X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa zielona mi podchodzi, kiedyś nie lubiłam zielonej herbaty a teraz wciągam na duszku jednym :] Kwestia przyzwyczajenia. Zwykłej kawy nie pijam, więc może mi łatwiej :) a dostałam tą zieloną w prezencie - gotową zmieloną :]

Katjaa ja się trzymałam swojego ex przez kilka ładnych lat, w sumie to bardziej on mnie trzymal jak na smyczy :/ a ja głupia sie dawałam. Do momentu aż nie poznałam jego kolegi - mojego męża obecnego. Wtedy trafił mnie piorun :D serio bo pomyślałam sobie, że oo takiego męza to bym chciała :]

Ania_84, Katjaa, cymcia lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Czy 3 lata do 30 to też jest tuż przed? :D bo nie wiem czy mogę dołączyć :D

Oczywiście, serdecznie zapraszamy młódkę. :)

Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    to jak sie dorwiesz do jakiegos to go wyhendorzysz na prawo i lewo ;P
    Ania ja mogłabym <3 się cały czas... kiedyś usłyszałam od faceta z którym byłam rok pytanie: żebym mu podała chociaż jeden dzień z naszego związku kiedy się nie <3...ehhh to moje hobby jest... :D :P

Czarnula87, Ania_84, cymcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka wrote:
    Aaa bo w weekend sie sporo dzialo. Planujemy slub i mowie wam, mam juz dosc. Sali brak, terminu brak, wszystkiego brak. Nie wiemy czy cisnac jednak i robic w pazdzierniku czy odpusicc i zrobic w maju.
    Za pazdziernikiem przemawia:
    - moj tato ktory twierdzi, ze chcialby jeszcze dozyc wesela (jest dosc juz starszy i ma chore serce)
    - nie chce mi sie czekac i organizowac jeszcze raz
    - nie chce isc z brzuchem do oltarza i chce sie pobawic na wlasnym weselu
    Przeciw:
    -malo czasu
    - brak terminow

Z majem przemawia:
    - wiecej czasu
    - dostepne terminy
    Przeciw:
    - tato
    - a jak zajde w ciaze to co? Ja chce walca potanczyc!

My zabraliśmy się za organizowanie ślubu i wesela gdzieś w sierpniu a w październiku się hajtaliśmy :] Koniec października (29) byłą super pogoda bo było ślicznie cieplutko itp i wszystko wolne :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka wrote:
    Ale dlaczego mam nie byc za Niemcami? Kraj jak kazdy inny, ludzie super no i dobrze placa :D
    Nie to że nie masz być bo broń Cię Boże ja nic nie chciałam źle powiedzieć no ale jakoś anty jestem do niemców i jak słyszę że ktoś im kibicuje to dziwię się jak to można... ale owszem znam paru niemców fajni ludzie i owszem euro nie skąpią :P

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    My zabraliśmy się za organizowanie ślubu i wesela gdzieś w sierpniu a w październiku się hajtaliśmy :] Koniec października (29) byłą super pogoda bo było ślicznie cieplutko itp i wszystko wolne :D

Serio dobra pogode mieliscie 29go??? No to chyba mieliscie neizle szczescie bo to prawdopodobienstwo na slonce male. No my myslelismy o 31 pazdziernika hahah.
    Ale koscielny braliscie? Na ile osob?

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to wogole do facetow nie mialam szczescie jeden wykorystywacz jakih malo;/
    drugi owszem zajebisty facet ..ale coz z tego jak ciapa i nie umial sie zdecydowac ..wygodnie mu bylo na stopie przyjazni wie pierdolnelam drzwiami :P i umowila mnie kolznaka z zajebistym facetem :P oczywiscie szlam tak na odpitol sie ;P bo caly cza s siedzial mi w glowei moj przyjaciel :P

i bach stalo sie :) nie wiem czym mnie urzekl :) ale moze tym ze jako pierwszy traktowal mnie i widzial we mnie kobiete nie kumpla :)

a moj przyjaciel coz na poczatku gadal ze teraz to nie ma u mnie szans..no coz 3 lata sie zebrac nie mogl mimo iz mu mowilam ze czuje do niego wiecej niz przyjazn .. wiec wygraklten ktory zaczal sie starac o mnei :P ,

BTW teraz moj przyjaciel w pazdzierniku hajta sie z siostra mojego meza :D wiec i tak zostalo w rodzinie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 11:14

Czarnula87, Katjaa, cymcia, Krokodylica, beszka lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Ania ja mogłabym <3 się cały czas... kiedyś usłyszałam od faceta z którym byłam rok pytanie: żebym mu podała chociaż jeden dzień z naszego związku kiedy się nie <3...ehhh to moje hobby jest... :D :P
    i prawidlowo :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka wrote:
    Serio dobra pogode mieliscie 29go??? No to chyba mieliscie neizle szczescie bo to prawdopodobienstwo na slonce male. No my myslelismy o 31 pazdziernika hahah.
    Ale koscielny braliscie? Na ile osob?

Mieliśmy piekną ciepłą złotą jesień :] Ślub kościelny braliśmy - około 14 chyba mieliśmy ślub, bo potem wolna godizna była na 19 a to trochę za późno było, dodatkowo zmiana czasu ;) a wesele w sumie na 80 osób :] zaprosoznych było ok 120 :] ale to ci co nie przyszli to tak liczyliśmy że nie będzie :] salę mieliśy duża, przestronną

zaraz kilka fotek ci pokaże :]

Katjaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Katjaa ja się trzymałam swojego ex przez kilka ładnych lat, w sumie to bardziej on mnie trzymal jak na smyczy :/ a ja głupia sie dawałam. Do momentu aż nie poznałam jego kolegi - mojego męża obecnego. Wtedy trafił mnie piorun :D serio bo pomyślałam sobie, że oo takiego męza to bym chciała :]
    O proszę kolejny dowód na to że co komu pisane to go nie ominie. Prawdziwą miłość mamy obok a wybieramy nie odpowiednią na początku...
    Chociaż mojej przyjaciółki mama wróżyła z kart i mi kiedyś wywróżyła śmierć kobiety mi bliskiej i małżeństwo z dużo starszym mężczyzną w mundurze gdzie będzie dużo niesnasek, problemów, knucia innych osób (finału nie chce pamiętać)... śmierć kobiety się sprawdziła bo zmarła mi mama a miałam nie małżeństwo tylko związek i pełen takich burz...

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Nie to że nie masz być bo broń Cię Boże ja nic nie chciałam źle powiedzieć no ale jakoś anty jestem do niemców i jak słyszę że ktoś im kibicuje to dziwię się jak to można... ale owszem znam paru niemców fajni ludzie i owszem euro nie skąpią :P

Ja nawet z przekory bym za Niemcymi byla bo wlasnie bardzo mnie zawsze mierzi to, jak ludzie mowia ze nie lubia niemcow bo nie. Ja rozumiem jakby moj dziadek (chociaz ani jeden ani drugi nei mieli by powodu, to juz bardziej przeciw rosji) nie chcialby im kibicowac ale zebysmy my jeszcze jakie sproblemy sobei sami w glowach stwarzali to mnie to zadziwia :D. Z takiego wpajania (bo to sie potem na dzieci przenosi) bardzo wiele konfliktow sie potem rodzi zupelnie niepotrzebnie. Nienawisc jest zrozumiala jest ma podstawy. Jesli by mi ktos brata zabil to zrozumiale ale w dzisiejszych czasam nei widze zadnej podstawy do ciaglego rozpamietywania i budowania w sobie bezpodstawnej niecheci bo to prowadzi do zlych rzeczy.

beszka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my w walentynki podjeliśmy decyzję o ślubie... w maju ;) polecieliśmy do Paryża i się hajtneliśmy :P

Ania_84, Tamka, Katjaa, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    my w walentynki podjeliśmy decyzję o ślubie... w maju ;) polecieliśmy do Paryża i się hajtneliśmy :P
    wow :D

my najpierw zarezerwowalismy sale podpisalismy umowe ( wrzesien) a dopeiro w grudniu podjelismy decyzje ze sie hajtamy i sie zareczylismy ;D

marissith lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    wow :D

my najpierw zarezerwowalismy sale podpisalismy umowe ( wrzesien) a dopeiro w grudniu podjelismy decyzje ze sie hajtamy i sie zareczylismy ;D

Tak troche nei po kolei :P

Ania_84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Ja też tak chce...!!!

marissith lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka masz racje ale ja niemieckiej drużyny nie lubię za ich takie chamskie granie, za te wiecznie niezadowolone miny... odrzuca mnie od nich...

• Biedroneczka83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez owiem wam ze nie wierzyłam i tak na pierwszym roku zaczelismy sie kumplować z moim R on czesto był u mnie pół naszego rocznika mówiło kiedy my wreszcie bedziemy razem hehehe az tu bach i mnie dopadło najpierw poczułam sie o niego zazdrosna a potem jak mnie "przez przypadek " pocałował to myslałam ze odpłyne ze chce żeby ta chwila trwała i trwała że pierwszy raz pomysłam chce z tym facetem spędzić reszte życia aaaa i wiecie co za każdym razem jak o tym mysle to aż mi łzy w oczach staja

Czarnula87, Katjaa lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    O proszę kolejny dowód na to że co komu pisane to go nie ominie. Prawdziwą miłość mamy obok a wybieramy nie odpowiednią na początku...
    Chociaż mojej przyjaciółki mama wróżyła z kart i mi kiedyś wywróżyła śmierć kobiety mi bliskiej i małżeństwo z dużo starszym mężczyzną w mundurze gdzie będzie dużo niesnasek, problemów, knucia innych osób (finału nie chce pamiętać)... śmierć kobiety się sprawdziła bo zmarła mi mama a miałam nie małżeństwo tylko związek i pełen takich burz...
    ja nic nie chcę mówić Katjuszka, ale ja tak jeszcze myślę, że Wy możecie się zejść.... z jenej strony byłoby fajnie, ale z drugiej wiem, że to by było złe dla Twojej psychiki.
    Więc kibicuję Tobie, żebyś szybciutko młodą szabelkę dorwała :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cymciu hop hop hip hip!!!!!!!!! Masz Ty coś jeszcze w tej lodówce z tych pyszności co mówiłaś? głodna jestem a dla mnie samej nie chce mi się gotować... lenia mam...

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka wrote:
    Tak troche nei po kolei :P
    hehe dokladnei :D umowa to byl spontan :D pojechalismy spodobalo nam sie i stwierdzizlismy a najwyzej jak cos to si zrezygnuje :P hehe a czas bedzie lecial :D no i talk zaczelismy od dupy strony ale wesele bylo wypas :) zero stresu wszyscy nam mowili ze widac bylo ze to bylo dl anas nie stresujace ale takie na lajcie :D bylismy radosni i wogole tacy faktycznie na luzie ;)

nawet fotograf nam mowil ze nie mial tak wyluzowanej pary :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 967 968 969 970 971 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ