Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Macierzanko:)
Nie pijam kawy. W ogóle nic nie pijam. Wodę tylko mogę i niesłodzoną, albo słabo słodzoną cukrem trzcinowym, herbatę.
jak byś wodę zaoponowała, to pierwsza lecę
Alka, nie ma za co. ja nie wiem, czy to co napisałam, to prawda. Nie jestem lekarzem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 13:46
-
nick nieaktualnyWitam, witam:)
Ja z kawką jeśli można się dosiądę, u mnie mężuś w domu to i on serwuje;)
ale wodę 2l to musowo w ciągu dnia wypijam do tego kilka ziołowych herbat a i tak suszy:D:D:D:D
alka gratulacje:) ech jak to fajnie jest pewnie usłyszeć takie potwierdzenie....rozmarzyłam się...spokojności życzęalka89, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Witam, witam:)
Ja z kawką jeśli można się dosiądę, u mnie mężuś w domu to i on serwuje;)
ale wodę 2l to musowo w ciągu dnia wypijam do tego kilka ziołowych herbat a i tak suszy:D:D:D:D
alka gratulacje:) ech jak to fajnie jest pewnie usłyszeć takie potwierdzenie....rozmarzyłam się...spokojności życzę[/QUOTE
Bede spokojna jak podam Wam jutro wyniki,wieczorem pewnie beda nowe te co zrobie rano...Tez Ciebie ten zaszcyt kopnie,ze bedziesz mama,zobaczysz]Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Złota wrote:Coś mnie głowa boli. Was też? Aż mi się kręci przed oczami świat. I tak ciemno jest. Tak ponuro i niefajnie.
U mnie ok,moze cisnienie masz niedobre albo za duzo myslisz i stad te bole glowy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 14:06
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualnyBólów głowy współczuję...ja cierpiałam na notorycznie nawracające bóle przez około 10lat........później zmieniłam dietę, styl życia i bycia,schudłam, ciśnienie spadło i wszystko zniknęło....teraz tylko przy zmianie pogody bardzo mocno boli mnie głowa....dzisiaj jest ok, ale ostatnio przy tym wietrze miałam taki ból...
-
Malenq wrote:Bólów głowy współczuję...ja cierpiałam na notorycznie nawracające bóle przez około 10lat........później zmieniłam dietę, styl życia i bycia,schudłam, ciśnienie spadło i wszystko zniknęło....teraz tylko przy zmianie pogody bardzo mocno boli mnie głowa....dzisiaj jest ok, ale ostatnio przy tym wietrze miałam taki ból...
Kochana, ja mam niskie ciśnienie, generalnie wahające się około 105/60.
Kiedyś mi zmierzyli ciśnienie po tym jak wbiegłam do gabinetu (a leciałam galopem od przystanku bo byłam spóźniona)i miałam 100/65.
-
U mnie dziś tez w miarę OK. Spanie mnie dziś nie łamie ( o dziwo )
Złota, a jak nie pijesz kawy to na pobudzenie zielona herbata, albo maca!
Malenq, no to pijesz sporo. Lubię wodę, ale i tak wewnętrznie mam ślinotok na czekoladę, albo lody
Ja piję teraz żeby zapchać (dosłownie) żołądek i nie czuć głodu przez tę dietę -
Złota wrote:Prędzej ciśnienie niż myślenie. Myślenie boli, więc staram się go unikać
Mnie tak czesto bolalo,ze na oczy nie widzialam ,padalam z bolu,leczyli mnie na migrene,a po latach okazalo sie,ze to prolaktyna za te bole odpowiadaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja dietowałam przez ostatnie 3lata i już mi w nawyk weszły "zasady zdrowego jedzenia" (zweryfikowane później przez chore jelita), a w tym picie wody....a ślinotok na czekoladę to inna sprawa...uwierz mi towarzyszy mi przy każdej szklance wody....
Złota ja to wysokociśnieniowiec jestem...jak tylko spada to od razu bum i ból głowy gotowy, może ty masz tak samo...Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:U mnie dziś tez w miarę OK. Spanie mnie dziś nie łamie ( o dziwo )
Malenq, no to pijesz sporo. Lubię wodę, ale i tak wewnętrznie mam ślinotok na czekoladę, albo lody
Ja piję teraz żeby zapchać (dosłownie) żołądek i nie czuć głodu przez tę dietę
Zielona herbata jest niewskazana przy staraniach. Ewentualnie jedna filiżanka dziennie.
Maca? Nie piłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 14:21
-
Macierzanka:) wrote:U mnie dziś tez w miarę OK. Spanie mnie dziś nie łamie ( o dziwo )
Ja piję teraz żeby zapchać (dosłownie) żołądek i nie czuć głodu przez tę dietę
jak na lody to do mnie,pracuje przy produkcji...mam cala zamrazalkeMacierzanka:) lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny