My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja właśnie kawkę kończę.
Dziewczyny, wszędzie piszą, że w okresie okołoowulacyjnym kobieta pięknieje i w ogóle cud, miód i orzeszki. W moim przypadku jest zupełnie na odwrót - czuję się wtedy paszteciarsko, wyskakuje mi na twarzy strasznie dużo krostek blee. Też tak macie? czy tylko ja jestem jakimś odstępstwem od reguły?
Naprawdę czuję się wtedy bardzo mało atrakcyjna... -
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:ja właśnie kawkę kończę.
Dziewczyny, wszędzie piszą, że w okresie okołoowulacyjnym kobieta pięknieje i w ogóle cud, miód i orzeszki. W moim przypadku jest zupełnie na odwrót - czuję się wtedy paszteciarsko, wyskakuje mi na twarzy strasznie dużo krostek blee. Też tak macie? czy tylko ja jestem jakimś odstępstwem od reguły?
Naprawdę czuję się wtedy bardzo mało atrakcyjna... -
Smoczyca1 wrote:Wiec albo w jednym albo w drugim paszczu;-) tak sie tylko zastąnawialam czy ja dobrze robię
Mnie zawsze wtedy tez cos wyskoczy i tez nie czuje sie jakoś wybitnie piękna;-) -
Anuska ja cie co ta Twoja temp wyprawia trzymam kciuki mocno
Witam nowe koleżanki
Kroko cud miód awatarek
Co do wygladu owulacyjnego ja sie własnie czuje fajnie szczupło twarz jak dupcia niemowlaka włosy okmomo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:Anuska ja cie co ta Twoja temp wyprawia trzymam kciuki mocno
Witam nowe koleżanki
Kroko cud miód awatarek
Co do wygladu owulacyjnego ja sie własnie czuje fajnie szczupło twarz jak dupcia niemowlaka włosy ok
tez bym tak się chciała czućno ale nie ma co narzekać.
Dziewczyny, niedługo stuknie nam 1000 stron! WOW!! -
Biedroneczka83 wrote:laski kiedy program zaznacza owulacje???
Konwalijko gdzie jedziesz kurde nie doczytałam bo tak duzo piszecie ze nie daje rady hehe ide zaraz z mała na ogród
Biedroneczka - wracamy z wczasów, z Chorwacji.. z Torgiru.. przed nami jakieś 17h jazdy, przerwa u rodzicow na sen i kolejne 3h już do domku..
owulaje zaznacza po 3 dniach od spadku temperatury, tzn. spadek a później 3 dni temp wzrasta - wtedy zaznacza, ze była..