My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej ja dopeiro wrocilam niedawno
A my sie dziss wnerwilismy
wiecie co no po porstu w glowie mi sie nie miesci ..mama michala jest od soboty w szptalu a my dzis dopiero sie dowiedzielismy - przez przypadek ;/
dom obok i nic nam nie powiedzieli siostra Michala nic nie powiedziala .. bratu tez ale wygadala sie w niedziele wszyscy pojechali a my nie.bo nikt nam nic nie powiedzial ;/
Michal tak sie wkurwil ze i mame i sitre opierdolil jak nie wiem ;/ -
nick nieaktualny
-
nie z mama michala mamy super stosunki.. z siosra tez.. tylko mama nie chciala nas denerwowac bo wie o naszych problemach..ale do cholery jasnej powinni nas poinformowac ;/
nie zdziwilabym sie jakby to brat michala nic nie puscil pary z geby bo to lajza i ogolnei michala traktuje jakpowietrze .. ale siostra. i mama .. widzialam ze mu sie smuto zrobilo .. ;/ -
hej,teraz jestem już w domku.. ale już swoim.. ledwie rozpakowałam tych 5 walizek - padam z nóg..
zrobiłam dziś betę, wynik: 25 680 więc nieźle..
jutro czeka mnie ciężki dzień w pracy..
ale pozmieniałyście się dziewczynki, dobrze, że mój avatar jest zielony jakoś tam wplasowuje się do Was
Ania - tez bym się wkurzyła..
dobrej nockiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 22:10
cymcia, Asha, marissith, Nieukowa, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hej ja dopeiro wrocilam niedawno
A my sie dziss wnerwilismy
wiecie co no po porstu w glowie mi sie nie miesci ..mama michala jest od soboty w szptalu a my dzis dopiero sie dowiedzielismy - przez przypadek ;/
dom obok i nic nam nie powiedzieli siostra Michala nic nie powiedziala .. bratu tez ale wygadala sie w niedziele wszyscy pojechali a my nie.bo nikt nam nic nie powiedzial ;/
Michal tak sie wkurwil ze i mame i sitre opierdolil jak nie wiem ;/przykro sie robi jak czlowieka traktuja jak nie czlonka rodziny
-
ehh.. o narodzinach bratanka tez sie dowiedzielismy ostatni.. ;/ nawet jak wyslalismy eska to zostal olany ;/ dowiedzielsmy sie od siostry michala zdziwiona mow ..no co nie wyslali wam eska ze zdj a nam wyslali 3h po narodzinach ;/ nozsz...
ale wazne ze mamy siebie i moi rodzce tkich numerow nie odwalalja ;/
a tak pozatym to usatlilismy trace czwartek Gdańsk =Sopot na piechotke wybrzezem8 km wjedna str
sobota Gdańsk-Gdynia 17km -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:ehh.. o narodzinach bratanka tez sie dowiedzielismy ostatni.. ;/ nawet jak wyslalismy eska to zostal olany ;/ dowiedzielsmy sie od siostry michala zdziwiona mow ..no co nie wyslali wam eska ze zdj a nam wyslali 3h po narodzinach ;/ nozsz...
ale wazne ze mamy siebie i moi rodzce tkich numerow nie odwalalja ;/
a tak pozatym to usatlilismy trace czwartek Gdańsk =Sopot na piechotke wybrzezem8 km wjedna str
sobota Gdańsk-Gdynia 17km... To ladny spacer was czeka
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Z rodzina to najlepiej na zdjeciu
... To ladny spacer was czeka
Marissih - dokladnie jest to przykre ..