My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
dzien dobry kochane
Katja głowa do góry piers do przodu :)dasz rade bo jestes wartosciowa kobietka
za wszystkie czekajac e testujace trzymam mocno kciuki
a ja wczoraj dowiedzialam sie ze znhhajoma z bardzo podobnym przypadkiem jak i u nas tyle ze jadra byly wieksze genetyka ok..i w biopsji nic nie znalezli
ehh.. chyba zaczynam se stresowac .. i czuc powoli ze jednak AID to jedyna opcjaKatjaa lubi tę wiadomość
-
Ja tylko na moment, poczytałam co napisałyście...
Katja, Ty wiesz.... Medal Ci osobiście wystrugam bo masz jaja kobieto... I tak trzymaj... Tylko głową nie szuraj po chodniku, bo szkoda tak ładnej buzi
Zgredka, to też masz ciekawe przejścia... Każda z nas dźwiga jakiś swój krzyż...
Anastazja tempkę masz tak fajną że musi być zielono jutro
Ja już czuję bulgotki w brzuchu... Lekka biegunka się zbliża, czyli czas szykować podpaskiAle plus jest taki, że wyregulowały mi się cykle i właśnie zauważyłam że @ przychodzi dokładnie 12tego każdego miesiąca, więc jest postęp. Małż mi mówi że on widzi że jestem w ciąży i żadna @ nie przyjdzie... Rozczarowanie będzie podwójne
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Choco ściskam mocno
Ania84 nie stresuj się... Oby było dobrze... Kurczę takiego mam doła, że nie umiem znaleźć słów żeby kogoś pocieszyć...
Buziole dla Was wszystkich... Cieszę się że jesteście... -
Anus bedzie dobrze kochana macie duze szanse i tego sie trzymaj.. wiem ze dla was kazdy cykl to jakas strata ale uwierz mi to kwestia czasu .. nic innego .. macie naboje i jest w co strzelac
wiec prezdzej czy pozniej bedzie strzal w dziesiatke
Asha, CzaryMary, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Ania ale dlaczego u Ciebie tez ma być zle? kiedy będziecie mieli te biopsje?
patrze realnie.. skoro w wieksych jadrach przy podobnych wynikach i genetyce ok.. nie ma plemnikow..to u nas pewnie te tak bedzie ..
a biopsje pewnie gdzie w sierpniu albo wrzesniu .. bo dopiero czekamy na gentyke ktora mamy miec 18 lipca..
ale chcemy miec pewnosc przed AID -
ehh wiem dziewczyny ale jak czlowiek widzi podobne wyniki i nic nie znalezione. to gdzies ta nadzieja ucieka
-
Anastazjaaa wrote:dlatego masz nas, abyśmy cię wspierały w takich chwilach. Tule mocno
Anastazjaaa, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ehh wiem dziewczyny ale jak czlowiek widzi podobne wyniki i nic nie znalezione. to gdzies ta nadzieja ucieka
Anastazjaaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:o tuż to. mądrze rzeczesz kochana
Czary Mary nie masz za co przepraszacmy juz swoje wyplakalismy i teraz jest to kwestia prob.. jesli sie nei da bedziemy mieli przyanjemnij pewnosc
Asha, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Dzisiaj whiskey poleci za nasze wspolne fasolki a co....
wy tu macie zachodzic co bym miala podwojne kciukia nie pojedyncze ;p
Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
jak patrze na niektore fotki to sie łape za głowe ;P
http://joemonster.org/art/28472/Ludzie_WalmartuAsha, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:W stanach sa wyluzowani na maxa i fajnie
noo pomyslowsc pierwsza kladsa zeby sie nie zgubilo