X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    Dzien dobry :)

cymciu, Anuska, przytulam...

Mi OF wtznaczyl owulke :)))) teraz odliczanie do testowania albo do nadejscia wrednej @ :P
    Gratuluje :-) ale mam przeczucie ze ci ja jeszcze przesunie o 2 dni ;-)

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Asha a czemu bierzesz wit B6? Ja nie jem glutenu a wyczytałam, że B6 jest głównie w zbożach
    Zeby wyregulowac progesteron bo wydaje mi sie ze mam za niski

• beszka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marisith zazdraszczam koncertu!!!!

marissith, marissith lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Asha Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Hej Kochane!
    Katja ma dzisiaj dołaaaaaaaaaaaaaaaaaa :(
    Witaj...a czemu???

• beszka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Gratuluje :-) ale mam przeczucie ze ci ja jeszcze przesunie o 2 dni ;-)

tez mi sie tak wydaje ;) ale sadze, ze teraz owu jest dobrze wyznaczaona ;)

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa się nie doluje :)
    Anuśka, Cymcia trzymam kciuki żeby jednak to był kropek a nie @

Katjaa, Anuśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Witaj...a czemu???
    Bo cholera biegać mi się zachciało codziennie 6 km i na tej trasie wczoraj minełam mojego byłego M z córką... tak się patrzyli oboje na mnie a ja odwróciłam głowe i nawet czesc jego córce nie powiedziałam tak mnie sparaliżowało to że przebiegł 10 cm koło mnie... ehhhh :(

zgredka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Bo cholera biegać mi się zachciało codziennie 6 km i na tej trasie wczoraj minełam mojego byłego M z córką... tak się patrzyli oboje na mnie a ja odwróciłam głowe i nawet czesc jego córce nie powiedziałam tak mnie sparaliżowało to że przebiegł 10 cm koło mnie... ehhhh :(

o matko..... ale spotkanie- ale dobrze, niech wiedzą, że Ty dajesz sobie radę!!! mam nadzieję, że przebiegłaś koło nich z podniesioną głową!
    a oni Ci cześć powiedzieli ???

zgredka lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    To dola masz, ze jej czesc nie powiedzialas, ze cie sparalizowalo, ze ich zobaczylas, czy wszystko na raz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cymcia głowę miałam tak nisko że prawie szorowałam nią o beton :( widziałam że jego córka jak mnie zobaczyła to się uśmiechnęła ale ja odwróciłąm głowę i nie usłyszałam cześć...

Asha doła mam z powodu tego że jak go zobaczyłam wszystko wróciło...

byłam wczoraj na zakupach to myślałam że jego żona mnie zje zza tej kasy w sklepie, chciałam jej powiedzieć że tak Twój mężuś do ciebie wrócił że do mnie wypisywał jak to tęskni no ale się ugryzłam w język...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjuszka, o mamo... ale masz przerąbane.... tu córcia, tu żona :( współczuję niesamowicie :(
    ale wiesz co, to nie Ty powinnaś chodzić ze spuszczoną głową- następnym razem zdobądź się na to, żeby głowę podnieść, uśmiechnąć się i powiedzieć głośno "cześć". Co było to było, to nie Ty zawiniłaś, postaraj się wyjść zwycięsko. Jest to doświadczenie, które Ciebie coś nauczyło i noś podniesioną głowę :D

Katjaa lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Cymcia głowę miałam tak nisko że prawie szorowałam nią o beton :( widziałam że jego córka jak mnie zobaczyła to się uśmiechnęła ale ja odwróciłąm głowę i nie usłyszałam cześć...

Asha doła mam z powodu tego że jak go zobaczyłam wszystko wróciło...

byłam wczoraj na zakupach to myślałam że jego żona mnie zje zza tej kasy w sklepie, chciałam jej powiedzieć że tak Twój mężuś do ciebie wrócił że do mnie wypisywał jak to tęskni no ale się ugryzłam w język...
    Przykro mi, ze musialas ich spotkac i ta jego zonke..pytalam bo poprostu bo chcialam zrozumiec co czujesz tylko czasami przez to ze jedyne co tu moge zrobic to napisac, beznadziejnie to brzmi, nie chcialam zeby to tak chuj..o zabrzmialo ale czasami tak wychodzi....nie mialam nic zlego na mysli...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja się nie obrażam za prawdę! Poprostu jak go zobaczyła moje serce chciało wyskoczyć, ja mu nie wybaczę tego że mnie zostawił ale niestety nadal go kocham :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjuszka- i długo to uczucie będzie w Tobie... niestety... ale sama możesz sobie pomóc właśnie noszeniem podniesionej głowy :) to moje skromne zdanie... wiem, że łatwo mówić, a trudniej wykonać... ale serialnie, Ty tutaj jesteś najważniejsza i Twoje szczęście :D

Asha, Katjaa, Tamka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Dziewczynki ja się nie obrażam za prawdę! Poprostu jak go zobaczyła moje serce chciało wyskoczyć, ja mu nie wybaczę tego że mnie zostawił ale niestety nadal go kocham :(
    0heart.gif

Katjaa lubi tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa ciężka sprawa :/ Ale to on powinien sie wstydzic, ze cie zostawil a nie ty!

Katjaa lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3maj sie!! Ale widze, ze doswiadczenia zyciowe mamy podobne, jade w samochodzie dzialam na komorce i moj gruby paluch polubil co druga wiadomosc :/

Katjaa lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    kaatja - czas goi rany. A jakby chciał do Ciebie wrócić to przyjelabys go?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka- podziel się z nami swoim doświadczeniem życiowym :D

Asha lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, jeszcze mnie ktos rozpozna, bo to historia jak z serialu brazylijskiego albo urkrytej prawdy :)

Tamka lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 911 912 913 914 915 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ