My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Chu..j cie strzela...ze sie tak ustawila tzn...zazdrosna jestes...dobrze rozumiem?
Nie Asha, nie jestem zazdrosna, tylko ch*j mnie strzela, że ona się wszystkimi wysługuje, mężem co pracuje 12h dziennie i teściową co jest po operacjach obydwu rąk.I powinna im pomóc, a tego nie robi, nie mówiąc o tym, że powinna robić za sobą i swoim dzieckiem, czego tez nie robi.
-
Krokodylica wrote:Nie Asha, nie jestem zazdrosna, tylko ch*j mnie strzela, że ona się wszystkimi wysługuje, mężem co pracuje 12h dziennie i teściową co jest po operacjach obydwu rąk.
I powinna im pomóc, a tego nie robi, nie mówiąc o tym, że powinna robić za sobą i swoim dzieckiem, czego tez nie robi.
-
Taaaa matką jest, a ta malota więcej widzi babcię niż matkę i mleko z butelki, nie z cycka.
A co mnie na samym początku rozsierdziło, jak zaszła w ciążę, to wszystkim naokoło komunikowała, że ona wcale jeszcze nie chciała, że to była wpadka i ona się wcale nie cieszy....
No kufa jak ktoś się stara i ma problemy i biega po lekarzach a ona 2 lata po ślubie i mówi takie słowa... miałam jej ochotę zasunąć z dyńki.
Ale dobra, koniec tematu, pogadajmy o seksie. -
Krokodylica wrote:Taaaa matką jest, a ta malota więcej widzi babcię niż matkę i mleko z butelki, nie z cycka.
A co mnie na samym początku rozsierdziło, jak zaszła w ciążę, to wszystkim naokoło komunikowała, że ona wcale jeszcze nie chciała, że to była wpadka i ona się wcale nie cieszy....
No kufa jak ktoś się stara i ma problemy i biega po lekarzach a ona 2 lata po ślubie i mówi takie słowa... miałam jej ochotę zasunąć z dyńki.
Ale dobra, koniec tematu, pogadajmy o seksie.. Dobra ale koniec tematu....co tam w wyrze ciekawego u was?
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:
13 lipca - Marissit, Anastazjaaa, Anuśka,
14 lipca - Arienna, Kropka, Nieukowa,
16 lipca - Tamka
21 lipca - Krokodylica, Smoczyca1
24 lipca - Lili83:)
25 lipca - CzaryMary
26 lipca - Biedroneczka83
31 lipca - Asha
???????? - Cymcia
21-wszego minie 3 miesiące od naszego ślubu. Liczę na prezent z tej okazji.
-
Krokodylica, toz ty doepiero co po slubie!!!! to gratulacje
Co do szawagierki, to sie nie dziwie, ze cie trafia. moja kuzyna dokladnie tak samo sie zachowywala, gdy jej syn sie urodzil, tyle ze w stos. do swojej mamyAnia_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a ile dni dpo wyjdzie wiarygodna beta? W sobotę za tydzień idziemy na wesele i myślałam zrobić rano kontrolnego sikańca, żeby wiedzieć czy wznosić toasty wódką czy soczkiem.
Tylko to będzie 11 dpo i nie wiem czy sikaniec już wyjdzie?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Dziewczyny a ile dni dpo wyjdzie wiarygodna beta? W sobotę za tydzień idziemy na wesele i myślałam zrobić rano kontrolnego sikańca, żeby wiedzieć czy wznosić toasty wódką czy soczkiem.
Tylko to będzie 11 dpo i nie wiem czy sikaniec już wyjdzie? -
Ledwo doczytałam, ale natrzaskałyście w ciągu JEDNEGO krótkiego wypadu do sklepu...
To tak:
Anuśka, Smoczyca - kochane, pech chciał, że dopiero po powrocie przeczytałam zamówienia, nadrobię następnym razem
Kroko - a ja się już do tych Twoich gaci tak przyzwyczaiłam.. ale spoko, do groszków przyzwyczaję się jeszcze bardziej, w końcu to groszki
Zabka11 - warto, bo komórka jajowa też trochę żyje. Tylko czy ona to jeszcze czyta czy już działa..
Pojechaliśmy po piwo, a wróciliśmy z Conceive Plus (nie, nie zamiast piwa!). Naczytałam się, ze ponoć działa cuda i teraz jestem gotowa na nieziemskie rozkoszne doznania.... plemników
A ja dziś wieczór spędzę nie przy grillu, tylko tradycyjnej polskiej pizzy, która już tu dawno powinna być i się spóźnia
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Witam nowe kolaznki wsrod 18 stek
Asha zajebiasty tekst
ja zniknelam nagle bo maz wrcol gadalismy pozniej obiadek ..no i maz zalozyl swoje sexi flexi ubranko..znaczy sie swoj roboczy mundurekno i mnie wzielo
bzykoserduch bylo trohe tak nie moglismy z wyra wyjsc
ehhh nie wiem co w tym jego ubranku roboczym jest ale dziala to na mnie jak magnes
cos mi wykasowalo sie poprzednie ;/Nieukowa, momo1009 lubią tę wiadomość
-
beszka, no ba! Toć ja z Wami na OF przechodziłam przygotowania przedślubne i sam ślub i wesele.
Asha ale beta też 14dpo? Czy wcześniej?
Ania też mi się wydaje że coś tam powinno wyjść. Tylko nie wiem czy zrobić w sobotę sikańca czy w piątek betę.
No nic, zobaczymy, przecież do tego czasu to @ może mnie zalać a ja się głowię nie wiadomo po co.Asha lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:beszka, no ba! Toć ja z Wami na OF przechodziłam przygotowania przedślubne i sam ślub i wesele.
Asha ale beta też 14dpo? Czy wcześniej?
Ania też mi się wydaje że coś tam powinno wyjść. Tylko nie wiem czy zrobić w sobotę sikańca czy w piątek betę.
No nic, zobaczymy, przecież do tego czasu to @ może mnie zalać a ja się głowię nie wiadomo po co.