X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • beszka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha gratuluje 1000 strony i blizniat ;)

ja zielonej kawy nie przelkne!!! ohyda!!! fuj fuj. zbiera mnie na wymioty jak tylko pomysle.

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Asha Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ciocie blizniaczki od strony mamy wiec jest szansa :-) :-) :-), ale by byly jaja jak berety nasze zryte ;-)

Ania_84, Katjaa lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Ania_84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas zarowno od meza strony sa blizniaki jak i u mnei :D

wiec se trzasne za I razem tojaczki :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 10:58

Katjaa lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • KotkaPsotka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku ja to bym nei chciala blizniakow :P

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja piernicze zostawić was na chwile i już 1001 wow

ja kocham zieloną ale mam sprowadzną prosto z Chin ma zupełnie iny smak i jest wspaniałe a listki pozwijane pięknie sie rozkładają potem w kubku :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka myslałam dzis o tobie :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    po huk on pisze? myśli, że zaczniesz go błagać żeby wrócił? poj....ło go??? esh :(
    bierz szabelkę :D

ale fakt jest faktem, że środowisko wojaków, to kurcze nieciekawie tam może być, jak sie M dowie, że młody jurny Ci tam macha....

No ja oczywiście że za młodą szabelkę chce się wziąć ale jak chłopak ma mieć przeze mnie przerypane to trochę głupio mi... a znam M i jeśli on się dowie a nie dał sobie spokoju ze mną to będzie rzeźnia... tylko kurde to on mnie zostawił a ja mam prawo sobie życie ułożyć... to że on nie kocha swojej żony tylko mnie to go nie usprawiedliwia... Kurdę ja już chcę normalnej rodziny... stara się robię :P

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    hej hej, witam się , informuję, że zaczyna mi się plamienie przedmałpowe i wracam kilkadziesiąt stron w tył ;)

Ech, szkoda. :(

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    ...Filozofom nie snilo
    A nam sie zrobilo Hahaha ;-)

Booooszzz Kiepskich nie oglądała.

Wysłany: 14 lipca 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    No ja oczywiście że za młodą szabelkę chce się wziąć ale jak chłopak ma mieć przeze mnie przerypane to trochę głupio mi... a znam M i jeśli on się dowie a nie dał sobie spokoju ze mną to będzie rzeźnia... tylko kurde to on mnie zostawił a ja mam prawo sobie życie ułożyć... to że on nie kocha swojej żony tylko mnie to go nie usprawiedliwia... Kurdę ja już chcę normalnej rodziny... stara się robię :P

kochana zobaczysz walnie cie ten piorun z nienacka jak sracka i bedziesz miała to o czym marzysz
    ja nawet nie przypuszczałam że po mooich perypetiach tak sobie życie z R. ułoże

Krokodylica lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka ja do Ciebie apeluję... jakie Niemcy...!!!

• KotkaPsotka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    KotkaPsotka myslałam dzis o tobie :)

O moich jajeczkach czy o tym czy kibicuje dzielnie :D?
    Wymalowalam se nawet flagi niemiec na policzkach haha, sie wczulam. Ale w sumie mecz byl nudny, tyle co ta bramka na koncu a tak to sie nabiegali bez goli.

Btw. Za ciaze blizniacze "odpowiedzialna" jest zawsze kobieta. Jednojajowe sa dziedziczne, a dwujajowe chyba nie. Mysle ze na tym to sie pewnei nieukowa lepiej zna :).

• KotkaPsotka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Kotka ja do Ciebie apeluję... jakie Niemcy...!!!

Czemu?

Wysłany: 14 lipca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka wrote:
    O moich jajeczkach czy o tym czy kibicuje dzielnie :D?
    Wymalowalam se nawet flagi niemiec na policzkach haha, sie wczulam. Ale w sumie mecz byl nudny, tyle co ta bramka na koncu a tak to sie nabiegali bez goli.

Btw. Za ciaze blizniacze "odpowiedzialna" jest zawsze kobieta. Jednojajowe sa dziedziczne, a dwujajowe chyba nie. Mysle ze na tym to sie pewnei nieukowa lepiej zna :).

o tobie poprostu o tobie hehehehe czekałam aż zajrzysz wreszcie :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    kochana zobaczysz walnie cie ten piorun z nienacka jak sracka i bedziesz miała to o czym marzysz
    ja nawet nie przypuszczałam że po mooich perypetiach tak sobie życie z R. ułoże
    No i super i wiem teraz że co komu pisane to go nie ominie... a piorun by mi się przydał... prawie miesiąc bez <3... już się wczoraj ze mnie przyjaciele śmiali jak ja wytrzymuje...

Ania_84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka wrote:
    Czemu?
    Bo Ty byłaś za Deutschland, Deutschland??? każdy ma swoje poglądy ale mi chyba by ręce pousychały jakbym była za niemcami... chociaż widziałam jeden plus tego że wygrali... puchar trafił do Europy!!!

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    No i super i wiem teraz że co komu pisane to go nie ominie... a piorun by mi się przydał... prawie miesiąc bez <3... już się wczoraj ze mnie przyjaciele śmiali jak ja wytrzymuje...
    to jak sie dorwiesz do jakiegos to go wyhendorzysz na prawo i lewo ;P

marissith lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    o tobie poprostu o tobie hehehehe czekałam aż zajrzysz wreszcie :)

Aaa bo w weekend sie sporo dzialo. Planujemy slub i mowie wam, mam juz dosc. Sali brak, terminu brak, wszystkiego brak. Nie wiemy czy cisnac jednak i robic w pazdzierniku czy odpusicc i zrobic w maju.
    Za pazdziernikiem przemawia:
    - moj tato ktory twierdzi, ze chcialby jeszcze dozyc wesela (jest dosc juz starszy i ma chore serce)
    - nie chce mi sie czekac i organizowac jeszcze raz
    - nie chce isc z brzuchem do oltarza i chce sie pobawic na wlasnym weselu
    Przeciw:
    -malo czasu
    - brak terminow

Z majem przemawia:
    - wiecej czasu
    - dostepne terminy
    Przeciw:
    - tato
    - a jak zajde w ciaze to co? Ja chce walca potanczyc!

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    rozkręci się, rozkręci, spokojna głowa, ale byłam na to nastawiona, będzie mi na pewno jutro smutno ale cóż, zrobię sobie w tym miesiącu wymazy na bakterie bo gin kazał przed drożnością jajowodów sprawdzić , a w przyszłym miesiącu drożność, chyba, że zdążę przed owulką w tym miesiącu, ale podejrzewam, że nie

Kroko - brak słów na teściową... i nie kombinuj tu z jakimś czarnowidztwem! będzie kropkowato i koniec!
    Nieukowa - nie wiem, jak skomentować tych "przyjaciół", po raz kolejny opadło mi wszystko...
    Anastazja - wielkie gratulacje!! i co - znów będę matką chrzestną tego sukcesu! KTO mówił, ze taki spadek to nie spadek i że będzie kropka, he, kto?! JA :D
    zaokresowane przytulam, te z nadzieją - wspieram i wierzę, że sypną nam się jeszcze w lipcu kropy, oj sypną!

Dzięki kochana.
    Mówisz że już się szykujesz na drożność? I dobrze, jak przepchają to potem raz dwa będzie fasol. :)

Tamka lubi tę wiadomość

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Bo Ty byłaś za Deutschland, Deutschland??? każdy ma swoje poglądy ale mi chyba by ręce pousychały jakbym była za niemcami... chociaż widziałam jeden plus tego że wygrali... puchar trafił do Europy!!!

Ale dlaczego mam nie byc za Niemcami? Kraj jak kazdy inny, ludzie super no i dobrze placa :D

beszka lubi tę wiadomość

‹‹ 966 967 968 969 970 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ