My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalianka wrote:jadę..
Biedroneczka - wracamy z wczasów, z Chorwacji.. z Torgiru.. przed nami jakieś 17h jazdy, przerwa u rodzicow na sen i kolejne 3h już do domku..
owulaje zaznacza po 3 dniach od spadku temperatury, tzn. spadek a później 3 dni temp wzrasta - wtedy zaznacza, ze była..
dzieki za odpowiedz bo ja to widze ze jeszcze duzo nie wiem -
konwalianka wrote:jadę..
Biedroneczka - wracamy z wczasów, z Chorwacji.. z Torgiru.. przed nami jakieś 17h jazdy, przerwa u rodzicow na sen i kolejne 3h już do domku..
owulaje zaznacza po 3 dniach od spadku temperatury, tzn. spadek a później 3 dni temp wzrasta - wtedy zaznacza, ze była..opiekuj sie soba i malatkiem
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:jadę..
owulaje zaznacza po 3 dniach od spadku temperatury, tzn. spadek a później 3 dni temp wzrasta - wtedy zaznacza, ze była..
Szerokiej drogi !
-
Uff... ja po porannej kawce strugam właśnie raport dla szefa na jutro... idzie jak po grudzie, więcej się nie zgodzę na branie roboty do domu ;/ Wg mojego szefu "to się pyknie w godzinkę w piątek". Jaaasnnneee.
Konwali: masz szmat drogiJak sobie pomyślę że do Turcji mamy 3x20 to mi się odechciewa
A propos termometrów: mam swoją rtęciówkę, którą chołubię niczym skarb bo już takiej nie kupię. Myślicie że da się tym mierzyć tempkę? Oczywiście w ustach, bo jakoś nie chcę go widzieć w innych otworach ciała
Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Witam
Anuska, przytulam ...
Za testujace niebawem trzymam kciuki)))
Kroko, ja tez wczoraj mialam mega apetyt. Szczegolnie wieczorem
Wiecie co nie wiem czy zniw mam zapalenie pecherza czy to wkrecony objaw ciazy, ale ciaglensikac musze.
I wlasnie tu mam pytanie. Musialam dzisiaj miedzy 3-4 wstac siku, temp zawsze mierze 0545 a dzis mierzylam o 7 bo, nie wiem jakim cudem, budzika nie uslyszalam. Zaznaczyc ignorowanie tempki?Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:witam sie serdecznie
Arienna
trzymam kciuki za zielony koniec, dobrze że plamienie okazało się nie plamieniem
nieukowa
piękna tempka, trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie.
[b[konwalianka
miłej podróży
Anuśka
poki @ nie ma, trzymamy kciuki
Asha
jak zmieniasz termometr to może pokazywać ciut inaczej ale taka duża rozbieżność to faktycznie dziwne
zaryary
tobie też miłej podruży
cymcia
a czemuż to nie mierzyłaś? trzymasz nas w niepewności
biedroneczka83
i jak się spało z małą? Wyspana?
Oczywiście serdecznie witam nowe koleżanki i mocno za was również będę trzymała kciuki
No kochana ty to dopiero masz pieknosci wykres
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
beszka wrote:Witam
Anuska, przytulam ...
Za testujace niebawem trzymam kciuki)))
Kroko, ja tez wczoraj mialam mega apetyt. Szczegolnie wieczorem
Wiecie co nie wiem czy zniw mam zapalenie pecherza czy to wkrecony objaw ciazy, ale ciaglensikac musze.
I wlasnie tu mam pytanie. Musialam dzisiaj miedzy 3-4 wstac siku, temp zawsze mierze 0545 a dzis mierzylam o 7 bo, nie wiem jakim cudem, budzika nie uslyszalam. Zaznaczyc ignorowanie tempki? -
Konwali, szcescliwej podrozy!
My w piatek wyruszamy autem do PL z dzieciakami, gdzie moj 3 latek nie spi w aucie i po godz juz znudzony! Trasa od nas do Gdyni, to jak kiedys moj maz jechal z bratem i przerwa tylko na siku to zajela im okolo 22 godzin. Z chlopakami pewnie bedziemy musieli sie zatrzymac kilja razy po drodze, wiec pierwszy przystanek w Kristiansand jeszcze w NO. Idziemy na przedstawienie dla dzieci i wesole misateczko, 2 noce tu spedzimy. Potem chcemy sie w Berlinie zatrzymac, jesli ni bedzi potrzeby wczesniej.
Janwole samolotem, ale moj maz baaardzo chcial autem w tym rokuno nic zobaczymy. Ostatnio samuchodem jechalismy, gdy starszak mial 2 lata a mlodszy 2 miessiace
podroz trwala dluuuuuuugo. Cale szczescie tylko w jedna str., bo do PL polecialam z chlopakami samolotem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny