Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak wszystko bd dobrze to wyjde za maz bo tak to nigdy nie chcialam,ewentualnie cywilny...(ze wzgledu na rodzicow) bo oczywiscie od zawsze marze zeby wygladac jak ksiezniczka...chociaz razTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Cos tu pusto,spadam. Wpadne po wizycie ,jesli bd dobrze,jak do 13 mnie nie edzie to znaczy,ze cos nie tak i nie wracam na jakis czas. Pa Kochane
blue00 lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Z. wrote:Another, skoro teściory negatywne, to życzę Ci żeby ta @ w kulki sobie nie leciała i szybko przyszła - szybko poszła żebys mogła zacząć nowy cykl
Alka i Laura życzę udanych wizyt i samych dobrych wieściLaura lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Cześć Wam
jak Wam mija dzisiejszy dzień? Mi się bardzo chce spać. Nie mogłam się obudzić
Alka, no pewnie, ze u nas najmilej! A co!
Another, może jednak coś tam się dzieje? Czasem testy wychodzą pozytywne dopiero kilka dni po terminie spodziewanej @. A u Ciebie 15 dpo. Może jeszcze masz szansęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 09:52
-
hej Dziewczynki..
co u Was???
u mnie bez zmian...w boku lewym kłuje, jajniki czasem sie odezwą, macica od czasu do czasu ukłuje i na prawej piersi nadal zyłki...
ehhh....czekam na 25 czy @ czy nie :D:D
a u Was jakieś nowości ? -
Hej dziewczyny
Alka, Laura powodzonka na wizytach!
Z. mowisz,ze probowalas najlepszych na Podhalu lodow? ja je uwielbiam...
Another tempka szaleje? U mnie tez szalala i skonczylo sie jak widac...
Zlota witajLaura, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka:) u mnie znowu leje.
Spałam i spałam i spałam )
I poszłabym pospać jeszcze:))
Dziewczyny powodzenia na wizytach:))
Another czaruje:))
Misty i Z. a gdzie sa te pyszne lody?
Dzis do pracy na 13.30 i od razu klientka....
Mam humor na NicNieRobieenie.....
Tumiwisizm Max
W niedziele potwierdzeni goście wiec od soboty gotowanie:)) pieczenie:))
Laura, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Driada, chyba bym zwariowala zyjac tyle czasu w niewiedzy! nie wiem, co Ci doradzic...drogo ta wizyta, ale z drugiej strony musialabys czekac jeszcze miesiac...
Aniu fajne uczucie slyszec serduszko swojego malenstwa prawda? to teraz wyobraz sobie nasze miny jak uslyszelismy dwa serducha -
XxMoniaXx wrote:Hej. My po wizycie u urologa.. no i dostaliśmy promyczek nadziei
zbadał męza.. USG jąder prawidłowe, lewe minimalnie mniejsze od prawego ale spełnia swoje funkcje i taka róznica jest dopuszczalna.
Wszystko z jego narządami dobrze.
Rozwinięte prawidłowo, żylaków powązka nasiennego nie ma.
Przepisał na 10 dni antybiotyki gdyby w jądrach była jakaś infekcja żeby ją wyleczyć, rano mamy brac 1 tabl androvitu, a wieczorem 1 salfazinu.
MACE będziemy brać nadal. Przepisał hormon testosteron, który ma zażywać przez pierwszy miesiąc 2 razy dziennie abo pobudzić jądra do pracy a następny miesiąc raz dziennie. ograniczyć biały cukier, słodycze do minimum i używki (z tym akurat ie będzie problemu).
Badanie nasienia zrobić za 3 miesiące. Jak sie uda w między czasie napisac urologowi sms powiedział że dużo takich par jak my juz do kontroli za te 3 misiące nie przychodzi bo zaciązą. A profesor robiący badanie nas tak nastraszył choćbyśmy juz nigdy mieli nie miec dzieci.
Będzie dobrze z Boża pomocą napewno sie uda ))))) bardzo sie uspokoiłam
A. Nie. Mówiłam:))
Od razu Ci powiedziałam, że tak będzie:))
Zobaczysz zanim slończą sie 3 miesiące, będziesz w ciazy;))
-
Hej kochane U mnie tez leje, jutro ma być słonecznie . Czekam na przesyłki, zamówiłam sobie lakiery hybrydowe, w końcu muszę sie jakoś przygotować do wiosny i torebkę, mam nadzieje, ze jutro przyjdzie @.. i na spokojnie umówię sie do gina
aa wczoraj na wieczór to sobie popłakałam ... chyba hormony mi buzują, w dodatku naskoczyłam na mojego, ze wszystko na mojej głowie, opłaty wizyty u lekarza, załatwiania urzędowe, pity, mechanik, opony, wszystko ja załatwiam, a wczoraj w dodatku leżeliśmy i strzeliła sprężyna w rogówce.. i to przelalo szale goryczy. Rogówka ma niecałe 2 lata, kupwoana była na targu, ale kupe kasy poszło na nią i teraz nie wiem co zrobić i tak miałam zamair zmienić na sofę jak będę w ciąży bo chciałam przemeblować pokój, a to akurat musiało się etraz stać. Jak pójdę ją zareklamować, to będę koczować na materacu ? Teraz znowu rozkrecac znosic zalatwiac transport .. potem wnosic ehh,Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 11:20
-
hej:)
Ale ciemno przygnębiająca ta pogoda... Mi chyba też hormony szaleją naskoczyłam dzisiaj na mojego bez powodu...pokrzyczałam,pokrzyczałam i mi się humor poprawił i weź tu zrozum kobietę
Za radą gin żłopie melise ale chyba wiadro bym musiała jej wypić aby się uspokoić ale może efekt placebo zadziała
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.