Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMisty, dziękuję ale szału nie ma !
Macierzanko to tak jak u Mnie .. no ale coś ze sobą trzeba zrobić
Ogarnęłam wszystko co było możliwe, pościerałam kurze, poodkurzałam, zrobiłam porządek w sypialni, poukładałam ciuchy, pomyłam podłogi ..
Teraz pozostało Mi iść się wykąpać, ale to później, po Pierwszej Miłości .. -
nick nieaktualny
-
kasienka236 wrote:Macierzanko 4 DZIEŃ po jednak nie pokoi mnie ból w podbrzuszu
i oczywiście trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 18:00
-
A właśnie o tym pomyślałam. Ja pisze tego jednego posta i się nie udzielam
Dziś jestem zmęczona. Spać mi się chce. Roboty było sporo, wiec teraz padam na ryjek.
Dziś po pracy idziemy do szwagra i nie wiem jak się powstrzymać żeby im nie powiedzieć. Bardzo nam kibicowali. Głupio mi tak kłamać, zawsze pytają jak nam idzie. Akurat ich dopytywania mnie nie irytują, wiem że są bardzo życzliwi i trzymają za nas kciuki.
Wczoraj zjadłam sama pół kilo winogron ok 23 i myślałam że pęknę. Brzuch mnie rozbolał. Bleee. Obrzydziłam sobie je na długo
Laura, super że masz wyniki w normie. Coraz bliżej do dzieciątka
Nie nadrabiam, nie mam siły.
Dobrego wieczoru kochane :*Lena87 lubi tę wiadomość
-
kasienka236 wrote:staram nie robić sobie nadziei ale nie potrafię myśleć o tym :p
A jak myślicie te bóle które mi dokuczają i kłocie w lewym boku
santoocha, no to odpoczywaj po ciężkim dniu! Znając mnie nie potrafiłabym się powstrzymać żeby nie powiedziećWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 18:24
-
nick nieaktualnyczesc dziewczyny :*
byłam rano na badaniach
Tsh spadło od sierpnia !!
dziś 1,228 a było ponad 3
za to prolaktyna wyzsza niz ostatnio bo 17,37 a w grudniu było 5,46
także wizyta u endo nie konieczna ale i tak pojde bo przyjmuje u nas jakis docent z poznania z kasy na 7 kwietnia
28 marca mam wizyte u specjalisty z Poznania
ciekawe co mi powie...
u mnie @ jakas dziwna ;/
wczoraj tylko plamka
a dzisiaj delikatne plamienia jak wyciagłam tampona to drugiego nie mogłam włożyc tak mam sucho;/
zawsze brzuch mega bolał a dzisiaj nic
jak się starasz to dziwne rzeczy dzieja sie z organizmem ;/ -
nick nieaktualny