My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelinkie wrote:Ja używam od ponad dwóch lat termometru microlife mt16c2 z dwoma miejscami po przecinku
-
nick nieaktualnyBryyyyyy
Maryska!!!! Gdzie jesteś??? Kaca leczysz po imprezce wczorajszej ???
Co tu sie działo, ja sie pytam?
Akceptuje wszystkie przystąpienia do gangu !!!!
A smoczyca ma u mnie normalnie MEGA Plusa za kogla mogłamaaaariaaaaan, tu jest tak jakby luksusowo
@ brak, tempki dzisiaj nie mierzylam....
Anuśka- tulam..... Esh.....
Więcej grzechów nie pamietammomo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:
rzeczywiście ja chyba tez bym wierzyła temu staremu.
w ogóle z tą temperaturą to jest dziwna sprawa. mierze zawsze o tej samej porze, dzisiaj spadek na 36,70 po godzinie zmierzyłam jeszcze raz, tak z ciekawości ( w miedzyczasie poszlam tylko do toalety zrobic siusiu) i temp. skoczyła na 36,90. organizm ludzki to bardzo czula maszyna jest... -
CzaryMary wrote:rzeczywiście ja chyba tez bym wierzyła temu staremu.
w ogóle z tą temperaturą to jest dziwna sprawa. mierze zawsze o tej samej porze, dzisiaj spadek na 36,70 po godzinie zmierzyłam jeszcze raz, tak z ciekawości ( w miedzyczasie poszlam tylko do toalety zrobic siusiu) i temp. skoczyła na 36,90. organizm ludzki to bardzo czula maszyna jest...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 08:34
-
Krokodylica wrote:Ja pierdzielę. Tak Was czytam i tak sobie myślę - czy Wy naprawdę w czasie bzykanka obserwujecie zwierzaki i o nich myślicie????
CzaryMary, Nieukowa, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Dziewczyny a ile dni dpo wyjdzie wiarygodna beta? W sobotę za tydzień idziemy na wesele i myślałam zrobić rano kontrolnego sikańca, żeby wiedzieć czy wznosić toasty wódką czy soczkiem.
Tylko to będzie 11 dpo i nie wiem czy sikaniec już wyjdzie?
sikaniec średnio wyjdzie hmm beta moze predzej ale ona tak 113 dzien powinna byc ok
a w razie czego poswięcisz sie i zapijesz wesele soczkiem