My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
O mam pomysł. Nena miała podobno majtki z golfem, ja będę miała majtki z Goslingiem, wtedy na pewno zajdę
buuuu nie chce się zdjęcie wstawić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 23:46
**********************Gang 18+***********************
-
Nie wszystkie, nie wszystkie, ja przez późne wstanie mam teraz drugie życie
.
A chipsy zakupione na dziś leżą, bo tak się najadłam pizzą, że nie jestem w stanie patrzeć na jedzenie bez wstrętu.
Dobrej nocki po raz drugi********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnywidzę że właśnie wszystkie śpicie moje Kochane... ja śpię dzisiaj u przyjaciół (wspólnych przyjaciół z M) bo popiliśmy dzisiaj przy meczyku i na dobranoc przyjaciel przyszedł i powiedział tak: "co byś nie zrobiła Marek i tak Cię kocha i każdy o tym wie, bo bez ciebie on już nie jest tym samym Markiem co był, jak był z Tobą... Uśmiechnięty, roześmiany, radosny, tryskający nieskazitelną dawką szczęścia... Teraz musi się napić po pracy żeby wrócić do domu..."... masakra teraz siedzę i się poryczałam, wiem że to głupie ale ja go tak bardzooo kocham...
P.S. jeszcze usłyszałam " to nie jest koniec tej polskiej telenoweli..."Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 02:05
cymcia, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Arienna wrote:Hej kochane będę dopiero w nocy bo mam dziś zapierdziel. Mam czarne myśli. Zaczęłam plamic ale napisze wszystko jak wejdę na dłużej do potem pa
. Zobaczymy co się wydarzy jutro / dziś znaczy. Żeby było zabawniej to cały czas mnie bolą jajniki tak jakby okres się ze mnie lał a tu nic tylko ten dziwny różowawy śluz. Mój małż poprosił mnie żebym na razie żadnego testu nie robiła a poczekała z tydzień czasu, bo ostatnio mi się tydzień spóźnił z samych około staraniowych nerwów. Więc, żebym póki co dała sobie spokój i się nie nakręcała, w szczególności że mojej siostrze to już po stwierdzonej ciąży przez lekarza testy dalej wychodziły negatywne. Chyba go posłucham i w poniedziałek dam jeszcze na luz.
ok idę się przekimać (w pracy jestem) żeby móc rano tempkę zmierzyć, mam nadzieję że nie spadnie
:* -
Arienna wrote:hm.......... relacja z wczorajszego dnia, jednak odznaczyłam te plamienia, bo w sumie po całodniowej obserwacji uznałam, że to nie plamienia tylko zmieniony kolor śluzu na ni to różowy i to z nutą pomarańczy
. Zobaczymy co się wydarzy jutro / dziś znaczy. Żeby było zabawniej to cały czas mnie bolą jajniki tak jakby okres się ze mnie lał a tu nic tylko ten dziwny różowawy śluz. Mój małż poprosił mnie żebym na razie żadnego testu nie robiła a poczekała z tydzień czasu, bo ostatnio mi się tydzień spóźnił z samych około staraniowych nerwów. Więc, żebym póki co dała sobie spokój i się nie nakręcała, w szczególności że mojej siostrze to już po stwierdzonej ciąży przez lekarza testy dalej wychodziły negatywne. Chyba go posłucham i w poniedziałek dam jeszcze na luz.
ok idę się przekimać (w pracy jestem) żeby móc rano tempkę zmierzyć, mam nadzieję że nie spadnie
:*
Dzień dobry dziewczyny..
Dziś wyjazd i 17h drogi, trzymajcie kciuki, aby szybko zleciało..
No i szybko testowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 07:16
-
A mnie jasna cholera chyba wezmie z tymi termo...kurna...nowy termo pokazal mi dzisiaj 36.0 no przeciec to jest zart, zeby taki spadek byl to przynajmniej owulacja albo co a tu nic...krew mnie zalala juz z samego rana, wiec musze wrocic do starego, ktory wytrwale pokazuje 36.8 zalamka
-
nick nieaktualnywitam się i ja.
Anuska - przykro mi bardzo
U mnie dziś temperatura spadla w związku z czym program znowu przesunął owulację o dzień do przodu...
wczoraj miał być post ale chłop się obudził i mi nie odpuścił
Spokojnej niedzieli Wam kochane zycze. Nas czeka dziś 6 godzinna podróż do domu.ale to dopiero po obiedzie.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
No widzisz, problem w tym ze ten stary niby dziala tyle ze pokazuje stala...36.8...kupilam nowy a on wczoraj 36.6 ...a dzisiaj 36.0 no przeciez to nie mozliwe mierzac dowcipnie...gdzie tamten nadal pokazuje dzisiaj ta sama
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 07:59