Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko, ja mialam wyjatkowo duzo kremowego sluzu, bol piersi i brzucha juz na tydzien przed terminem @ co u mnie sie nigdy nie zdarzalo. Zawsze bole dostawalam rano, chwile pozniej byla @
Anusia co sie smutasz? Nakopac do dupy?
Santoocha mdlosci to nic przyjemnego! Ciesz sie,ze ich nie masz.
Bursztyn odpoczywa od nas
Fuck! Przyszedl za nami z PL deszcz i wiatr!przedszkolanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W pewnym sensie trochę odpoczywam, ale nie od was! Zmęczona jestem ostatnio i mam zaległości w obowiązkach domowych serduszka za to ogarniam normalnym trybem, ale nie mam zielonego pojęcia jakie mam dni. Mam gdzieś śluz ślimaka! dziś ogarnęłam w końcu kupę czarnych kretów czyli skarpeciory męża. Nie było źle, tylko jedna nie miała pary.
A tak na serio. Nie wiem czy pamiętacie ale pisałam wam kiedyś że w nowy rok pijany kierowca potrącił na przejściu na zielonym świetle wujka mojego męża. Niestety wujek cały ten czas przeleżał w szpitalu i dzisiaj organizm się poddał najsmutniejsze jest to że mimo swojego sędziwego wieku był samodzielny i na nic nie chorował, żadnych tabletek i jeden ułamek sekundy przez pijanego wariata i już nie wracasz do domu...Lena87, Macierzanka:), Misty87, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPocieszna Biedronka non stop drepta w miejscu
Bursztynka, przykre to wszystko jest ..
Mój brat w podobny sposób zginął ale nie zbadane są wyroki boskie ..
Ładny wiek ten wujcio miał, przeżył dużo w życiuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 22:59
-
Bursztynka wrote:W pewnym sensie trochę odpoczywam, ale nie od was! Zmęczona jestem ostatnio i mam zaległości w obowiązkach domowych serduszka za to ogarniam normalnym trybem, ale nie mam zielonego pojęcia jakie mam dni. Mam gdzieś śluz ślimaka! dziś ogarnęłam w końcu kupę czarnych kretów czyli skarpeciory męża. Nie było źle, tylko jedna nie miała pary.
A tak na serio. Nie wiem czy pamiętacie ale pisałam wam kiedyś że w nowy rok pijany kierowca potrącił na przejściu na zielonym świetle wujka mojego męża. Niestety wujek cały ten czas przeleżał w szpitalu i dzisiaj organizm się poddał najsmutniejsze jest to że mimo swojego sędziwego wieku był samodzielny i na nic nie chorował, żadnych tabletek i jeden ułamek sekundy przez pijanego wariata i już nie wracasz do domu... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:Lena, najwyżej wydłużysz sobie cykl o te 4 dni. Ale może jak ma Ci to dać spokój wewnętrzny to weź ja za chwilę będę miała ze sobą dylemat bo od czwartku planowo start dupka a ovulka jeszcze powinna być po drodze...
Jutro zastanowię się nad tym
Czytałam że duphaston nie ma wpływy na owu ..