Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja rabarbar wspominam bardzo dobrze! Z kompotu i ciast babci!
Tu mozna kupic mrozony
Ale juz sobie postanowilam,ze jak wroce na dobre do PL, to rozbudujemy ogrodek z mamaLaura, Lena87, Ania07, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDriada0102 wrote:Lena masz swój ogródek?
też mi się marzy swój własny mmm rabarbar z cukrem lub kompot pychota
Dziś zrobiliśmy parę grządek ale w kwietniu będzie więcej
Taka mała prowizorka
Lauro nie ma sprawy jak wyjdzie zakalec to nie moja winaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 20:49
Laura, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Hej Aniu :* podroz ok, jakos zlecialo. Co 3h musialam gonic siku! Meczy mnie to strasznie, nigdy np w nocy nie musialam wstawac, a teraz kazda noc.
Mdlosci znow powrocily. Drazni mnie zapach wszystkiego, na nic nie mam ochoty. A tak bylo pieknie w PL...
A u Ciebie jak? Serducho bije?
Driada bidulo! Chory system tego kraju. Ciaza od 12tyg...masakra!
Kochana dasz radę wierzę w Ciebie
U mnie dobrze, plamień nie ma, serduszko bije słyszeliśmy je wczorajLaura, Misty87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:u Mnie nadzieja jest jeszcze w fontannie z jodem !! ..
ale niech tylko się ociepli i jest moja
co to takiego?
jutro rano jade na krew i prolaktyne zbadam czy sie nic nie zmieniło
bede brała jod i powtorze wyniki za 2tyg albo za miesiac -
nick nieaktualnyDriada0102 wrote:misty moj pierwszy scan czyli usg mam dopero 25 kwietnia czyli u mnie koniec 12 kwietnia. Do tej pory nie wiem nic co tam się dzieje, a prywatna wizyta to koszt 100 funtow na nasze ok 500zł
Chuba się zdecyduje na nią bo się boję
Strasznie drogo .. ale rozumiem Twoje obawy. Ja bym się wybrała prywatnie, żeby się nie denerwować.. -
Driada, chyba bym zwariowala zyjac tyle czasu w niewiedzy! nie wiem, co Ci doradzic...drogo ta wizyta, ale z drugiej strony musialabys czekac jeszcze miesiac...
Aniu fajne uczucie slyszec serduszko swojego malenstwa prawda? to teraz wyobraz sobie nasze miny jak uslyszelismy dwa serduchaLena87, Ania07, Driada0102, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Driada, chyba bym zwariowala zyjac tyle czasu w niewiedzy! nie wiem, co Ci doradzic...drogo ta wizyta, ale z drugiej strony musialabys czekac jeszcze miesiac...
Aniu fajne uczucie slyszec serduszko swojego malenstwa prawda? to teraz wyobraz sobie nasze miny jak uslyszelismy dwa serducha
dwa serducha...
taaaaak bym chciała
Lena87 wrote:http://strumien.com/fontanna-solankowa
ciekawe to
miałam bardzo bardzo mocny ból brzucha poszłam do łazienki i był śluz nawet nie brazowy tylko beżowy
włożyłam tampona i ledwo go wyciagłam ;/
malutenka brazowa plamka
ciekawe czy jutro @ się rozkreci
mam kuzynke co poroniła, pojechała do innego lekarza niz chodziła wczesniej, dostała jakis zastzryk i była odrazu w ciazy, jutro dostane namiar na niego, mam do poznainia 90km ale jak jej pomógł to jest nadzieja, też sie do niego umówieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 21:00
-
To ja będę wpadała do Was na ciasto z rabarbarem, bo ogródka mieć nie będę!
Monia super wieści Widzisz, nikt nie pozbawia Was szans na rodzicielstwo!
Misty fajnie że już z nami jesteś
Driada, pij dużo wody. Ja tez bym chyba poszła wcześniej...Strach trochę aż tyle czekać, szczególnie że tak źle znosisz ciążę...Lena87, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Driada, chyba bym zwariowala zyjac tyle czasu w niewiedzy! nie wiem, co Ci doradzic...drogo ta wizyta, ale z drugiej strony musialabys czekac jeszcze miesiac...
Aniu fajne uczucie slyszec serduszko swojego malenstwa prawda? to teraz wyobraz sobie nasze miny jak uslyszelismy dwa serducha
Byliście w ogromnym szoku też byśmy pewnie byli
Ale jaka podwójna radość i szczęście nie do opisaniaDriada0102, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDriada0102 wrote:miało być koniec 12tyg zamiast kwietnia.
Zobaczymy jak będzie. Mama jeśli jego przyleci to nie pójdę bo za tyle mam bilet dla mamy.
Mam ochotę na lody
Ja nigdy nie słyszałam o jodzie itd
Jakby się dało to bym Ci wysłała mam bananowo czekoladowe, ajerkoniakowe i waniliowe z polewą owocową -
Driada0102 wrote:niby mówią, że jak są wymioty to znaczy, że z dzieckiem ok. Zawsze mnie budzi rano co 2godz do jedzenia, ale dziś tylko raz i mogłam spać do 14 trochę mnie to zdziwiło
Nie przejmuj sie tak bardzo tym,ze raz mdlosci masz, innym razem wcale badz mniejsze. Ja 3 tyg temu mialam przez 4dni,potem jak reka odjal, dzis znow powrocily
Na to nie ma reguly. Znam dziewczyny, ktore cala ciaze nie mialy tego problemu, a maja teraz zdrowe dzieci
Santoocha tez sie ciesze, ze wrocilam do Was
Jak sie czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 21:07
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Jakby się dało to bym Ci wysłała mam bananowo czekoladowe, ajerkoniakowe i waniliowe z polewą owocową
a ja moge prosic troche?
Misty a Ty brałaś jakies leki jak się starałaś czy kompletnie nic?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 21:09
Ania07 lubi tę wiadomość