Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:lena87 ja też robiłam 2 obiadki
ja również chlebek sama..wtedy w domku tak pachnie.......
mój mały sukces to: konsekwencja i systematyczność, organizm wiele razy próbował się ze mną mocować, kg nie chciały spadać, ale zawzięłam się.... i pokonałam "dziada"...
kibicuję
Nie dziękuję, od czegoś trzeba zacząć .. Więc pierwsze polecą słodycze mimo tego że dużo nie jem -
Witam na wieczór
Another, a zdarzały już Ci się takie długie cykle? Może skonsultuj z lekarzem?
Złota, gratuluje awansu na autorytet
I mnie dziś głowa całe szczęście nie bolała, mam nadzieję, że Tobie już przeszło!
Blue, witaj
Alka, świetnie, że lekarz potwierdził ciąże, zazdroszczę i życzę aby maleństwo dobrze się rozwijało. Z kwestii medycznych jestem zielona, więc nie pomogę...
Fidelissa, oj ja bym też pospałaaa, i też nicnierobiła... nic a nic
Nati, manikiurzystka z Ciebie? :> a rogówka to narożnik? Teraz same "szajsy" robią żeby się szybko rozwaliło, ja kupiłam szafę to mi zawias poszedł ;/
Magdas, chyba każdej z nas czasem zdarza się powarczeć na swojego mena bez powodu Ach te hormonyyy
Malenq, witaj
Lauro, super, że hormonki w normie!
Lena, bardzo mi się podoba Twoja biedroneczka, czy ona się tak cieszy do mojej koniczynki z podpisu? :>
Wiosenne porządki? Żeś się dzisiaj napracowała!
Maniuś, dzień dobry, Ty taka widzę zabiegana jak i ja... tez mi wiecznie czasu brakuje
Macierzanko, no pewnie, że kobieta powinna być troszkę tajemnicza! Ale ja i tak mam swój typ czego możesz uczyć! ha
Santoocha, łakomczuchu życzę udanego wieczoru u szwagra
Misty, ten tort będzie musiał wyglądać mega! Słyszałam, że góralskie wesela potrafią trwać tydzień, ciekawe czy to prawda
Aniu, jak możesz leżeć w wyrku to leż! Fajnie, że udało Ci się załatwić socjal! A co do ESKK, nie mam zielonego pojęcia co to
A u mnie góry i doliny na wykresieee, ale chyba już po owu, teraz muszę czekaaaać i ściskać kciuki.
Żaba, widzę Cię, wiem, że jesteś z nami!
Kasia, gdzie Ty?
Życzę wszystkim zieeeeeeloności!Lena87, Little Frog, Ania07, Kaśka28, Maniuś, Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:U mnie jakoś leci....powolutku do przodu.
Podobnie jak LEna planuję się zabrać za siebie, ale ja to milion razy zaczynam i nici z tego...
Też bym się chętnie zabrała za siebie celem podreperowania kondycji, ale brakuje mi na razie czasu na jakiekolwiek ćwiczenia. Stwierdziłam, że popracuje nad tym jak już urodzę trójkę dzieci...Little Frog, santoocha lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Też bym się chętnie zabrała za siebie celem podreperowania kondycji, ale brakuje mi na razie czasu na jakiekolwiek ćwiczenia. Stwierdziłam, że popracuje nad tym jak już urodzę trójkę dzieci...
Przy trójce dzieci to kondycja musi być na najwyższym poziomie!
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Hehehehe, no to wtedy kondycję to będziesz miała na bank!
Przy trójce dzieci to kondycja musi być na najwyższym poziomie!
Sugerujesz żebym jednak pomyślała o tym wcześniej?
Eee nie chce mi się! Zacznę o tym myśleć jak już się te dzieciołki pojawią!
Ania07 wrote:Mi wieczór mija na wylegiwaniu
Popijam właśnie koktajl z truskawek mmmmmm pycha
Też właśnie się wyleguję na wieczór. Cały dzień się pracuje to mogę poleżeć teraz nie?
Dobrze Ci z tymi koktajlami, uzupełniaj witaminki!
Ania07 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Z. u mnie ostatnio masakra z czasem...od jakichs dwoch tygodni czuje jskbym zyla ja jakims turbodoladowaniu...masakra jakas,a przy tym jeszcze sil mi kompletnie brak:( no ale cuz,jakos musze temu podolac...praca dom i w kolko to samo...
-
Little Frog wrote:o nie nie nie....ja nic nie sugeruję!! Ogólnie przypuszczam, że przy takiej gromadce to kondycja się sama wyrabia
No więc właśnie dziewczyny, co się będziemy przemęczać, ćwiczymy przy a później będziemy biegać za maluszkami, to się nazywa łączenie przyjemnego z pożytecznym
A jak ćwiczenia to jakieś lekkie co by się nie zajechać, o np
Lena87, Little Frog, Ania07, Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Maniuś wrote:Z. u mnie ostatnio masakra z czasem...od jakichs dwoch tygodni czuje jskbym zyla ja jakims turbodoladowaniu...masakra jakas,a przy tym jeszcze sil mi kompletnie brak:( no ale cuz,jakos musze temu podolac...praca dom i w kolko to samo...
Mam to samo! Ale kochana trzeba szukać pozytywów - czas przy takiej ilości obowiązków szybciej leci, ja dopiero co dostałam @ a teraz już przeszłam do fazy wyczekiwania na dwie kreseczki! W oka-mgnieniu! Będzie dobrze!Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Mam to samo! Ale kochana trzeba szukać pozytywów - czas przy takiej ilości obowiązków szybciej leci, ja dopiero co dostałam @ a teraz już przeszłam do fazy wyczekiwania na dwie kreseczki! W oka-mgnieniu! Będzie dobrze!
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyManiuś wrote:Z. u mnie ostatnio masakra z czasem...od jakichs dwoch tygodni czuje jskbym zyla ja jakims turbodoladowaniu...masakra jakas,a przy tym jeszcze sil mi kompletnie brak:( no ale cuz,jakos musze temu podolac...praca dom i w kolko to samo...
Maniuś dobrze, że już niedługo weekend. W końcu odpoczniesz