojego męża? a la polski hydraulik ?Ania_84, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
cos w ten desen
jak go w nich widze i jeszcze jak bez koszulki jest
mmm
i ta dupcia
- zgrabniejsza od mojej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 22:15
Smoczyca1, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Oj też sie objadlam ze az skóry na brzuchu brakuje ale coz weekend mamy:-) a ja sacze ledwo co jakiegos lecha bezalk z soczkiem, jest do zniesienia;-)
Teznie zaciekawilo to wdzianko? Polski hydraulik spoko tylko za ladny jakis kak dla mnie powinien byc bardziej przybrudzony;-) -
Moja tez zaczela pracowac
i wypracowalam
a nasza kicia tak sie na nas sfochowala ze zaczela nam w trakcie zrzucac nam wszysto z szafekWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 22:18
momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:cos w ten desen
jak go w nich widze i jeszcze jak bez koszulki jest
mmm
i ta dupcia
- zgrabniejsza od mojej
no to ja wcale się Tobie nie dziwię. Chyba mojemu coś takiego sprezentuje:-) się chłopak zdziwi. Pomyśli, że znowu coś w chacie ma robić. buhehe
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
i te kieszenie
osttanio mu sie podarla kieszen
i mowi czy bym mu nie zszyla na co ja z obureniem nie ... bo tak mam latwiejszy dostep
-
i te kieszenie
osttanio mu sie podarla kieszen
i mowi czy bym mu nie zszyla na co ja z obureniem nie ... bo tak mam latwiejszy dostep
-
Ania_84 wrote:Moja tez zaczela pracowac
i wypracowalam
a nasza kicia tak sie na nas sfochowala ze zaczela nam w trakcie zrzucac nam wszysto z szafek